Şimdi Ara

Cem garipoğlu intihar etti. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
3
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adamın öldüğüne inanan varsa saftır. Şu anda çindeki lüks dairesinde kokteylisini icerken kendi hakkindaki bu yorumlara gülüyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yahu arkadaşlar bu forumun yaş seviyesi nerelere düştü? Adamı ne diye yurt dışına kaçırsınlar? Yurt dışına kaçmasına göz yumacak devlet ne diye herifin peşinde aylarca koşsun? Bu herifi içeri tıkan da devlet şimdi kaçırdığını ima ettiğiniz de aynı devlet? Bunu açıklayacak bir mantık var mı? Ailesi zengin ancak öyle devlete korku salacak bir aile değiller.

Peşinden aylarca koştu, çünkü koskoca devlet 1 suçluyu yakalayamadı demesinler diye. Günümüz teknolojisinde normal şartlar altında bir insanın o kadar kaçabilmesine ben imkan vermiyorum. Para her kapıyı açar. Kesinlikle yurt dışına kaçırıldığına inanıyorum. Zaten yakalandığında sahte kimliği de çıkmıştı üstünde. Gece kulüplerine girebilmek için yaşını büyük gösteren kimliği vardı.

arkadaşım saçmalama, nasıl bir düşünce tarzın nasıl bir hayal dünyan var bilmiyorum. ne kadar basit geliyor size, adamı oradan alacaklar ne gardiyanlar ne jandarma hiç biri görmeden kaçıracaklar, ortaya başka ceset bırakacaklar falan filan...

fazla hayal kurmayın

Çocuk 190 gün kaçıyor Süreyya Karalulut tv ye çıkma yasağı alıyor sebep sürekli körüklüyor neden hala bulunmadı diyor Uğur DÜNDAR a varana kadar çıktı her kanala hükmett durrrr dedi biz bulacaz dedi Garipoğlu büyüklerini aradı bu çocuk ortaya çıksın teslim olsun farklı şeyler oluyor dedi bence

7 gün sonra yakalandı diye haber verdi köftecide Bakırköy de .Zaten 190 gündür Bahçelievler Bakırköy Günögren cirit atıyordu bence işler ciddiye bininde devletin prestiji sarsılmasın diye rica ettiler Garipoğlu ailesi bilmiyoruz dedi yerini

Tmsh Garipoğlunun bir çok şirket varlığına yolsuzluk vergi ödememe nedeniyle haciz koymaya başladı 3 ay dayanabildi Aiel buna para gitmesin diye oğlanı delikten çıkardı ve teslim etti köfteci de

siz kafayı mı yediniz 1 ekmek çalsam ben 3 gün sürmez yakalanmam hatta hiç alakası olmayan birinin evinde saklansam bile Adam kesip biçiyor 197 gün yok sizce?

Hayalleyene orta parmak kimse hayallemiyor

• Cok yakin da bi olay olur gundem degisir unutulur gider Bana da pek intihar etmis gibi gelmedi ama bakalim yakin da kokusu cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ailesi Karun kadar zengin, ülkedeki karışıklıkları fırsat bilip oğullarını hapisten kaçırmaları hiç de zor değil. Genç bir kızın daha canlıyken kafasını kesebilecek psikolojiye sahip biri, hapishane psikolojisine de kolaylıkla katlanabilir. Ki ayrıca L tipi cezaevinde, üç kişilik bir koğuşta kalıyormuş, keyfi yerinde demektir bu da ortalama bir cezaevine göre. Oradaki koğuşlar ses geçirmez olduğu için, adamı alıp götürseler, diğer mahkumların ruhu duymaz.

Tabi gerçekten ölmüş ihtimali yok değil. Eğer öldüyse, hapiste çürümeden ve yaptığını senelerce düşünmek zorunda kalmayacağı için üzüldüm. Öyle bir mahlukat için çok kısa sürdü cezası.

Maşallah çok film izliyorsunuz, hapishaneden kaçır Oh ne rahat

Arkadaşım devletin içinde ne olaylar döndüğü hakkında hiçbir fikrin yok senin.Hayatı evden okula okuldan eve sanan bir insansın.O filimlerdeki bütün entrikalar oluyor maalesef.Günümüzde hala senin gibi çok insan var.Yok onlar filimmişde yok olmazmış da.Koyun gibi her habere inanmayın.Sanki filimlerde halıda uçuyorlar da olmaz diyorsunuz.Biraz hayatın gerçeklerini öğrenin.Filimler insanları uyandırır entrikaları gösterir.Filmler yalan diye insanların beynini yıkıyorlar.İnanmayın şu hükümete.Sayenizde 3.dünya ülkesiyiz hayırlı olsun

Buyur burdan yak. sen benim kim olduğum neci olduğum hakkında zerre bilgin yokken yok efendim hayatı okuldan eve evden okula sanan insansın diyorsun.

Gardiiyanları sen satılıkmı sanıyorsun? hayırdır 3 kuruş maaş derken sen onların kaç para aldıklarını sanıyorsun?

sen necisin bu arada hükümetler arası komplo teorisyenimisin?

ben biliyorumda konuşuyorum kardeşim tamammı?

5 yıllık gardiyanım, o hapishanelerde neler dönüyor senden iyi bilirim, istisnalar kaideyi bozmaz ama kimse mesleğini şerefsizlik uğruna kirletmez bizim içimizde. yok onu satın aldılar bunu satın aldılar, hayırdır pazardan elmamı satın alıyorsun?

sen inan diye otopsi raporunu görüntülerini sana izletmek zorundamı bu devlet?

koğuşlar ses geçirmez demek:) tam bir komedisin, hayatında hapishaneden içeri girdinmi hiç? kulaktan dolma bilgilrle konuşma burada

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yahu arkadaşlar bu forumun yaş seviyesi nerelere düştü? Adamı ne diye yurt dışına kaçırsınlar? Yurt dışına kaçmasına göz yumacak devlet ne diye herifin peşinde aylarca koşsun? Bu herifi içeri tıkan da devlet şimdi kaçırdığını ima ettiğiniz de aynı devlet? Bunu açıklayacak bir mantık var mı? Ailesi zengin ancak öyle devlete korku salacak bir aile değiller.

Peşinden aylarca koştu, çünkü koskoca devlet 1 suçluyu yakalayamadı demesinler diye. Günümüz teknolojisinde normal şartlar altında bir insanın o kadar kaçabilmesine ben imkan vermiyorum. Para her kapıyı açar. Kesinlikle yurt dışına kaçırıldığına inanıyorum. Zaten yakalandığında sahte kimliği de çıkmıştı üstünde. Gece kulüplerine girebilmek için yaşını büyük gösteren kimliği vardı.

arkadaşım saçmalama, nasıl bir düşünce tarzın nasıl bir hayal dünyan var bilmiyorum. ne kadar basit geliyor size, adamı oradan alacaklar ne gardiyanlar ne jandarma hiç biri görmeden kaçıracaklar, ortaya başka ceset bırakacaklar falan filan...

fazla hayal kurmayın

Dostum gardiyanlar ve jandarma zaten işin içinde.PArayı bastırınca ayakkabının altını bile yalarlar.3 kuruş maaş alıyor adamcağızlar.

bak kardeşim insanların yaptıkları işlerden dolayı böyle konuşamazsın.

o zaman seni para ile satın almak daha kolay

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ailesi Karun kadar zengin, ülkedeki karışıklıkları fırsat bilip oğullarını hapisten kaçırmaları hiç de zor değil. Genç bir kızın daha canlıyken kafasını kesebilecek psikolojiye sahip biri, hapishane psikolojisine de kolaylıkla katlanabilir. Ki ayrıca L tipi cezaevinde, üç kişilik bir koğuşta kalıyormuş, keyfi yerinde demektir bu da ortalama bir cezaevine göre. Oradaki koğuşlar ses geçirmez olduğu için, adamı alıp götürseler, diğer mahkumların ruhu duymaz.

Tabi gerçekten ölmüş ihtimali yok değil. Eğer öldüyse, hapiste çürümeden ve yaptığını senelerce düşünmek zorunda kalmayacağı için üzüldüm. Öyle bir mahlukat için çok kısa sürdü cezası.

Arkadaşım devletin içinde ne olaylar döndüğü hakkında hiçbir fikrin yok senin.Hayatı evden okula okuldan eve sanan bir insansın.O filimlerdeki bütün entrikalar oluyor maalesef.Günümüzde hala senin gibi çok insan var.Yok onlar filimmişde yok olmazmış da.Koyun gibi her habere inanmayın.Sanki filimlerde halıda uçuyorlar da olmaz diyorsunuz.Biraz hayatın gerçeklerini öğrenin.Filimler insanları uyandırır entrikaları gösterir.Filmler yalan diye insanların beynini yıkıyorlar.İnanmayın şu hükümete.Sayenizde 3.dünya ülkesiyiz hayırlı olsun

Buyur burdan yak. sen benim kim olduğum neci olduğum hakkında zerre bilgin yokken yok efendim hayatı okuldan eve evden okula sanan insansın diyorsun.

Gardiiyanları sen satılıkmı sanıyorsun? hayırdır 3 kuruş maaş derken sen onların kaç para aldıklarını sanıyorsun?

5 yıllık gardiyanım, o hapishanelerde neler dönüyor senden iyi bilirim, istisnalar kaideyi bozmaz ama kimse mesleğini şerefsizlik uğruna kirletmez bizim içimizde. yok onu satın aldılar bunu satın aldılar, hayırdır pazardan elmamı satın alıyorsun?

koğuşlar ses geçirmez demek:) tam bir komedisin, hayatında hapishaneden içeri girdinmi hiç? kulaktan dolma bilgilrle konuşma burada

Kardeşim gardiyansın diye mesleğini savunma bize.PArayla herşey satın alınıyor ülkemizde.Ülkemizde paralar konuşuyor.SEnin tabirinle elma satın alır gibi alır garipoğlu ailesi.ADamlar milyarder.Sen daha satın alamaz falan diyorsun.Her habere inanan yaşlı adamlar gibisin.Gardiyanlar 3 kuruşla çalışıyor.Elleri para görünce yapmayacakları şey yok.Hayat hep para olmuş durumda.İnsanlar parayı görünce değişiyorlar.Koğuşlar ses geçirsin ya da geçirmesin.Suçlular kaçtığından haberdar olsa ne yapabilecekler ki?Zaten içeri tıkılmışlar anca konuşurlar ellerinden bişey gelmez.Hapishaneyi öğretme bana arkadaşlarımı ziyarete gittim ben.Cemin cesedibi görmeden öldüğüne inanmam.Her habere inandığın için monoton hayat yaşadığın hakkında fikir yürüttüm okuldan eve dedim.Kardeşim adamın öldüğü kesin değil kaçtığı da kesin değil neyi biliyorsun da konuşuyorsun?Kesin kaçtı demiyorum ama ihtimal yüksek.İNsanda para olursa herşeyi yapabilir.

tamam madem sen benden daha iyi biliyorsun hapishaneleri ve o ortamları. mesleğimin nesini savunmayacağım sana? saçma konuşma, senin tabirin ile tüm gardiyanlar satılık varmı böyle bir şey, üç kuruş maaş sana göre, bana göre allah bereket versin. 3000 tl civarı paraya sen üç kuruş diyorsan sana ben başka bir şey demiyorum. sen prosedür ne ilk önce onu öğren bu giibi durumlarda ondan sonra gel burada konuş, ahkam kesme bana burada.

sen anlatmaya devam et...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim gardiyansın diye mesleğini savunma bize.PArayla herşey satın alınıyor ülkemizde.Ülkemizde paralar konuşuyor.SEnin tabirinle elma satın alır gibi alır garipoğlu ailesi.ADamlar milyarder.Sen daha satın alamaz falan diyorsun.Her habere inanan yaşlı adamlar gibisin.Gardiyanlar 3 kuruşla çalışıyor.Elleri para görünce yapmayacakları şey yok.Hayat hep para olmuş durumda.İnsanlar parayı görünce değişiyorlar.Koğuşlar ses geçirsin ya da geçirmesin.Suçlular kaçtığından haberdar olsa ne yapabilecekler ki?Zaten içeri tıkılmışlar anca konuşurlar ellerinden bişey gelmez.Hapishaneyi öğretme bana arkadaşlarımı ziyarete gittim ben.Cemin cesedibi görmeden öldüğüne inanmam.Her habere inandığın için monoton hayat yaşadığın hakkında fikir yürüttüm okuldan eve dedim.Kardeşim adamın öldüğü kesin değil kaçtığı da kesin değil neyi biliyorsun da konuşuyorsun?Kesin kaçtı demiyorum ama ihtimal yüksek.İNsanda para olursa herşeyi yapabilir.

tamam madem sen benden daha iyi biliyorsun hapishaneleri ve o ortamları. mesleğimin nesini savunmayacağım sana? saçma konuşma, senin tabirin ile tüm gardiyanlar satılık varmı böyle bir şey, üç kuruş maaş sana göre, bana göre allah bereket versin. 3000 tl civarı paraya sen üç kuruş diyorsan sana ben başka bir şey demiyorum. sen prosedür ne ilk önce onu öğren bu giibi durumlarda ondan sonra gel burada konuş, ahkam kesme bana burada.

sen anlatmaya devam et...

Hocam bırakın şu saygısızı kaale alıp cevap vermeyin bir meslek grubunun onurunu, utanmadan ayaklar altına alan bir ergen.

• Yav bu münevverden de Cemden de bıktım. Bi ara sürekli televizyonda bunların haberi vardı. Midem bulandı artık. Oğlan gerizekalı çünkü kimsenin kimseye zarar verme hakkı olmadığını bile bile cinayet işliyor. Kız salak çünkü böyle psikopat biriyle takılmış. Nerden bilecek demeyin böyle tipler hep kendini belli eder. Cinayet olmasa bile illa bi kötülük zarar gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Yav bu münevverden de Cemden de bıktım. Bi ara sürekli televizyonda bunların haberi vardı. Midem bulandı artık. Oğlan gerizekalı çünkü kimsenin kimseye zarar verme hakkı olmadığını bile bile cinayet işliyor. Kız salak çünkü böyle psikopat biriyle takılmış. Nerden bilecek demeyin böyle tipler hep kendini belli eder. Cinayet olmasa bile illa bi kötülük zarar gelir.

Cem forum donanim uyelerindenmis

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam arkadas kacirilmis olabilir demek istedi sen satin alinmazsin başka biri alinabilir genel gecerli soyledi objektif ol direk kendini ortaya koyma biz de gardiyaniz ama onu demek istemedi sanirim .burasi Türkiye , bunu istemeyecek gardiyan kapidan cikar kafasina saksi düşer ölür o gün de kacirilir öldü denilir veya bu şekilde taviz vermeyecek kim varsa memur amir bellidir sürgün yapilir veya görevlendirme başka mapusa o zaman olur cem olay biter

• gebersin

• quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

gebersin

Keşke

•  Cem garipoğlu intihar etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Cem garipoğlu intihar etti.

neden şikayetçi olacaklar ki tövbe tövbe

Kendi kendilerinden sanırım ulan ne şaşkın adamlar var türkiyede yaşayan

Şikaeyçi olmaktan vazgeçmiş sen önce ayıbını ört be ADAM demeye dilim varmıyor adam demeye

• ne paralar dönüyordur
  • ınsan bı anlık sınırle kendını kaybedebılıyor . öfkeyle kalkan zararla oturur bıye bosuna dememıs buyukler.. ıcınde pısmanlık vardır her nekadar kötu bı davranısta bulunmus olsa dahı.. o zaten yasayan ölü... allah kımseyı bu duruma dusurmesın .. celalettın erkal dıye bı arkadasım vardı cok yakın .. oda ızmır urlada kızı kesıp dolabın ıcıne koymus daha sonrasında durumu babasına anlatmıs vede polıse teslım olmustu .. sımdı muabbet hapıste .. hayat bı anda böyle duruma sokabılıyor ınsanı .. ablam gözumun onunde ıntıhar ettı :( gıden bı sekılde gıdıyorda acısı hep kalıyor dostlar ... sabırlı olun ... hayat ımtıhanlarla dolu ... yarınımız bellı degıl ... keskelerle suruyor bır ömür ... allah hayırlı ölümler nasip etsın herkeze ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.