Şimdi Ara

CEO açıkladı: 'Yerli otomobil yüzde 50'nin üzerinde yerli olacak' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğitimimiz, hayata bakış açımız, hayattan beklentilerimiz, ahlakımız....

• Yerli olsun milli olsun tütünüde az olsunnn 😂 10 senedir çıkamadı her seçim öncesi 2 seneye yollardaydı ama 10 sene geçti 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürete ürete her yer yerli otomobil.
    Yetişemiyoruz artık modellere. Lütfen.
  • Birileri arge yok bilmem ne yok demiş o CEO efendi o kadar vizyonsu birisi mi de o kadar büyük firmalarda yöneticilik yapabilmiş o kadar mı vizyonsuzda gelip bu projenin başına geçmiş bu ülke adına yapılan her şeyi küçümseyip tiye alıyorsunuz başka bir işe yaramıyorsunuz önceden türbanla dalga geçiyor alay ediyordunuz türban her yerde serbest oldu fırlattığımız uydulara da engel değilmiş ulan iha yaptık küçümseyecek şey bulamadınız ama tuttunuz onda masumları vuruyor iftirasını attınız alayınız aynısınız şüphe duyuyorum sizden özgürlük yok diyorsunuz ortalarda dolanıyorsunız haklısınız türbanı resmi kurumlarda engelle yemiyorsunuz o özgürlüğünüz yok devlet başkanı kuran okuyor engelleyemiyorsunuz özgürlüğünüz yok rahat rahat dine imana da sövemiyorsunuz haklısınız bu özgürlüğünüzde yok sağ kesim özgür diye özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünüyorsunuz ama kabulleneceksiniz hazmedecekainiz..!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Boş Boş yorumlar yapmayın.ha 2023 ha 2020 fark etmez önemli olan türkiyenin otomobil üretmesi.

• Arkadaşlar neden öyle diyorsunuz? Arabanın neredeyse çoğu kısmı yerli olacak işte daha ne istiyorsunuz? Mesela paspasları, camları koltukları hep türk malı olacak. Aracın sadece motorunu, elektronik aksamını ve de yazılımlarını vesaire dışarıdan alacagız. Size de bir şey beğendirilmiyor vallahi... Adamlar daha ne yapsınlar paspasından camına kadar yerli arabahahahaha
  • Yerli otomobilimiz secimleri kazansaydi goklerde olacakti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • habere koyulan resim bile TESLA!!! 2023te çıkarında o zaman konuşun...
  • Ywrli araba icin cok gec kaldik o yuzden yerli ucakotobus yapmaya karar verdik artik araba devri bitti ucak⅙bus devri basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Koreli firmadan parayla aldığınız kt1 ve kt1 c tip uçaklakarın montajını yapınca yerlimi oldu ???

kim uçağı test etti ? kim projelendirdi? hangi mühendisin altında imzası var ? hangi firmalarla ortak geliştirdiniz ? tüm parçaların testi nerde ne zaman yapıldı ? test fabrikanı ve üretim fabrikanız nerde ? test uçuşlarını nerde yaptınız..?

Parayla satın aldığınız uçakları.. biz yaptık diyerek ancak kendin gibi olan malum kesimi kandırırsın.

ayrıca biz ürettik dediğiniz uçağı bile satamadınız rezil oldunuz .. hala yerli uçak diye ağlıyorlar

italyada mangusta al yerli de hahahah harbi komedisiniz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 12 Nisan 2019; 12:50:46 >
  • Seçim bitti abi zorlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanlara devam. Baştaki kendini Osmanlı zamanında zanneten şahısla çok beklersiniz üretimi
  • Bant'dan inen Fiat Linea %65 yerlilik oranı ile başladı daha sonra bu oran %67 ve %70'e kadar yükseldi. Aga gavur bile bizden yerlilik oranı daha yüksek otomobil üretiyor. Bizim yerliler %50 nasıl işdir?

• Elektrikli arabaya yönelmelerine saygı duyuyorum ama niye otonom yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Sanki mevzuatta otonom sürüş mecburiyeti var, insanlar otonom olmasa almayacaklar..

Basit ucuz ve çok satılacak ortalama bir sedan araba yapmak yerine fantazilerle vakit kaybediyorlar.

• yerli otomobil haberleri geldiğine göre kesin istanbulda yeni seçim olacak

• ulan ne olduğunuza dair en ufak bir belirti yok

bu siteyi niye yaptınız ki ta amq sizin gibi adamların. milleti uyutmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.
    http://www.togg.com.tr/
  • Hala palavraya devam ediyorlar ama seçmen artık bunları yemiyor. Yeni bir yalanla gelsinler artık, yerli uzay mekiği yerli mars aracı falan olabilir mesela
  • Burda kimsenin düşman olduğu yok. Sorun sürekli yerli milli araba araba diyip gün geçtikçe yerlilik oranı düşen ve henüz hiçbir şeyi belli olmadan sürekli şöyle olacak böyle olacak diye milleti kandırmaları. Bunu gören herkes de haklı olarak kötü eleştiride bulunuyor.

• Görürsem söylerim.. Çok boş bir haber

• geçen reis kime kızmıştı ! unuttum ,ben balık beyinliğmde . bide yüzde 50 yerli oldu nedemek şimdi melezmi oldu yerli ve milli diyemiyeckmiyiz ?benim kafa gene karıştı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.