Şimdi Ara

Cennette neden bu dünyaya özgü zevkler var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cennette güzel yiyecekler,çeşit çeşit meyveler,genç güzel kızlar (huriler),dolayısıyla sex(bizzat cübbeli ahmet söyledi hurilerin sex partneri olduğunu),buz gibi kevser suyu (veya şarabı).Yani cennette sınırsız yemek,içmek ve sex var.
    Bunlar şu an madde dünyamızda bize zevkli gelen şeyler.Çünkü yaşamın devamlılığı için yemek ve sex en temel ihtiyaç.
    Peki nasıl oluyorda üreme ve yaşamsal kaygının olmadığı ruhani bir boyutta bu dünyanın en temel ihtiyaçları ödül olarak bize sunuluyor?
    Sonsuz kudret sahibi yaratıcının ölümden sonra cennette ödül olarak yemek ve sex sunması biraz garip değil mi?
    Oysa bunlardan çok daha zevkli şeyler yaratamaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cahil insanları nasıl kandıracaksın, tabii ki cennetle yani bir hiçle; cahile şöyle diyeceksin: "bilader sen öl, öldükten sonra kralsın" Memeleri yeni çıkmış körpe huriler, şarap akan ırmaklar, vs.. Bana inanmazsan aç oku, oku, oku
  • ne bekliyorsun, quantum sex felan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BD2DDA2A -- 9 Mayıs 2020; 22:15:32 >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Yok orada ölle bildiğimiz sex yapmıcakmışız .
    Sanal internet üzerinde sanal sex yapacakmışız.
    Yannız şunu merak ediyom eçiş bücüş bir milyon yaşındaki hatun koca karı 18 lik huri kılığına girip bizi kandırırsa nolur..

Sonra oradaki sanal sex sonrası doğacak çocuklar evrim geçirip tosbağaya dönerse ne olcak.

Benim pipim 120 cm orada normal bir pipimi verecekler. yoksam tamamen köktenmi kesip atacaklar?

Sanal sexi burnumuzlamı yapacaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2.Kuranda huri tasvirleri dönemin Arapların ilgisini çekecek özelliklere sahip kadınları tasvir etmiştir.-iri gözlü, beyaz tenli vs.- Öncelikle vahiy tarihini çevreleyen sosyo-kültürel yapının bünyesinde aramak gerekmekte. Bunlardan cennette Arapların istediği fiziksel özelliklere sahip kadınların verileceği anlaşılmamalı. Kuran o topluma indiği için onların ilgisini çekebilecek şeyler vadetmiştir. Buradan çıkarılacak sonuç cennette cinsellik olabilir ama bilemeyiz ayetten anlaşılması gereken şey tüm insanlara istedikleri şeyin verileceği olmalı.
  • Ayetleri nüzul sırasına göre incelersen, ilk inen ayetlerde daha çok bahsettiğin şekilde somut ve elle tutulur nimetlerden bahsedilir. Ancak zaman ilerledikçe asıl olanın Rıza-ı İlahi olduğu özellikle belirtilir. Yani hem bize çok somut, hem de olabilecek en uhrevi nimet vaat ediliyor. Bu tarihselci bir görüş gibi dursa da ben o şekilde bakmaktan ziyâde, naçizane nabza göre şerbet olduğunu söyleyebilirim. Bazıları gibi huri yoktur, orada başka bir şey kastediliyor demenin tutarlı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 31 Ocak 2019; 17:0:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 31 Ocak 2019; 18:29:4 >

• insanın dnasal kültü gereği yazabileceği bir kitabı yazdığı ya da yazmak zorunda olduğu halde insan eseri diye reddetmesi zaten kendini reddetmesi olduğu kadar da inkar etmesi olsa idi bu mucizevi bir lisan olurdu.

...................................

kitabın insan tarafından yazılabilecek kısmına kadar insanı görmek ancak buradan sonra bir adın atarsam yanarım denilen kısmı görememek cennetin yolunu karıştırma ile alakalı olabilir.

....................................

yazanı bilmem ama yazılan benim diyen bir kişi mucizevi olanı da görüp kendini inkar etmek zorunda olduğunu gördü. kendini inkar etmek zorunda kalanın kabul edeceği şey en az bir şey olsa idi bu zaten başkası olarak en az bir ilaha denkti.

.......................................

yeme içme sex zorunluluğu olmadan bir yaşam zaten adı üstünde muhtaç olmadan bir yaşamdır ve kişi buna eriştiği an melekileşir denebilir. gırtlak derdi yok kadın dırdırı yok çoluk çocuk yok ve ben bir şey bunların düğmesi olsa ve düğme bu kavramları açabilecek halde iken o düğmeyi yok etme imkanım olsa idi yok ederdim. zaten ihtiyaç yok yani mefhum-u muhalifini dünyada acılarla yaşayan insan neden bir daha dünya gibi bir yere imkan tanıyacak ameli işleme gayretine girsin. ademin başına gelenin cennette geldiğini düşünen kişi dünya gibi bir bahçeyi neden istesin ve zaten amaç bu ise neden cennet denen yerde alem sürsün?

........................................

düşünsel olarak ihtiyacın olmadığı yer insani kulluğu bitirir ve cennet bunu vaad ettiği anda kişi dünyevi lezzetleri ardına bakmadan terk eder diye düşünmek daha makul.

• Çünkü tüm dinler yalan o yüzden.

Cahil insanları nasıl kandıracaksın, tabii ki cennetle yani bir hiçle; cahile şöyle diyeceksin: "bilader sen öl, öldükten sonra kralsın" Memeleri yeni çıkmış körpe huriler, şarap akan ırmaklar, vs.. Bana inanmazsan aç oku, oku, oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İnanmadığım için deme halin de var. Ancak bunu diyebilme durumu tartışmalı.

...................

Zodion zor günlerin aranan adamı beni bi bulutsunuz ötesinden seyreder ve doğru söylüyor diyebilme ihtimalini bir nebze idrak ederdi.

Ansal bir zaman destekli mekanla bir an için doğru söylüyor ancak idrak yeteneği bana verilmediğini Ansal bir yaratılışa hadi canım diyen başka bir şeyin yaratıldığını idrak edebildiğimi derse beni anlamış sayabilirim kendisini.

Cennette neden bu dünyaya özgü zevkler var?

Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Neden olmasın?

Cennet-i alâ kerhane midir?

cennet bir ödül deniliyor. öyle olsun. peki dünyadakine benzemeseydi nereden bilecektin? bilmediğin şeyi kazanmak için bir çaban olacak mıydı?

düşünüp, araştırıp, sorgulandıktan sonra yazıldığı iddia edilen yazıların düşünülerek yazılmadığını, sadece amacın karalamak olduğunu kör gözlere bile gösterdiğiniz için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.