36 bin bursa uludağ ceng 45 binle arkadaşıma gelmiş. insanlar o sıralamalardan ne seçmiş merak ettim? |
Bildirim
36 bin bursa uludağ ceng 45 binle arkadaşıma gelmiş. insanlar o sıralamalardan ne seçmiş merak ettim? |
Çok fazla mezun veriliyor yazılım tabanlı bölümlerden.Bu kadar yükü piyasa karşılayamıyor.Staj ise en büyük sorun.Yazılım bölümleri 2 yıl daha böyle gider en az
|
Abi bilgisayardan anlamam ama dolarla maaş ya tayfa gitti artık, bence iyi de oldu
|
inanılmaz patlamış ceng balonu |
iyi üniversitelerde mühendislik yazmışlar kardeşim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence iş bulamama mevzusu ve AI yüzünden bu kadar geri attı. 2022 çok fenaydı hepsi uçmuştu tıplar 10k geri atmıştı |
Onden artanlar artmayanlari da etkiliyor iste bence. Hepsini 10-15 arttirdilar. Talep artti ama kontenjan artisini karsilayacak kadar degil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Ağustos 2024; 12:21:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam adıyaman dişe baktım 442yle kapatmış 442 puan 44 bin falan yapıyor. yani dişler de çok ilerlememiş gibi gözüküyor |
kesinlikle hocam sıralaması kötü olanların yüzü güldü |
odtü 950 boun 1000 itü 1400 |
gitsinler geri de gelmesinler |
İşsiz kalmamak için hemşirelik seçmişlerdir belki. |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BANA DA ULUDAĞ CENG GELMİŞ LAN |