Şimdi Ara

Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
18
Favori
23.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oralardan geçmiştim sanırım bu yılın başlarında.

Zannetmiyorum, mesela Zonguldak'ta Telekom ile Vodafone'un şebekesi biliyorsun ortak sektör numaraları da farklı düzende, böyle bir senaryoda nasıl tahmin edecek? Kaldı ki PCI da var.

Vodafone'da 263 istasyonun yeri sabitlenmiş. Yaklaşık 110-120 tanesini Ekim'de ben sabitledim :) Bu ay da en az bi 50-60 sabitlerim muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Diğerine (992449) konumun olduğu yerden baktım sinyalin gelebileceği dar bir alan var o da Silivri taraflarına denk geliyor ki dünya yuvarlak olduğundan o tarafta bayağı yüksek bir noktada olması gerekiyor. Arkadan sağdan soldan sinyal alamaz çünkü kapalı.

Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER]

Bulunduğum yerdeki baz istasyonlarının hangi operatöre ait olduğunu bu uygulamada nasıl görebiliriz? Operatör ismi gibi bir bilgi yazmıyor.

Haritada görmek için operatörü seçmeniz gerekiyor zaten. Hangi operatör seçilmişse sadece onun istasyonlarını gösteriyor haritada. Uygulamada da ana ekranda en üst kısımda yazıyor operatörlerin ama genelde SIM kartınızın olduğu operatör oluyor bunlar. Anca acil arama için bağlandığında farklı operatör görünüyor burada.

Hocam, ben hangi operatörü seçersem seçeyim değişen bir şey olmuyor. Hat Türk Telekom'da hep onu gösteriyor. Üye olmadım henüz, bununla bir alakası olabilir mi? Taahhüdüm bitiyor, amacım evimde en iyi çeken operatörü bulup seçmek ama pek işime yaramadı nedense.

Edit: GPS bağlanamadığı için oldu sanırım, şu anda düzeldi. Çok faydalı bir uygulama, hemen üye olup bölgemizdeki her yere katkı sağlayacağım. Emeği geçenlere çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solivagus -- 9 Kasım 2025; 15:46:45 >
  • turco8181 T kullanıcısına yanıt
    İstanbul da çok Merkezi yerdeyim hocam kayıt altına alınmamış baz istasyonu çıkmadı :)

Hocam konuyu yeni keşfettim yeni yeni kurcalıyorum böyle bir konu açtığınız ve sahip çıktığınız için çok teşekkür ederim. S24 kullanıyorum ama uygulama linke tıkladığım da açılmadı. Hangi uygulama bu güncel link var mı?

Rica ederim, yaptığınız, yapacağınız katkılar için ben teşekkür ederim.

Samsung kullandığım dönemde kullanıyordum o uygulamayı ama link kırılmış. Bira göz atıp Samsung telefonlarda muadil bir uygulama var mı bakıp geri döneyim.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • KASIM AYI VERİLERİ

5G NR

Toplanan Puan

Türk Telekom 424

Turkcell 3

Vodafone 312

Keşfedilen İstasyon

Türk Telekom 0

Turkcell 0

Vodafone 0

Yeri İşaretlenen İstasyon

Türk Telekom 0

Turkcell 0

Vodafone 0

4G LTE

Toplanan Puan

Türk Telekom 190.305

Turkcell 232.643

Vodafone 155.746

Keşfedilen İstasyon

Türk Telekom 144

Turkcell 74

Vodafone 106

Yeri İşaretlenen İstasyon

Türk Telekom 146

Turkcell 38

Vodafone 391

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında Vodafone'da 61, Türk Telekom'da 1 kule sabitlemişim

• Hocam Selamünaleyküm Bi sorum olacaktı. Cellmapper uygulaması bende yüklüydü fakat telefon formatlanınca gitti. Şimdi uygulamaya giriş yaptım. Gönderinizdeki bütün kuralları yaptım fakat etrafımdaki baz istasyonlarını göstermiyor hiç birşey göstermiyor ne yapmak gerekiyor acaba?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.