Şimdi Ara

Celsius Network Toplam 75$ Kazanın (Yatırım Gerekli) (DURDURULDU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

    iyide siz kendinize gelenin yüzde 60ını atacağınızı yazmıştınız bu yolları zaten biliyorum ben,blockfi ücretsiz çekim hakkım doldu ftx hesabımda yok

  • laragofrett kullanıcısına yanıt

    Ftx hesabı açabilirsiniz hocam, ücretsiz trc20 çekimi var ve birçok coin için çekim ücretsiz zaten ve en büyük ftx platformu kendileri. Ftx hesabı dışında zaten yine en uygun gönderim ücreti 20 dolardan başlıyor.

  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

    hocam yüzde 60 yapalım sizin refi kullanayım uyarmı

  • laragofrett kullanıcısına yanıt

    Gönderim ücreti 5 dolar iken en ucuz, zaten %60'dı ve gönderim ücretini ödedikten sonra yine kazandığınız miktar (%50) aynı kalıyor. Boşa fee ücreti ödemek yerine ücretsiz yol gösteriyorum buna rağmen hala daha çoğunu istiyorsanız yardımcı olamam hocam. Daha hiç referansı olmayan, yeni hesap açmış kişiler %40 teklif ediyorken ben yine de orta yolla %50 teklif ediyorum. Ödemelerime de forumdan bakabilirsiniz.


    Önceki Sunduğum Teklif: 50 Dolar Temel Ödül+30 Dolar Benim Ödemem-5 Dolar gönderim ücreti=75 Dolar

    Şu an Sunduğum Teklif: 50 Dolar Temel Ödül+25 Dolar Benim Ödemem-0 Dolar Ücretsiz ERC20 Gönderim Yolu:75 Dolar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 12 Mart 2022; 20:27:18 >
  • hahahsıjg teklif falanda sunuyor, hocam zaten bildigim şeyi neden bana 80tl ye satmaya calısıyorsun zaten biliyorum ben bunu. sen bilirsin durduk yere 20 dolar kaybettin baska refle kayıt olurum bende.

  • Selamlar. DH ölücülüğü bir tabir var ki TDK da yer verilmesi gerekiyor kesinlikle.

    Ben tüm ödül konularını forumdan takip ediyorum ve gerçekten bu konu gibi emek verilen konuları açan herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam siz 30 iken yazmıştınız ve sizin ref ile olduk. ben bütün yolları biliyorum zaten withdraw için. teşekkürler anlatmışsınız ama siz 30 dediniz diye refinizi kullandım. dereyi geçerken at değiştirmek hiç olmadı.

  • yani bu durumunuz sonunda ref ödülünü vermeniz noktasında da bende şüphe oluşturdu.

  • bence editörlerin bu durumu değerlendirmesi lazım.

  • turkceoguz kullanıcısına yanıt

    Hocam yeni teklif yeni üye olanlar içindi, siz çok daha önce yazıp kayıt olmamış mıydınız?

  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Evet zaten üye oldum dediğim tarih belli. Yani böyle bir durum varsa da kusura bakmayın. Bizim için 30 devam ediyor mu şimdi? O zaman öyleyse ben özür dilerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • laragofrett kullanıcısına yanıt

    Buyrun hocam hodri meydan, en yüksek teklif veren yine benim zaten. Şu ana kadar hep yüksek geri ödeme vermeyi söz verip bu ödemeleri de sorunsuzca yaptım.

  • fondeep kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. En yüksek teklifi veren ben olmasam tamam dicem ama en yüksek teklifi veren kişiden de daha fazla istemek ölücüğü de aşıyor maalesef.

  • turkceoguz kullanıcısına yanıt

    Nexo konumu inceleyebilirsiniz forumda, ne söz verdiysem not tutup ödememi ona göre yapıyorum.

  • turkceoguz kullanıcısına yanıt

    Güncellemeyi yaptığım tarih öncesi kayıt olanlara 30 dolar ödül devam etmekte evet hocam. Parayı yatırmadan ve yatırırken iletişim kurarsanız notunuzu alabilirim.

    Saygılarımla

  • dün şartları yerine getirerek üye oldum ama ödül hesap hareketlerinde görünmüyor. sorunu mail attım, 24 saat içinde görünür gibi bir cevap geldi. önceden anında görünüyormuş. sorun çözülürse bilgilendiririm.

  • Yeni kayıt olanlar ve olacaklar için, son zamanlarda normalde belirtilen tutarı (400dolar) attığınızda kilitli şekilde btc ödülü gözükmesi gerekirken bir bug sebebiyle gözükemeyebiliyormuş. Bu konuda destek ile görüşüldüğünde aşağıda bulacağınız cevabı verdi. Eğer 400 dolar attıysanız ve 1 ay boyunca dokunmadığınız müddetçe tam 1 ay sonrasında ödülünüz hesabınıza işlicektir. Herhangi bir ters durumda yine destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca bana mesaj atıp parayı attığınız konusunda bilgilendirmeyi unutmayın.


    Bazı kişiler ayrıca usdt yerine direkt xlm atıp çevirmenin açık olduğunu söyledi ancak çevirme(swap) bazı hesaplar için aktifken bazı hesaplar için aktif değildir. Bu sebeple kayıt olduktan sonra swap(çevirme) aktif ise direkt xlm ile yollayıp usdc çevirebilirsiniz.

    Başka sorunuz olduğunda bana ulaşmayı unutmayın.

    Celsius Network Toplam 75$ Kazanın (Yatırım Gerekli) (DURDURULDU)








  • sonerboom kullanıcısına yanıt

    Bana da cevap geldi hocam, üst mesajda bahsettim. Teşekkürler.

  • farklı farklı cevaplar veriyorlar. yanıtlar pek sağlıklı gelmedi. 24 saat akşam doluyor sorun devam ederse yatırımım çekerim.


    Alıntı

    metni:
    Thank you for emailing us at Celsius. We have received your inquiry. Our aim is to get back to you as soon as possible - within 24 hours where possible.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerboom -- 15 Mart 2022; 16:26:49 >
  • sonerboom kullanıcısına yanıt

    Hocam yukarıda gelen mailde açıkça belirtmiş, gözükmemesi bir bug siz ona takılmayın. 1 aylık süreçte herhangi bir çekim yapmayın ödülünüz yatıcak deniyor. Karar yine sizin, şirket güvenilir ve uzun süredir bu işin içinde olan bir şirket. Kendiniz de araştırabilirsiniz, uygulamada o an kaç milyar dolarlık varlık bulunduğu vs de gözüküyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.