Arkadaşlar birkaç yerden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla, maaş yükümlülüğü gibi konularda kolaya kaçmak adına iş yerlerinin artık mühendislik mezunu insanlar yerine matematik, bilgisayar bilimleri / programcılığı, ybs vs. gibi giderlerini daha kolay sağlayabileceği bölüm mezunlarına yöneldiği gibi iddia duydum. bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bir bilgim yok, yurt dışında böyle bir şey olacağını sanmıyorum fakat ülkemizde böyle bir şey mümkün olabilir gibi geldi bana malum ekonomiden dolayı. bu konu hakkında bilgi birikimi olan arkadaşları ve mantıklı veya mantıksız bulduğu kısımlar olan arkadaşları, konuyu tartışmaya davet ediyorum. birde son zamanlarda okumak önemsiz, sıkı çalışmayla iyi yazılımcı olursun gibi garip muhabbetler dönerken insanın kafası karışıyor valla, bilemiyorum hangisine inanmamız gerekiyor edit : iddiayı ortaya atan ben değilim, doğru mu yanlış mı onu öğrenmeye çalışıyorum sizler gibi. Lütfen konu sahibi olduğum için iddiayı ben ortaya atmışım gibi tavırlara girmeyin, yükselmeyin bana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE16C857 -- 7 Temmuz 2022; 18:58:56 > |
Bildirim