Şimdi Ara

CENG = TIP, EEM= DİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni mezun pratisyen maaşı 30 bin lira, 6 sene okuyorlar.

mid level ceng maaşı da (2 senelik) 30 civarını görüyor. üstüne nöbet derdin yok.

sakarya gibi okullardan zamanında 50 binle giren adamlar 10 binle giren adamları solluyor.

diş hekimi maaşı özelde 12-13 devlette kazanırsan 20-25 bin lira.

sakarya, eskisehir, kocaeli gibi okullardan mezun mühendis maaşı 15 bin lira. diş hekimi 1 sene daha okuyor, eem ile diş aynı maaşı alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ve 2 yıl daha çok öğrencilik hayatı yaşamış oluyor bu artıya da yok saymayalımCENG = TIP, EEM= DİŞ 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

olum discilere uzuluyom ortalama bir eemden daha az para kazanıyorlar

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

kanka sana inanmıyorum cidden konustuklarım var 35 olmus pratisyen her sey dahil

50 bin liraysa giderim 5 sene mezuna kalırım kazanırım 50 bin tlyi 5 senelik boun cmpeye bile zor veriyorlar

• 2023 Pratisyen ortalama 45, Asistan 60, Uzman 80 civarı alıyor (devlette)

Şu anda hekimlerin hiçbiri 2023 zamlı maaşlarını almıyor. 2023 Şubatta zamlı maaşlarını alacaklar. Çünkü beyaz reform ile birlikte taban ödeme geldi. Bu da çalıştığın ay karşılığı bu taban ödemeyi alıyorsun. 2023 Ocakta bu taban ödeme 2022 Aralık ayının %35 vergi kesintili ödemesi.

• BOUN mezunu da kendi şirketini kuramıyorsa boşuna BOUN a girmiştir bence. Orada çok kaliteli eğitim veriyorlar. Parlak fikirlere sahip oluyorsun mezun olduğunda

• Yeni mezun pratisyen maaşı 30 bin değil ankaratipliya inanan hayal kırıklığına ugrar. 20-25 bin her pratisyen de 25 almıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe ceng
    geçen yıl açıldı
    Ceng tıp diş
    4 yıl önce açıldı
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darthkafir D kullanıcısına yanıt

kimse bir şey de öğrenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Ocak 2023; 0:46:17 >
  • Mühendis değilim diş okuyorum öncellikle, birsuru doktor kendi maaş bordrosu ile sana cevabını vermişti zamanında zaten . Ondan sonra iyi zamlar geldi ama hala böyle değil çevremizde doktor olmasa inancaz. bizim okulun tıp fak tan mezun pratisyenleri ile bizzat konuştum hepsi ağzını 20-25 den açıyor ayrıca her hastanede döner -teşvik ödemelerinin olduğunu garanti edebilir misin ? Ben söyleyeyim pratisyen olup periferdeki bı hastanede döner alamazsiniz. Asistanlik döneminde de öyle dönerler havada ucmuyor tıpta nasıl bilmem de dişte cerrahi asistanlari döner falan almıyor bildiğin çıplak maaş 22 bin tl

ciddiyim yalan soyluyosun bu maaş konuları sıkmaya basladı adamın annesi doktor babası doktor abisi doktor kendisi tıp5, senin ailende kac doktor var soylesene?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    kardesim biz disi konusmuyoruz ayrıca su anda her hastanede doner var kendi agız dis saglıgı merkezinizi hastane ile karsılastırmazsan iyi olur.

cidden sıktı bu maas konusu ya imdat yani gecen dis okuyan bi arkadas laradaki discileri gorunce ferrari alacagını falan dusunmeye baslamıstı.

ama sen dogru konusmuyorsun mesela ankaratipli maaslar 22k dediginde maaslar cidden 22k idi cart curt yeter artık yeter bıktım su maas isinden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.