Şimdi Ara

Cennetin Rengi Tv8'de Bu Akşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamını gördüm çok güzel bir filme benziyor arkadaşlar. İran yapımı bir film, imkanı olanlar es geçmesin derim

Küçük Muhammed (Mohsen Ramezani),Tahran 'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir.Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır.Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ve köyüne götürmek üzere okula gelir.Muhammed'in annesi ölmüştür ve babası yeni bir evlilik planlamaktadır.Özürlü bir çocuğun evlilik planlarını bozacağından endişelenen baba sürekli olarak ondan kurtulmak için çareler arar.Köyde ise Muhammed'i yazı birlikte geçirecekleri sevecen iki kız kardeş ve yaşlı ninesi beklemektedir.

Rang-e khoda/The Color of Paradise

Cennetin Rengi Tv8'de Bu Akşam

• Açıklamayı okuyunca hoşuma gitti.Zırt pırt reklam girmesin ama ?
    Bir de ilginçtir ama bu filmi trackerlarda bulamadım.
    izlemem zor sanırım o saatte ama gece 02.00 ' da tekrar verilecek o zaman izleyebilirim yüksek ihtimal.

o nasıl bi filmdi yaa acayip etkilendim uzun süre sonra bi filmden..

9/10 benim gözümde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya film beni yerden yere vurdu; bir bakıyorsun cennetten bozma kırlar, çiçekler, dağlar bir bakıyorsun insanın içini cız ettiren kareler... Hele o kör çocuk neydi öyle ya müthiş bir oyunculuk, biraz ileri gidip sanki kendini oynamış diyeceğim. Zaten filmin beni kopartan sahnesi marangozla gölün kıyısındaki diyalogdu. Bunun yanında dünyaya karşı bir çocuğun duruşunu başarılı bir şekilde anlatmış. Çingeneler Zamanı'ndan beri bu kadar saf bir film izlememiştim.

valla tv8 harika filmler veriyor arkadaşlar %90 ı kaliteli filmlerin gerilim korku polisiye dram psikolojik...

geçende bi film izledim orda ismini bile unuttum film piskolojimi bozdu resmen gece yarısı ne olduğumu şaşırdım tv8 i takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Ya film beni yerden yere vurdu; bir bakıyorsun cennetten bozma kırlar, çiçekler, dağlar bir bakıyorsun insanın içini cız ettiren kareler... Hele o kör çocuk neydi öyle ya müthiş bir oyunculuk, biraz ileri gidip sanki kendini oynamış diyeceğim. Zaten filmin beni kopartan sahnesi marangozla gölün kıyısındaki diyalogdu. Bunun yanında dünyaya karşı bir çocuğun duruşunu başarılı bir şekilde anlatmış. Çingeneler Zamanı'ndan beri bu kadar saf bir film izlememiştim.

Haklısın..

Ayrıca filmde görme engelli olan çocuk gercek hayatta da görme engelliymiş..
    çok etkileyici bir filmdi. Hele filmin finali resmen vurucuydu.. başka bir şey denemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 10 Temmuz 2009; 13:11:18 >

• Film az önce Tv8'de vardı.Tekrar veriyorlar.Kaçıranlar izleyebilir.

Edit:Hala var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 10 Temmuz 2009; 14:57:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

7/24 bu filmi veriyor herhalde.

ewt tv 8 filmlerini 3 kez ard arda veriyor birkere 20.00 civarları sonra gece yarısı 2.00 falan sonra bide ertesi gun öğlen veriyor acayip bir yayın anlayışı ama filmlerini genelde güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 10 Temmuz 2009; 15:33:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

7/24 bu filmi veriyor herhalde.

ewt tv 8 filmlerini 3 kez ard arda veriyor birkere 20.00 civarları sonra gece yarısı 2.00 falan sonra bide ertesi gun öğlen veriyor acayip bir yayın anlayışı ama filmlerini genelde güzel oluyor

aynen öyle çok kaliteli filmler..
    takip edilmesi gerekiyor..

• Filmi beğenmeyen bi ben varım sanırım.Muhammed'in oyunculuğuna ise söyleyecek sözüm yok on numara olmuş.
  • İzleyin, İzlettirin...

Orjinalden alıntı: Zaris

tüh kaçırdık...

valla tv8 harika filmler veriyor arkadaşlar %90 ı kaliteli filmlerin gerilim korku polisiye dram psikolojik...

geçende bi film izledim orda ismini bile unuttum film piskolojimi bozdu resmen gece yarısı ne olduğumu şaşırdım tv8 i takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Katılıyorum.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.