Şimdi Ara

Cem garipoğlu intihar etti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar bu forumun yaş seviyesi nerelere düştü? Adamı ne diye yurt dışına kaçırsınlar? Yurt dışına kaçmasına göz yumacak devlet ne diye herifin peşinde aylarca koşsun? Bu herifi içeri tıkan da devlet şimdi kaçırdığını ima ettiğiniz de aynı devlet? Bunu açıklayacak bir mantık var mı? Ailesi zengin ancak öyle devlete korku salacak bir aile değiller.
  • Bu ülkede hiçbirşey belli olmuyor garipoglu cinayetinden sonra evin bulunduğu şubeye bagli polisler 1 ay içerisinde komple yer değiştirmiş kimin haberi var ?
    Yabancı new times gazetesinde yazmislardi neden acaba polisler nakil oldu neden kameralar bozuk kayitlar yok neden nalburcunun kameri sağlam diyordu gazete ?

Amerika da her yerin kamerasi olmak zorunda kameralar eğer ki bozuk ise hemen yapilmasi düzeltilmesi eğer ki duzeltilmezse kamera bin ait olduğu mekan sahibi veya sahipleri yargilaniyormus bizde kim kime dum duma

Bizde money talks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yahu arkadaşlar bu forumun yaş seviyesi nerelere düştü? Adamı ne diye yurt dışına kaçırsınlar? Yurt dışına kaçmasına göz yumacak devlet ne diye herifin peşinde aylarca koşsun? Bu herifi içeri tıkan da devlet şimdi kaçırdığını ima ettiğiniz de aynı devlet? Bunu açıklayacak bir mantık var mı? Ailesi zengin ancak öyle devlete korku salacak bir aile değiller.

Peşinden aylarca koştu, çünkü koskoca devlet 1 suçluyu yakalayamadı demesinler diye. Günümüz teknolojisinde normal şartlar altında bir insanın o kadar kaçabilmesine ben imkan vermiyorum. Para her kapıyı açar. Kesinlikle yurt dışına kaçırıldığına inanıyorum. Zaten yakalandığında sahte kimliği de çıkmıştı üstünde. Gece kulüplerine girebilmek için yaşını büyük gösteren kimliği vardı.

• Show TV TGRT haber basin aciklamasinda bulunuyordu 180 gün sonra Muammer bey

Çember daraliyor zanli yakalanmasi anlık durum diye tır tır Tırtır makinalınsilah gibi konuşuyordu hala unutmadım o xıkınca TV te hep dinler gulerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Yahu arkadaşlar bu forumun yaş seviyesi nerelere düştü? Adamı ne diye yurt dışına kaçırsınlar? Yurt dışına kaçmasına göz yumacak devlet ne diye herifin peşinde aylarca koşsun? Bu herifi içeri tıkan da devlet şimdi kaçırdığını ima ettiğiniz de aynı devlet? Bunu açıklayacak bir mantık var mı? Ailesi zengin ancak öyle devlete korku salacak bir aile değiller.

Peşinden aylarca koştu, çünkü koskoca devlet 1 suçluyu yakalayamadı demesinler diye. Günümüz teknolojisinde normal şartlar altında bir insanın o kadar kaçabilmesine ben imkan vermiyorum. Para her kapıyı açar. Kesinlikle yurt dışına kaçırıldığına inanıyorum. Zaten yakalandığında sahte kimliği de çıkmıştı üstünde. Gece kulüplerine girebilmek için yaşını büyük gösteren kimliği vardı.

arkadaşım saçmalama, nasıl bir düşünce tarzın nasıl bir hayal dünyan var bilmiyorum. ne kadar basit geliyor size, adamı oradan alacaklar ne gardiyanlar ne jandarma hiç biri görmeden kaçıracaklar, ortaya başka ceset bırakacaklar falan filan...

fazla hayal kurmayın

• Ölmedi, Çin'e kaçtı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

Ölmedi, Çin'e kaçtı .

İşi biliyormuş dünyanın en kabalalık memleketine tüydü, bulunmaz arttık o kalabalıkta
  • beyler uyanın. adam içerde deli gibi japonca öğreniyormuş . ee kesin oraya kaçırdılar ki japonyanın suçluları geri vermediği biliniyor... ortaya çıksa bile çok çok cezaevi görevlileri yicek ceza
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Gerçek misin dostum sen?

• Yabancı ülkedidir büyük ihtimal. Münevverin ailesi ceseti teshis etmeden inanmamda edemez geçti artık olan oldu.

Neden bugunlerde oldu hem kobaneye odaklanmısız arada kaynadı hemde biraz gündem degissin.

Cemin ailesi almıstır hükümeti satın
  • Adam ölmedi resmen hapisten para yoluyla çıkarttılar. Adamın kendisi zengin, vermiştir gardiyanlra parayı sonrada çıkartmışlardır gizlice. Bunu sakın unutmayın bizim ülke Torpil ülkesi

• quote:

Orijinalden alıntı: craigdizzeer

Adam ölmedi resmen hapisten para yoluyla çıkarttılar. Adamın kendisi zengin, vermiştir gardiyanlra parayı sonrada çıkartmışlardır gizlice. Bunu sakın unutmayın bizim ülke Torpil ülkesi

Atıp tutmak buna denir.

Hemen yedir gardiyanlara parayı, hemen kapı önüne çıkartıp hadi git demişler dimi

• Allah rahmet eylesin.
    Mekanı cennet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Allah rahmet eylesin.
    Mekanı cennet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: craigdizzeer

Adam ölmedi resmen hapisten para yoluyla çıkarttılar. Adamın kendisi zengin, vermiştir gardiyanlra parayı sonrada çıkartmışlardır gizlice. Bunu sakın unutmayın bizim ülke Torpil ülkesi

Atıp tutmak buna denir.

Hemen yedir gardiyanlara parayı, hemen kapı önüne çıkartıp hadi git demişler dimi

Evet, öyle demişler ne yazık ki :(

• bu adamın mezarını acarlar.demedi demeyin.ilk fotosu da cok para yapar.bi ev lux bir arabaya satılır.para kazanmak istiyorsaniz kazma kuregi alip gece mezarlıga.
  • Ölmüş gibi gösterilip kaçırılmıştır o.
    Bir yerden çıkar

• Bence zebaniler tarafından gelinlik giydirilip yurt dışına kaçırıldı.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.