Şimdi Ara

Celp donemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 95/1 gitmek istiyorum kars selim dogumluyum ne zaman gonderiyor acaba subeyi aradim dogru duzgun bisey diyemiyorlar gelin biz hallederiz diyip duruyor adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TERÖRLE MÜCADELE .EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 3 NCİ P.EĞT.TB. 3 NCİ P.EĞT.BL./ ISPARTA MERKEZ 95/2 USTA BİRLİĞİ : Hakkari / Çukurca / BAYRAKTEPE ÜS BÖLGESİ MAYIN DEDEKTÖR OPERATÖRÜ ÇAVUŞU
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Hocam Ben 95 agustos dogumluym Simdi Daha hiç gitmedim şubeye giderken napmam lazım bende 95/1 gitmek istiyorum bana yardım edermisn ?
    yani napmamız lazım bbide Kilo 75 Boy 1.90 Dağcı komando felan yada komando olabilirmiyiz atletik vücudum var body buldng yapiyorum

hocam 95/1 leri kars kasımda gönderiyorlarmış yani 2015 in kasım ayında ben tecilli oldugum için istediyim zaman gidebiliyorum siz 2015 kasımından önce gidemiyorsunuz askere kars için konuşuyorum diyer illerde farklı aylarda göndermeye başlıyorlar komando olmak istiyormusunuz sorusu soruyorlar galiba evet dersen olma şansın yüksek ama o şans işi
    TERÖRLE MÜCADELE .EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 3 NCİ P.EĞT.TB. 3 NCİ P.EĞT.BL./ ISPARTA MERKEZ 95/2 USTA BİRLİĞİ : Hakkari / Çukurca / BAYRAKTEPE ÜS BÖLGESİ MAYIN DEDEKTÖR OPERATÖRÜ ÇAVUŞU
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

cevap için teşekürler :)

ne demek
    Celp Tercihi Degistirme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.