Şimdi Ara

Cem garipoğlu intihar etti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
7.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AdiGe38 kullanıcısına yanıt
    ben de işkillenmedim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memodovic07 -- 10 Ekim 2014; 20:48:55 >
  • Çamaşır ipinin koğuşta işi ne? Poşet te komik olmuş!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pisliğin içinde intihar edebilecek kadar insanlık, onur, haysiyet olduğunu düşünen var mı gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu kafada habire bi ekşın kurmalar yok kaçırıdı falan filan intihar etmiş herif işte alla alla

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

cesedini görmedikçe inanmam kaçırdılar zaten yahudi'ydi kesin kaçırdılar

Aynen öyle

• Kaçırıldığı çok belli de, acaba içeride hangi fakir kader mahkumunu harcadılar :(
  • ibretlik bir olay enine boyuna iyice dusunulmesi gereken..

17 yasında bir kız sanki ailenin gelini gibi ...içli dışlı samimi..

sonra kızın ailesinin cinayet sonraki halleri, diger taraftan öbür ailenin

katil evlatlarını can siperane suvanması, bu ugurda tum duzeninlerini itibarlarını

v.s v.s kaybetmeleri, bilmedigim bir ayin olayımıdır nedir anlamadım gittim.

Tamamen hic yoluna gittilerde diyemeyiz benim gibi dusunenlere ibret olur ders olur

herkes coluguna cocuguna sahip olsun asarlar keserler satarlar orgute katarlar haa birde

kızımı zengin bi yere yamayım diyede özünden ödün verme, orf ve adetinden taviz verme

egerki taviz verirsende olanlara iş kazası demen gerekmezmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 11 Ekim 2014; 2:25:20 >
  • Bence intihar etmedi. Bir şekilde intihar denilerek yurdışına felan kaçırılmıştır.
    ceset ortada yok..cenaze namazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Çamaşır ipinin koğuşta işi ne? Poşet te komik olmuş!

Çamaşır ipi koğuşta yasak değil

• selamun aleykum

prosedürü bilmiyorum ancak tahminimce cezaevinden sorumlu olan savcı durumu tasdiklemeli.

savcılık olay yerini inceleyecek ve müteveffanın kimliği tespit edecektir.

ayrıca kişinin hakkındaki mahkumiyet kararının ölümle düşmesi gerek. bunun için savcılık mahkemeye müzekkere ya da fezleke olabilir(böyle bir olayla karşılaşmadım) düzenlemeli.

neredeyse bütün adlliye ve adli tıp makamlarını atlatarak bir kişiyi hapishaneden çıkaramazsın.
  • Mal mal konusmayin adam oldu.Cenazesi adli tibba gitti.Adli tip raporu sizin dediginiz kadar kolay degil.

• şüpheli ölümlerde otopsi yapılıyor. aslında kural gereği sebebi meçhul ölümlerin hepsinde otopsi yapılır.

en az 3 bölgesinin açılması gerekiyor. bu açıdan eğer ki yüz bölgesi tanınmaz halde değilse kişinin tam teşhisi yapılabilir haldedir.

maktülün yakınlarının teşhis için çağrılması her zaman mümkün ancak böyle bir uygulama var mı ya da gerekir mi veya maktul yakını böyle bir talepte bulunabilir mi bilmiyorum.

ancak suçtan zarar gören kişinin her daim müdahil olarak bulunabilme hali mümkün.

yargılama her ne kadar bitse de hükmün uygulanma kabiliyeti suçun çektirilmesi süreci boyunca devam eder.

af çıksa bile bu durumun müzekkere ya da fezleke ile mahkemeden bir hüküm alınırak infazı gerekir.

maktul yakınları müdahil olarak teşhis talep edebilir diye düşünüyorum. veya vekili aracılığı ile bu iş yapabilir olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Aptal şey bir tane şişko kız yüzünden hayatını alt üst etti. Mal...

ya kız şişko olmasaydı?

Fukaraydı.
  • Dalga geçen gerzekler açın münevverin otopsi raporunu okuyun.bu adam en acılı ölümleri hakketmişti yazık oldu

• Bu cocuk benim usko(knight online) oynadigim zamanlarda oyunda cok iyi arkadasimdi kendi etti kendi buldu ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverGiveLife -- 11 Ekim 2014; 9:04:52 >
  • Anlaşılan diğer tarafda da kızı rahat bırakmayacak.

• Oooo iyi beyler 1 senelik gündem malzemesi çıktı tvler de programlar yapar falan biz de izleriz. Tabi bu arada tayyoş polis okulu arazisine verdiği AVM izninden milyonlarini cebe koyar sıkıntı yok.

Yugoslavya bölündükten sonra vatandaşlara sormuşlar neden engel olamadınız bilmiyor muydunuz diye. "Valla abim biz o sırada dizi izliyorduk hiç haberimiz olmadı demişler"

• Eger cinayet ise bir filmde soyle yapmislardi, kurbani iyice sarhoş ediyorlardi sonra ranzaya baglayip asagi birakarak olduruyorlardi. Kendi kendi refleks olarak boyle ölmez ama sarhoş ettilerse isler degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 11 Ekim 2014; 12:13:02 >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Hocam millet bunun cesedini tanımaz mı?Polisler falan.Zaten adamın soyadı da garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 11 Ekim 2014; 12:40:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.