Arkadaşlar elimde celeron d 2,40 ghz 256/533 bi işlemci var baya bi araştırdım lga775 soketli bi modelmiş. bu işlemciye uygun bi anakart önerir misiniz? Şimdilik onboard ekran kartıyla kullanabileceğim, pci-e x16 slotlu daha sonra yükseltebilme imkanına sahip olacağım bi kart istiyorum. Fiyatı da uygun olursa sevinirim.Toplamak istediğim bu bilgisayar oyun için değil internet için olacak diğer bileşenler içinde önerilerinizi bekliyorum...Şimdiden sağolun...
asus p5ld2-vm se
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
asus p5ld2-vm se
Daha ne söylenebilir ki
arkadaşlar mavidonanım.com da önerdiğiniz kart var ama işlemci desteği özelliklerinde celeron d 1066 yazıyo benim elimdeki işlemciyle uygunluğu var mı bu kartın benim elimdeki işlemcide celeron d 2,40 ghz 256/533 yazıyo bi sorun çıkar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: serhatiskodra
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
asus p5ld2-vm se
Daha ne söylenebilir ki
evet bencede
quote:
Orjinalden alıntı: ozozbakir
arkadaşlar mavidonanım.com da önerdiğiniz kart var ama işlemci desteği özelliklerinde celeron d 1066 yazıyo benim elimdeki işlemciyle uygunluğu var mı bu kartın benim elimdeki işlemcide celeron d 2,40 ghz 256/533 yazıyo bi sorun çıkar mı?
sorun çıkmaz dostum tak çalıştır...
quote:
Orjinalden alıntı: ozozbakir
Hiç bir sorun olmaz bu anakart ile celeron D sınıfından core 2 dou E6600 'e kadar bütün işlemcileri kullanabilirsin...