Şimdi Ara

Celeron G1820 Aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa topladığım bilgisayarım için işlemci olarak intelin bu sene çıkardığı haswell mimarili celeron g1820 yi 111,02TL ye aldım fiyat/performans konusunda hangi sitede karşılaştırma yaptıysam tokatlamadığı işlemci kalmadı.Oyun performansı konusunda Amd nin A6-5400K,6400K gibi işlemcilerinden bile daha iyi olduğunu gördüm(tabi karşılaştırma sitelerinden ve youtube videolarından) sizce nasıl bir işlemci bu vede bunun yanına nasıl bir ekran kartı almalıyım? Ekran kartını ikinci el bölümünden alacağım öncelikli olarak gtx460 veya gtx560 düşünüyorum sizce uyumluluğu nasıl olur? İşlemci hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• furcin kullanıcısına yanıt
    hiç birini alma bulabilirsen hd 7770 al yada ikinci el hd 7850
  • işlemci sıfır olarak fiyatına göre gayet iyi bir model..a6 5400k gibi modeller içlerinde gelen gpu nedeniyle avantajlı yoksa cpu gücü olarak buna yetişemezler..cinebench r11 testlerinde amd x3 425 ten çok az farkla daha iyi puan almış..zaten çekirdek performansı yüksek işlemci şuanki inteller..yanına 7770 gibi bir model uygun olur

ismi celeron diye gömenler olur,kulak asma
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

işlemci sıfır olarak fiyatına göre gayet iyi bir model..a6 5400k gibi modeller içlerinde gelen gpu nedeniyle avantajlı yoksa cpu gücü olarak buna yetişemezler..cinebench r11 testlerinde amd x3 425 ten çok az farkla daha iyi puan almış..zaten çekirdek performansı yüksek işlemci şuanki inteller..yanına 7770 gibi bir model uygun olur

ismi celeron diye gömenler olur,kulak asma

güzel yazmışsınız hocam,aynı fikirdeyim
  • Yorumlar için teşekkür ederim şu 7770 yi değerlendirmeye alayım ben en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel işlemcidir ama keşke 50 lira fazla verip 3220 tarzı bişey alsaymıssın :)
  • G3220 ile arasında oyun açısından fazla fark yok fiyat olarak %50 daha pahalı bütçe sorunum olduğu için bunu aldım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

G3220 ile arasında oyun açısından fazla fark yok fiyat olarak %50 daha pahalı bütçe sorunum olduğu için bunu aldım zaten.

Peki anakartın ne :) wibtek z87 anakartlar var piyasada 160tl bence tercih edilebilirdi :) ekran kartı olarak hd5850/5830/6850 veya gtx460/560/650 lere bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 22 Mayıs 2014; 19:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

G3220 ile arasında oyun açısından fazla fark yok fiyat olarak %50 daha pahalı bütçe sorunum olduğu için bunu aldım zaten.

Peki anakartın ne :) wibtek z87 anakartlar var piyasada 160tl bence tercih edilebilirdi :) ekran kartı olarak hd5850/5830/6850 veya gtx460/560/650 lere bak :)

Asrock H81M-DGS aldım sıfır kargo dahil 93TL. :)

• quote:

quote:

quote:

2. el core 2 duo sistemi toplayamazsın he bu fiyata beğendim valla büyük akıllılık hemde performansa değecek... :)

• quote:

quote:

quote:

anakart bios update istedimi direk çalıştımı celeron ile?birde nereden aldın link atarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

quote:

quote:

anakart bios update istedimi direk çalıştımı celeron ile?birde nereden aldın link atarmısın

Pm attım bu hafta sonu toplayacağım pcyi güncelleme isteyebilir sitesinde celeron g1820 için P1.30 istediği yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.