Şimdi Ara

Celeron D için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde celeron d 2,40 ghz 256/533 bi işlemci var baya bi araştırdım lga775 soketli bi modelmiş. bu işlemciye uygun bi anakart önerir misiniz? Şimdilik onboard ekran kartıyla kullanabileceğim, pci-e x16 slotlu daha sonra yükseltebilme imkanına sahip olacağım bi kart istiyorum. Fiyatı da uygun olursa sevinirim.Toplamak istediğim bu bilgisayar oyun için değil internet için olacak diğer bileşenler içinde önerilerinizi bekliyorum...Şimdiden sağolun...

• asus p5ld2-vm se
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

asus p5ld2-vm se

Daha ne söylenebilir ki
  • arkadaşlar mavidonanım.com da önerdiğiniz kart var ama işlemci desteği özelliklerinde celeron d 1066 yazıyo benim elimdeki işlemciyle uygunluğu var mı bu kartın benim elimdeki işlemcide celeron d 2,40 ghz 256/533 yazıyo bi sorun çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

asus p5ld2-vm se

Daha ne söylenebilir ki

evet bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozozbakir

arkadaşlar mavidonanım.com da önerdiğiniz kart var ama işlemci desteği özelliklerinde celeron d 1066 yazıyo benim elimdeki işlemciyle uygunluğu var mı bu kartın benim elimdeki işlemcide celeron d 2,40 ghz 256/533 yazıyo bi sorun çıkar mı?

sorun çıkmaz dostum tak çalıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozozbakir

arkadaşlar mavidonanım.com da önerdiğiniz kart var ama işlemci desteği özelliklerinde celeron d 1066 yazıyo benim elimdeki işlemciyle uygunluğu var mı bu kartın benim elimdeki işlemcide celeron d 2,40 ghz 256/533 yazıyo bi sorun çıkar mı?

Hiç bir sorun olmaz bu anakart ile celeron D sınıfından core 2 dou E6600 'e kadar bütün işlemcileri kullanabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu kart için ddr2 yazıyo mhz olarak özelliği nedir peki ram için 533 mhz uygun mudur??
  • Evet uygundur.DDR2 533 mhz herhangi bir ram akabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.