Şimdi Ara

Çelik jantın yamulması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim polo aracın arkasından giderken yolda ön lastiğin yalpaladığını fark ettim.Baktığımda çelik jant yamulmuş ve kapak jantta hafif dışarı çıkıntılı duruyordu.Kış lastiklerini değiştiricem Allah nasip ederse bu hafta içi veya sonu, lastikçide mi yaptırılır bu tür bir şey yoksa yetkili servise mi götürmem gerek?

• Lastikçi çekiçle halleder veya olmadı torna da halledilir.

Dandik polonun dandik jantı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Lastikçi çekiçle halleder veya olmadı torna da halledilir.

Hızlı cevabınız için teşekkürler

Hocam dandik mandik ben 51.000 e aldım çünkü dizel otomatikte çift kavrama tercihimde bütçeme en uygun araçtı.

51.000 uçuk gibi gelebilir araç - 1.6 tdi dsg comfortline + 2 numara cam filmi + Zenec multimedia system olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Bizim polo aracın arkasından giderken yolda ön lastiğin yalpaladığını fark ettim.Baktığımda çelik jant yamulmuş ve kapak jantta hafif dışarı çıkıntılı duruyordu.Kış lastiklerini değiştiricem Allah nasip ederse bu hafta içi veya sonu, lastikçide mi yaptırılır bu tür bir şey yoksa yetkili servise mi götürmem gerek?

Çukura falan sert girmeyince kolayına yamulmaz jant lastiktendir büyük ihtimal..
  • quote:

quote:

Lastikçi çekiçle halleder veya olmadı torna da halledilir.

Hızlı cevabınız için teşekkürler

Hocam dandik mandik ben 51.000 e aldım çünkü dizel otomatikte çift kavrama tercihimde bütçeme en uygun araçtı.

51.000 uçuk gibi gelebilir araç - 1.6 tdi dsg comfortline + 2 numara cam filmi + Zenec multimedia system olduğundan.

Saka yapıyorum alınmayın lutfen

Bu arada nolursa olsun polo icin 51.000 cidden uçuk bir rakam ne arabalar alınır o fiyatlara.

Yani soyle diyeyim benim aracım Aveo hb 25 26 milyar, sizin araba 51 milyar. Doanimlarimiz tamamen aynı, benimki de otomatik sizinki de. Siz sadece dizel ve vw diye 25 milyar fazla vermissiniz. Benim araba da lpgli uzun yolda 19 kuruş yakıyorum yakıtlarımız da aynı. Yani bosa giden bi 25 milyar .)

Yine de Kazasız belanız kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 14 Nisan 2013; 22:55:55 >

• quote:

Saka yapıyorum alınmayın lutfen

Bu arada nolursa olsun polo icin 51.000 cidden uçuk bir rakam ne arabalar alınır o fiyatlara

Yine de Kazasız belanız kullanın

Teşekkürler bende biliyorum verilmez ama türkiye şartları malumunuz aynı paraya 1.4 tsi golfte alabilirdim fakat.Araç 1 sene dolmadan 35.000'e geldi sanırım batardık şirket aracı olarak kullanıyoruz.

Lpg'ye sıcak bakmıyor ailem mecburen şuan kendi 1.6 astramı satıyorum lpg taktırsak paşalar gibi binilir ama!

1.4 tsi 122 hp dsg yeni kasa golf gelicek 2 hafta sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 14 Nisan 2013; 22:59:03 >
  • B sınıfı bir araca 51.000 tl vermek.
    Ben bu fiyatlara alışamayacağım.

Kazasız belasız güle güle kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jant değişimi hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 51.000 TL'ye B sınıfını kendimi çok zorlayınca aklım alır gibi oluyor ama jant kapağı içine akıl erdiremiyorum. Yamulan lastik stepne idi değil mi? N'olur şaka deyin...
  • 51 bin lira verip B sınıfı esp'siz jant kapaklı araç almak incitirdi beni
  • 51bin tl gerçekten çok fazla

• Esp yok,jant kapak ve 51 bin lira.Kaç tane hava yastığı var ? 1 tane mi ?

• quote:

Bizim polo aracın arkasından giderken yolda ön lastiğin yalpaladığını fark ettim.Baktığımda çelik jant yamulmuş ve kapak jantta hafif dışarı çıkıntılı duruyordu.Kış lastiklerini değiştiricem Allah nasip ederse bu hafta içi veya sonu, lastikçide mi yaptırılır bu tür bir şey yoksa yetkili servise mi götürmem gerek?

Vay be Vw çelik janta kapaktamı takmış ... helal olsun ulan bunuda gördük ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

51.000 TL'ye B sınıfını kendimi çok zorlayınca aklım alır gibi oluyor ama jant kapağı içine akıl erdiremiyorum. Yamulan lastik stepne idi değil mi? N'olur şaka deyin...

quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

51 bin lira verip B sınıfı esp'siz jant kapaklı araç almak incitirdi beni

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

51bin tl gerçekten çok fazla

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Esp yok,jant kapak ve 51 bin lira.Kaç tane hava yastığı var ? 1 tane mi ?

68.000 -69.000 verip jetta golf almaktansa zamanında böyle bir hamle yaptık mecburen, çift kavramalı dizel otomatik arıyorduk.

Benim düşümceme göre kardayız.Siz nasıl istiyorsanız ondan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 15 Nisan 2013; 9:40:00 >

• Kapak takılan, siyah renkli jantlar çelik saçdan yapılır.

Diğerleri alüminyum alaşımdır, daha hafiftir.

Sahibinden vs sitelerde çoğu satıcı alüminyum alaşım jantlarını çelik zannediyo, asıl yanlışlık orda.
  • Arkadaşlar, isteyen istediği aracı alır yargılamaya gerek yok. Bana da mantıksız geliyor, ama isteyen istediğini almakta özgür. Zaten şirket aracı olarak kullanılıyormuş. Kendi kullanım şartlarına göre düşünüp karar vermişlerdir eminim.
    Konuya gelecek olursak; benzer bir durum eski aracımda başıma gelmişti. yetkili servise götürmüştüm çok hafif bir yamukluktu ama (jantın merkezine en uzak noktasındaydı) yani lastiğe temas eden yere yakındı yamukluk.
    Çekiçle düzelttiler ve test sürüşüne çıktık usta ile bir titreme vs varmı diye kontrol amaçlı. Bir sorun yoktu, ücret bile almadılar.
    NOT: Opel servisiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Kapak takılan, siyah renkli jantlar çelik saçdan yapılır.

Diğerleri alüminyum alaşımdır, daha hafiftir.

Sahibinden vs sitelerde çoğu satıcı alüminyum alaşım jantlarını çelik zannediyo, asıl yanlışlık orda.

katılıyorum ancak ağız alışkanlığı = )
  • chevrolet ile her gün eve tek parça gelmek ya da bayır aşağı kaptırıp bayır yukarı çıkmak veya vites'i sürekli iman gücüne takıp ilerlemek epey zor. Ayrıca polo dediğiniz araba en nihayetinde bir alman arabasıdır ve bence fiyatını haketmektedir. Araba alırken sadece yıl,motorunun hacmi ve gücü, yakıt tüketimine bakarsak en iyi araba peugeot olurdu. (Biraz zaman geçmiş ama amaç her okuyanı bilgilendirmek)
  • jant yamulması eğer tek bir jantta ise yedek lastiği takın yamuk jantla uzun süre aracı kullanırsanız lastikte düzensiz aşınma meydana gelir.Yamuk jant için oto sanayi sitesinde yamuk jantları düzelten tamirciler var, ancak tam bir düzelme beklemeyin düzelttikten sonrada arka tekerlekte kullanabilirsiz. Tek çözüm yeni jant almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.