Şimdi Ara

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

O kadar sövdün (üz) adama kına yakın artık

Ingılzıler de Senol hocanın akrabası falan teknık kadroda herhalde de Cenk 'i aldılar yoksa "çöp " oyuncu yanı ! Torpil falan vardır

Hayır bır de gerı doner dıye yazmsıın ya yıne mı soveceksın adama

ne zaman sovdum sovmekle elestirmek farkli seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer yalanlandı teklif yokmuş
  • İyi kazık helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr. şampiyonluk teslim edici bilic'in pektemek inadıyla yedek kalmalardan premier lig'e 30 milyon euro'ya satılmaya.

cenk tosun'un sabrı ve profesyonelliği sadece futbolculara değil her alanda uzmanlaşmaya çalışanlara örnek olmalı açık söyleyim büyük iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 28 Aralık 2017; 15:27:51 >
  • Hangi şampiyonlar ligi maçı olduğu hatırlamıyorum ama iki kere konunuza yazmıştım.Şu anki haliyle 20-25 eder Avrupa'da olsa en az 40 eder.

Umarım transfer gerçekleşir.

Yabancı sınırının şu anki halinin iyi olduğunun farkına varır birileri...

• Everton ileriye gidemiyor. sorunları gol atamamak değil zaten. o kadar defans yapıyorlar ki topu ileri taşımakta zorlanıyorlar. Cenk başarılı olur olmaz ayrı ama yanlış takıma gitti bana göre.
  • @GUERRA

koydugunuz resmi paylaşilmasi yasak.aziz yıldırımın avukatları direk dava aciyorlar.fenerbahce nin resmi sitesine konunun linkidini ve durumu direk mail atiyorum.
  • Ligde Maicon kadar golü olan ve attığı gollerin yarısı penaltı olan , hakeme küfür etmek ve kendini yere atmaktan başka yeteneği olmayan adama 25m€ teklif verilmesi tam bir komedi. Everton Lukakudan gelen parayı ne yapacağını şaşırmış olmalı.

• Hakeme kufur etmeye ve kendini yere atmaya karsi duyarli bir gs taraftari. Ne kadar da komik

• Ligimiz o kadar kötü ki aynı Cenk bu oyunu Benfica,Monaco gibi bir takımda yapsa en az 50 milyon verirler. Fakat buna rağmen 25 milyon pound gerçekse ülkemizin transfer rekoru olacak. Bu da bir başarı tebrik etmek gerekir.
  • ya sürekli abartılıyor aha yazıyorum buraya 10 milyon euro vermezler.
  • 2 yilda yedigin 41 puan farktan sonra sen burda niye dolasiyosun? Sezon sonunda bu farki 50 ye tamamlariz. Sanada vasifsiz altincilik duser.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Everton'ın Mete Kalkavan ve Cüneyt Çakır'ı da alması lazım taklacı güvercinin başarılı olması için

Biri şuna şampiyonlar ligi karşılaşmalarımızı izletsin, görsün Mete Kalkavan'ı

Şampiyonlar ligi demişken; Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi gruplarında son golünü C.Kazım atmış teknik direktör Aragones vefat etmiş başta Lugano, Uğur Boral, R.Carlos olmak üzere pek çok futbolcusu kariyerini noktalamış, o sezon şampiyonlar ligi panolarında playstation 2 reklamları yer alırken şuan playstation 5 konuşulmaya başlanmıştır.

Ayrıca @ProSharper 5 puan fark demiş, aman Allahım ne büyük fark

Bir de şerefli 3.lükten falan bahsetmiş 3 demişken;

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<
    Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 28 Aralık 2017; 19:26:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ProSharper

quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Hakeme kufur etmeye ve kendini yere atmaya karsi duyarli bir gs taraftari. Ne kadar da komik

5 puan farktan sonra sen daha buralarda dolaşıyormusun şerefli üçüncü kulübün taraftarı ?

3 hafta önce 3 tane yiyip otursun , 2 sene de 41 puan fark yedin 5 puan fark diyor yaş 18 sanırım?

• Bjk tarihi kazık atmış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Transfer yalanlandı teklif yokmuş

Ölüyor ölüyor gerçek olacak diye ödü kopuyor, sözde yıldız özde rezil futbolculara milyonlar harcayıp hep elde patlayan oyuncuları buraya yazmaya yüzü olmadığı için 25M rakamını duyunca kıskançlıktan çatlıyor. Klavyeden bastığın her harfte bunu hissettirdin bize teşekkür ederiz. Ben de bastığım her tuşta sana bu cevabı verirken inanılmaz bir haz duydum emin ol.
  • 25 milyon pound mükemmel para doğruysa. Ama hocanız pek istemiyor gibi.

Şenol Güneş: "Cenk'in transferiyle ilgili bana resmi bir şey gelmedi. Ben takımımdan memnunum. İlk yarıdaki kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Oyuncularımın hiçbirinin kaybolmasını, gitmesini istemiyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

25 milyon pound mükemmel para doğruysa. Ama hocanız pek istemiyor gibi.

Şenol Güneş: "Cenk'in transferiyle ilgili bana resmi bir şey gelmedi. Ben takımımdan memnunum. İlk yarıdaki kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Oyuncularımın hiçbirinin kaybolmasını, gitmesini istemiyorum."

Hiçbir hoca ligin ortasında as forvetinden kopmak istemez ama konuşulan rakamlar çok yüksek, bu paraya satmazsak hem cenke hem Beşiktaşa ihanet etmiş oluruz.

• Cenk'in ligde oynadığı maça kim bakar?

Adamı Monaco maçlarında, Porto maçlarında, Leipzig maçlarında izlediler ve onayı verdiler.

Hakkında hayırlı, uğurlu olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: ProSharper

quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Hakeme kufur etmeye ve kendini yere atmaya karsi duyarli bir gs taraftari. Ne kadar da komik

5 puan farktan sonra sen daha buralarda dolaşıyormusun şerefli üçüncü kulübün taraftarı ?

3 hafta önce 3 tane yiyip otursun , 2 sene de 41 puan fark yedin 5 puan fark diyor yaş 18 sanırım?

Tarihiniz 2 yıllık zaten

Bizim tarihimiz 2 yıllık sizinkisi vatan haininden geçilmiyor onu nasıl yapacağız ?

Son zamanlarda forumda gördüğüm en acı verici ayar helal olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.