Şimdi Ara

Celtic'in sadece ismi kaldi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iskocya su an avrupanin en dandik ligi. Celtic play-offlarda zayif takimlarla oynamasina ragmen CL ye katilamiyor.. bugun rahat kazaniriz

• sanki süper lig dandik değil
  • Bu sene malmö elemişti :(
  • Yine de tehlikeli bir takım zaten İskoçya Premiership'de Aberdeen tokatladı Celtic'i bu sezon şampiyon olamazlar ve inşallah bu maçta da yenilirler.
  • Moldenin adı dq yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala akıllanmıyorsunuz inatla.. kaç yıldır böylesiniz şu takım küçük şu takım eski tadında değil.. astana brugge molde bunlar sadece bu sene.. türk milli takımı kimlere yenildi daha bu sene.. büyük küçük takım yok artık
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatımda gördüğüm fenerbahçeyi destekleyen ilk trabzonsporlu oldunuz :) Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk yarıdan itibaren fişi çekmezsek bize yazıklar olsun

• Molde gibi kapanmayacaklardır,yenme ihtimalimiz yüksek.
  • Fenerbahçe oynuyorsa heran herşey olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Molde gibi kapanmayacaklardır,yenme ihtimalimiz yüksek.

Kapandı mapandı sonuçta bizi rezil ettilermi bence ettiler helal olsun adamlara
  • Doğru diyosun da,kapanan takımları açamıyoruz.

Celtic evinde Molde gibi kapanmaz,girdiğimiz pozisyonları değerlendirirsek maçı alırız.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim karşımızdaki takım ne kadar kapanırsa kapansın bizim ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor gruptaki diğer üç takımın değerinden daha yüksek şuan kadromuz böyle bahanelere sığınmamamız lazım, Hoca iyi işler yapmış diğer takımlarda ama bence bize göre değil yani yetersiz diye düşünüyorum ben.
  • birisi moldeden 3 yer,diğeri astana ile berabere kalır,bir diğeri iskender beyi zar zor yener harbiden baya kaliteli ligiz ya biz avrupa bizden korkuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.