Şimdi Ara

Cem Adrian'dan Acun'a sert eleştiri: O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cem Adrian'dan Acun'a sert eleştiri: O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, "O Ses Türkiye" yapımcısı Acun Ilıcalı ve jürinin, yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini söyledi.

Sosyal medya hesabından sert eleştiri yapan şarkıcı Adrian, "O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz. Bu dünyada hesabınızı ödemenizi diliyorum" dedi.

Şarkıcı Cem Adrian, Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye programını yerden yere vurdu. Acun Ilıcalı ve jüri üyelerinin, yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini savundu.

Adrian: Umutlarla oynayanlarda bu yıl

Şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından TV8 ekranlarının yarışma programı olan O Ses Türkiye'yi yerden yere vurdu.

Cem Adrian, O Ses Türkiye programıyla ilgili şu sözleri söyledi:

"Umutlarla oynayanlarda bu yıl! Umutlarını sömürdüğünüz tüm o güzel insanları hiç unutmayın, onlar sizi hiç unutmayacak"

Cem Adrian'dan Acun'a sert eleştiri: O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz

Kaliteli sesleri seyircilerle buluşturduklarını söyledi

Şarkıcı Murat Boz ve Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin final akşamında Cem Adrian'ın eleştirilerine üstü kapalı olarak yanıt verdi.

Murat Boz konuya ilişkin olarak bu tarz kaliteli seslerin 'O Ses Türkiye aracılığıyla' izleyiciyle buluştuğunu söyledi.

Acun Ilıcalı da kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

Kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boş duyar yapmış

arkadaşımın arkadaşı orda 2. turda mı ne elendi kıza bi ton sahne teklifi geliyor.oraya çıkmadan önce cebine 3 kuruş girmezken o yarışma sayesinde ekmeğini kazanıyor

bu entel kitlenin en büyük korkusudur acun.pastayı paylaşmaktan ne kadar nefret ettiklerini zaten senelerdir duyuyoruz acunda türkiyede ki insanlara kapı açan en büyük insanlardan biri olunca bunlarda sallamaya başlıyor

geçiniz efendim

opera mezunu adamı çorbacı yapan sistem suçlu değilde bu adamı insanlara sunan acun mu suçlu ?

nefret ediyorum entellerden
  • Kaliteli kaliyor kalitesizler gidiyor.eee cem adrianin dedigide ayni yola geliyor.birde sanki seyircilere zorla guldurme baskisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konu da haklı bu sene tam bir kıyım yapılıyor.. 6lı gruplar halinde elemek nedir yavv

bir iki hafta önce beni seç seninle şöyle yaparız böyle yaparız sana çok şey katabilirim dedikleri yarışmacıları bir hafta sonra yüzüne bile bakmadan hatta söylediği şarkısını bile izlettirmeden paldır küldür postalıyorlar.

hepsinin yüz ifadelerinde şaşkınlık ve küfür var
  • oyle sarki soyleyip de para kazanmak kolay degil. piyasada cok fazla sarkici var artik. farki olmayan elenir gider ne var bunda? muzik askmis meskmis tamam oyle de o zaman evinde soyle arkadaslarina soyle sonucta bu ise bir kariyer bir meslek olarak bakiyorsun, bir gelir kapisi olarak da goruyorsun ki o yarismaya veya baskalarina katiliyorsun. orada da adam babasinin mali gibi istedigi gibi eler. sartlari ortada degistirmedigi surece en bastan hersey aciksa etik acidan da bir sikinti yoktur bana gore. ne yapsin adam herkesi mi birinci yapsin? o kocaman salon produksiyonlar vs opucukle mi oluyor parayla oluyor adam tabiki kar etmeyi dusunucek.
  • Boyle unlulere bayiliyorum ya altlarina son model arabalari cekiyorlar villayi cekiyorlar sonra yok fakir cocukmus yok umutmus yok hakkariymis falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş duyar yapmış

arkadaşımın arkadaşı orda 2. turda mı ne elendi kıza bi ton sahne teklifi geliyor.oraya çıkmadan önce cebine 3 kuruş girmezken o yarışma sayesinde ekmeğini kazanıyor

bu entel kitlenin en büyük korkusudur acun.pastayı paylaşmaktan ne kadar nefret ettiklerini zaten senelerdir duyuyoruz acunda türkiyede ki insanlara kapı açan en büyük insanlardan biri olunca bunlarda sallamaya başlıyor

geçiniz efendim

opera mezunu adamı çorbacı yapan sistem suçlu değilde bu adamı insanlara sunan acun mu suçlu ?

nefret ediyorum entellerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 2 Ocak 2019; 19:59:38 >

• bu acunu rtük yasaklaması lazım.bi tane faydalı yaptığı program yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

bu acunu rtük yasaklaması lazım.bi tane faydalı yaptığı program yok
    Aynen öyle Turabi MAsterchef Murat nerede reyting yapacak ama toplumu da bozacak adam var bulu çıkarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.