Şimdi Ara

ŞOK FİYAT 300TL'ye ÇOK TEMİZ CASPER NIRVANA W76S CoreDUO T4300/2GB/250GB/O-B VGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz çok temizdir, hiçbir problemi yoktur, ev ortamında kullanılmıştır.
    Ekim 2009da Carrefour'dan alınmıştır.
    Garanti süresi dolmuştur. Şarjı 1-1,5 saat civarında gitmektedir.
    Kız kardeşimin kullandığı çok temiz bir notebook'tur. Özellikleri;

• Intel® Pentium® İşlemci T4300
    - İşlemci hızı 2.10GHz.,1MB L2 Cache, 800 MHz FSB
    - Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g
    • 2 GB DDR2 667 MHz Bellek
    • 250 GB SATA Harddisk
    • 15.6" WXGA (1366x768) TFT Parlak Renkli Ekran
    • 256MB paylaşımlı Ekran kartı
    • 1.3MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    • 3X USB 2.0 port
    • Li-ION smart battery

"Fiyat: 300TL, son.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-casper-nirvana-cpg-t430-9f05-cok-temiz-t4300-2gb-ram-85077426/detay/
     ŞOK FİYAT 300TL'ye ÇOK TEMİZ CASPER NIRVANA W76S CoreDUO T4300/2GB/250GB/O-B VGA ŞOK FİYAT 300TL'ye ÇOK TEMİZ CASPER NIRVANA W76S CoreDUO T4300/2GB/250GB/O-B VGA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assessor -- 27 Mayıs 2013; 10:53:26 >

şu ana kadarki alışverişlerim;@cga_art: sorunsuz cihaz alım@AaAhmetT: sorunsuz cihaz ve aksesuar satım@mersahin: sorunsuz cihaz alım.@southsayer: hafıza kartı alım.@patesi:cihaz alım.@mucahidodacil: sorunsuz cihaz satım.@noxco: cihaz satın alım.@mscsi: cihaz satın alım.@coDokuz: cihaz satım.@imamen: cihaz alım.@menaJer: cihaz alım.@erhAninho_carsi: cihaz satım.@CILGINLAR: cihaz satım.@ideas: cihaz alım.@HaKaN_18: m2 kart alım.@Swift: kontör alım.@celikhalit8: kontör alım.@arigatogazoimasu: cihazlar alımı.@FStarter: Cihaz alım.@kazmerkaya: cihaz satım, @badfan: cihaz alım, @mojocici: cihaz alım. @smd: cihaz alım. @flasource: cihaz satım. @heartless: cihaz satım @barisozer83: cihaz satım @ideas: eşya alım. @imuratk:eşya satım

• Satılmıştır
    şu ana kadarki alışverişlerim;@cga_art: sorunsuz cihaz alım@AaAhmetT: sorunsuz cihaz ve aksesuar satım@mersahin: sorunsuz cihaz alım.@southsayer: hafıza kartı alım.@patesi:cihaz alım.@mucahidodacil: sorunsuz cihaz satım.@noxco: cihaz satın alım.@mscsi: cihaz satın alım.@coDokuz: cihaz satım.@imamen: cihaz alım.@menaJer: cihaz alım.@erhAninho_carsi: cihaz satım.@CILGINLAR: cihaz satım.@ideas: cihaz alım.@HaKaN_18: m2 kart alım.@Swift: kontör alım.@celikhalit8: kontör alım.@arigatogazoimasu: cihazlar alımı.@FStarter: Cihaz alım.@kazmerkaya: cihaz satım, @badfan: cihaz alım, @mojocici: cihaz alım. @smd: cihaz alım. @flasource: cihaz satım. @heartless: cihaz satım @barisozer83: cihaz satım @ideas: eşya alım. @imuratk:eşya satım
  • Bir sorum olacak acaba laptop 32bit mi 64bit elimde bir tane var açılışta mavi ekran geliyor ve açılmıyor format atmak istiyorum istiyorum ama kaç bit format atmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.