Şimdi Ara

Cem Adrian neden bu kadar tutuluyor ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
23.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marjinallik prim yapıyor şu sıralar trend o. Yoksa yok ses telleri uzunmuş yok cartmış curtmuş geymiş meymiş bizi ilgilendirmez. Bir tek şarkı dinleyemedim adamdan doğru düzgün. Saçama sapan böğürüp duruyor ve bu sanat oluyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonToucHim -- 18 Ağustos 2011; 3:33:48 >
  • cem adriana gay denmesinin nedeni yukarıda arkadaşın paylaştığı fotoğraftan ötürüdür..
    oysa cem adrianın o fotoğrafta anlatmak istediği yanlızlıktır kulaktan dolma şeylere itibar etmeyiniz
  • Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 6 oktavlık bir sese sahip . Yorumu da Türk "sanatçı"larından biraz farklı ve takip ettiğim bi sanatçı . Bu gay mevzusunda da bazıları takılıyor anladığım kadarıyla . Ama çoğu kişi ciddiye alıp "Laynnn bu adam gay bunu mu dinliyosun?" tabirleri de çok tabii . Ama adama sorarlar "Altına mı yatıcaksın?" diye . Kaliteli bi müziği olduğunu düşünüyorum . Ve tavsiye de ederim , özellikle türküleri güzel coverlayan bir sanatçıdır kendisi .

• Çok mutsuz bi zamanımda çıkarmıştı Herkes Gider Mi'yi. Tek sevdiğim şarkısı odur.

• Şarkılarını önceden dinledim Dedikleri gibi çok güzel bir sesi yok, bazen anlaşılmıyor evet, ama Türkiye'deki diğer sanatçılardan daha iyidir.(Hepsinden demiyorum tabi) Gay olması da onun tercihi. Freddie Mercury de eşcinseldi ama sesi görüyorsunuz.
  • Cidden sacmaliyorsunuz!

O resimdekiler kendisi. Yalnizligi simgeliyor. 6 oktavlik sesi, butun tonlari cikaracak yetenegi var. Yani bir sarkida sesini sevmeseniz digerinde seversiniz. Sevmek zorunda degilsiniz. Tarzini, sozlerini, muzigini, hatta tipini degerlendirerek sevmeyebilirsiniz. Ama bu kötü oldugunu gostermez. Siz sevmiyorsunuz diye kimse gay degil, kotu degil.
    Sacmalamayi kesin. Hande yener mi dinliyorsunuz siz?!
  • cinsel görüşü farklıdır evet. fakat ülkemde onun kadar iyi şarkı sözü yazan ve okuyan insan tanımıyorum..ergenlikle alakası yok kulak ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Gay o adam

bende bunu öğrendikten sonra soğudum

mantığa bak

+1 mantık süpermiş adamın şeyiyle mi ilgileniyonuz sesiyle mi ?
  • Dinliyorum, sevdiğim bir sanatçıdır.
    İnsanların müzik zevkini baz alarak marjinallik seviyelerini ölçececeğinize kendi aşağılık kompleksinizin bir hâl çaresine bakın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Bunun nesi güzel?
  • Yağmur muydu neydı eskı şarkılarından bırıydı begenmıstım.
  • Adamı gay yaptınız ya helal olsun size kim uydurdu bunu acaba?

• Gözlerimi kapatıp dinlediğimde aklıma 2-3 tane ses gelmişti, aklımın ucundan geçmezdi bu sesin ona ait olduğu

• Cem Adrian'dan başka klipleri Kral TV'de ve Powertürk TV'de döndürülmeden bu kadar popüler olabilen bir Türk sanatçı tanımıyorum. Bence büyük başarı.

• serdar ortaç mı dinlesin millet ne yapsın anlamıyorum ki ? yahu birisi normalin dışına çıkıyor, farklı işler yapmaya başlıyor. buna destek verdiğiniz zaman marjinal oluyorsunuz. benim listemin yarısı serdar ortaç dinleyen insanlarla dolu, bunları bir topluluk olarak görürsek, ben zaten cem adrian dinleyerek marjinal oluyorum. onlara göre uçta sayılıyorum vs. vs.

bu neden sorun oluyor anlamak cidden zor.. bunu gösteriye dönüştüren "çakma" marjinaller varmış, e olsun abi sanane ?
  • Evet cem adrian gaydir.Peki sorun nedir.Cem adrian bir kuşum aydın ya da fatih ürek mi?Tabi ki değil.Cem Adrian'ı dinleyip marjinal olmak isteyen bir grup olduğu da inkar edilemez bence.Ben uzun süredir dinlemekteyim ve bence önyargıyla yaklaşmazsanız,etraftan duyduklarınızın hepsini boşverip bir kere dinlerseniz en azından iyi ya da kötü yapılacak sağlıklı bir yorumunuz olabilir.Şu marjinallik peşinde gruba gelirse 13-18 yaş grubu -ki yaşıtlarım oluyorlar- özellikle son albümünden herkes gider mi adlı şarkısı kavak yelleri adlı bu yaş grubunun oldukça ilgi gösterdiği dizide yayınlandığı zaman bu akım iyice zıvanadan çıktı.Şu an biraz sakinleştiler yeterince prim yapamadıklarını görünce.6 ay önce gittiğim bir cem adrian konserinde salonun bir kısmının bu arkadaşlarla dolu olduğunu gördüm ve tüm konser konuşup hiç bilmediği şarkıları dinlemekten sırf ben farklıyım demek için -ki farklı olmaya çalışırken sıradanlaştıklarının farkında değiller- geldikleri konserden sıkılmışlardı.Hatta şunu da gördüm ki cem adrian konserin orta kısımlarında herkes gider mi adlı şarkıyı söyledikten sonra arkadaşlar salonu boşalttılar biz de kafamızı dinledik ki bu daha vahim bir durum.Dışarda bu herif gay ne diye geldik diye gezenler de cabası.Kısacası cem adrian dinlemek sosyal bir statü veya farklılık kazandırmıyor.Gerçekten severek dinleyenler sadece sevdikleri için dinliyorlar.
  • Yukarıdaki performanslarından bikaçını izledim. Gerçekten çok abartılan şişirme bi herifmiş. Yok efemdim sesi şöyle sesi böyle diyorlar, nesi güzel bunun sesinin be? Ses teli 7 kat uzun olsun, zenci teli olsun isterse, adam gibi kullanamadıktan sonra ne işe yarar.
  • ABARTILMIŞ REKLAMLAR YÜZÜNDEN.. ve apaçi olduğundan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

ABARTILMIŞ REKLAMLAR YÜZÜNDEN.. ve apaçi olduğundan...

Cem Adriana apaçi diyen tek kişi sensin herhalde.Apaçi tanımını çok merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.