Bildirim
Cenk Hoca [Hem komik, hem öğretici, hemi de Kıprıslı..]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adamın dibidir dibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
haplanıp haplanıp yayın yapıyor işte -
bende takip ediyorum,abi anlatım çok iyi ya -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.Videosunda çok haklı cenk hoca geçtiğimiz yaz dumbell ve kardio ile kol kası yapmıştım arkadaşlarım diyor koldaki yağları kasa çevirmişsin ulan bu yağ sıvı gibi şey ET'e kasa nasıl dönüşsün mantığa bak hey Allahım . -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
2.Videosunda çok haklı cenk hoca geçtiğimiz yaz dumbell ve kardio ile kol kası yapmıştım arkadaşlarım diyor koldaki yağları kasa çevirmişsin ulan bu yağ sıvı gibi şey ET'e kasa nasıl dönüşsün mantığa bak hey Allahım .
Aynen benim çevremdekiler de bir turlu bunu anlamak istemiyor.. Sen bırakınca butun kasların yağa dönüşecek diyen o kadar cok insan varki artık laf anlatmaktan bıktım hee öyle kardeş diyip geçiyorum. Yahu hiç mümkünatı var mı altın çamura dönsün yada çamur altına? -
Cok cahilsin keske olsen diyip gecmek lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X