Şimdi Ara

Ceng tıp diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite sınavından 5 yıl sonra kazanılan paralar
    Ceng 3-4k min
    Diş 3-4k+ pay
    Tıp 900 lira
    EYY ÜMMETİ DH HALA TIPTA ISRAR MI EDİYORSUNUZ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RiversintheSeas kullanıcısına yanıt
    RiversintheSeas demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: RiversintheSeas

Doktor maaşı eğer döner vs olmazsa kötü videodaki arkadaş 6.5k net alıyormuş. Çoğu hastane artık döner vermemeye başlamış. Ama doktorlar yine de gözlemim kadarıyla çoğu mühendisten iyiler.

Dr. Rakun Hanımyoutube
    Selamlar canım ekip, hoş geldiniz. Bu videomda ilk defa bir konuk aldım ve merak ettiklerinizi sordum. Dr Mahmut Akdağ okulumuz İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2019 yılında mezun oldu. Şu an pratisyen olarak çalışıyor. Yine kendi adı ile yürüttüğü Youtube kanalında da bu süreci ve önerilerini paylaşıyor bakabilirsiniz. Ben soruları İnstagram'dan yaptığım anket ile derledim. Yine yeni konuklar alarak merak ettiklerinizi sormaya çalışacağım. Eğer beni takip ederseniz merak ettiklerinizi sorabilir ve yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Diğer videolarımı görmek için ana sayfama uğrayabilir abone olarak destek olabilirsiniz. Görüşmek üzere İyilikle Kalın. :) . . . . . . . . . . . . . . #doktor #hekim #tıp #tıpfakültesi #tıp #med #medstudent #sorucevap #yks #tyt #ayt #yks #2021tayfa #pratisyen #maaş #nekadar #study #studyblog #lgs #tıpörencisi #sınav #ösym #tus #tusdershanesi #dahiliye #pediatri
    https://www.youtube.com/watch?v=QMzLSRTaR3U&feature=youtu.be

DÖNER VERECEKLERİNE PASTA VERSİNLER

-Fahrettin Koca

• Up

• Up

• Doktor maaşı eğer döner vs olmazsa kötü videodaki arkadaş 6.5k net alıyormuş. Çoğu hastane artık döner vermemeye başlamış. Ama doktorlar yine de gözlemim kadarıyla çoğu mühendisten iyiler.

Dr. Rakun Hanımyoutube
    Selamlar canım ekip, hoş geldiniz. Bu videomda ilk defa bir konuk aldım ve merak ettiklerinizi sordum. Dr Mahmut Akdağ okulumuz İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2019 yılında mezun oldu. Şu an pratisyen olarak çalışıyor. Yine kendi adı ile yürüttüğü Youtube kanalında da bu süreci ve önerilerini paylaşıyor bakabilirsiniz. Ben soruları İnstagram'dan yaptığım anket ile derledim. Yine yeni konuklar alarak merak ettiklerinizi sormaya çalışacağım. Eğer beni takip ederseniz merak ettiklerinizi sorabilir ve yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Diğer videolarımı görmek için ana sayfama uğrayabilir abone olarak destek olabilirsiniz. Görüşmek üzere İyilikle Kalın. :) . . . . . . . . . . . . . . #doktor #hekim #tıp #tıpfakültesi #tıp #med #medstudent #sorucevap #yks #tyt #ayt #yks #2021tayfa #pratisyen #maaş #nekadar #study #studyblog #lgs #tıpörencisi #sınav #ösym #tus #tusdershanesi #dahiliye #pediatri
  • Up

• RiversintheSeas kullanıcısına yanıt
    Devlette işe başladığı içindir o da. Yoksa özelde başlasa dişcilerin yaşadıklarını yaşarlar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FC802003 -- 9 Ağustos 2021; 22:50:47 >
  • 5 değil 6 sene sonrasını yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akdeniz üni. Diş hekimliği
    8 yıl önce açıldı
    Düzce tıp? Ktü tıp?
    9 yıl önce açıldı
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayrıca 17 dk da 3 defa up yazmak nedir be :(

• Adil bir değerlendirme için seçtik

• Bu forumda tıp diş ceng kavgası eksik foruma nazar değmiş

• ben gençlerin dilini anlayamıyorum bana yardım eder misiniz dişle ilgili bir soru mu sorulmuş :))

• Matsuyama97 kullanıcısına yanıt
    Tipcilarin discilerden belirli bir zaman diliminde az kazandığını belirttik hocam

• Aynen mecburi hizmet olmasa atamalar aynı hızda devam etmezdi. Ben eskiden doktorların bu kadar düşük alabildiğini bilmiyordum. Verilen emeğe çekilen çileye karşı çok az hele pratisyenlere çok üzüldüm.

Dr. Cemal - Almanyada Bir Doktoryoutube
    Bu videomda sizlere yeni asistanlığa başlamış doktorların hangi sistemle nöbet tuttuğunu anlatmaya çalıştım. Umarım yararlı olmuştur. izleyelim İzlettirelim Instagram : @almanyadabirdoktor
    https://www.youtube.com/watch?v=kD0Kiv9ICzQ&t=783s
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiversintheSeas

Doktor maaşı eğer döner vs olmazsa kötü videodaki arkadaş 6.5k net alıyormuş. Çoğu hastane artık döner vermemeye başlamış. Ama doktorlar yine de gözlemim kadarıyla çoğu mühendisten iyiler.

Dr. Rakun Hanımyoutube

DÖNER VERECEKLERİNE PASTA VERSİNLER

-Fahrettin Koca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1764CAEDD -- 9 Ağustos 2021; 22:56:21 >

• teşekkür ederim. :)) vallahi yaşlı teyzeler gibi durmak istemiyorum ama zaman çok zor bir zaman.

• Hocam konu faydalı mı?

• Matsuyama97 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam. vallahi önümüzü göremiyoruz ne olacağını bilemiyoruz ne diyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7FC802003

Hocam konu faydalı mı?

Faydalı konu up   

• Evet dh sağolsun nickname de değiştik elhamdülillah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FC802003 -- 9 Ağustos 2021; 23:1:3 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.