Şimdi Ara

celcius network kapandı mı? paralarımız kayıp mı oldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar celcius networku biliyorsunuz forumda baya ref kampanyasına katılmıstık daha sonra bir ara luna oalyından sonra çekimleri durdurmuslardı simdi mail attım sunu yolladılar,şimdi paramız içeridemi kaldı? bilen varsa aydınlatırsa sevinirim



    Dear Valued Customer,


    On July 13, 2022 (the "Petition Date"), Celsius Network LLC and seven affiliated debtors (collectively, the "Debtors") filed voluntary petitions for relief under Chapter 11 of the United States Bankruptcy Code. The Debtors' bankruptcy cases are jointly administered under Case No. 22-10964 before the Honorable Martin Glenn in the United States Bankruptcy Court for the Southern District of New York (the "Bankruptcy Court").


    Below please find hyperlinks to important documents in the bankruptcy proceedings of Celsius Network LLC, et al., Case No. 22-10964:


    Document Name


    Notice of Chapter 11 Bankruptcy Case


    Additional information about the cases may be obtained by visiting https://cases.stretto.com/Celsius, calling 855.423.1530 (Toll-Free) or 949.669.5873 (International), or emailing us at CelsiusInquiries@stretto.com . To subscribe to future case notifications, including court filings and upcoming dates, please visit https://cases.stretto.com/Celsius/court-docket-subscription/.


    Thank you,


    The Stretto Team








  • Paralar gitti maalesef hocam birkaç açıklama yaptılar onları takip edin.

  • Paykipel kullanıcısına yanıt

    hocam davayla ilgili maillerine mail attım su cevabı verdiler


    who were first to act—to be paid in full while leaving others behind to wait for Celsius to harvest value from illiquid or longer-term asset deployment activities before they receive a recovery.

    Most account activity is paused until further notice. Celsius is not requesting authority to allow customer withdrawals at this time. Customer claims will be addressed through the Chapter 11 process. Additionally, rewards stopped accruing as of July 13. Customers are encouraged to maintain their Celsius accounts and applications at this time.

    Celsius intends to file and confirm a plan of reorganization that will provide customers with the option to recover either cash at a discount or remain long crypto. The exact numbers will depend on what happens during the Chapter 11 process.

    While we cannot tell you definitively at this time, Chapter 11 is a transparent process. Information, including access to court documents and important dates and deadlines will be available throughout the case at [//cases.stretto.com/celsius]cases.stretto.com/celsius


    yani galiba paraları alabilicez





  • laragofrett kullanıcısına yanıt
    Ödeme yapılacak ama inş My. Gox gibi uzun sürmez işler dava işleri çok saçma firma ödemeden taraf ama açık olan para 1.19 milyar bulunmayacak bir para değil aslında onların için ama. Zorlu ve hold yaptıracaklar gibi bize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 1 Ağustos 2022; 21:42:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Celsius Network' ten bildiğin zarf geldi bugün bize, posta olarak yollanmış nedir ne değildir anlamadım, param falanda kalmamıştı içerde hiç. Adresine bu postadan gelen oldu mu içeriğini anlayan varmı? Battık biz mi diyorlar nedir celcius network kapandı mı? paralarımız kayıp mı oldu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Folivora kullanıcısına yanıt

    kısacası


    slm,sinin pırılırı yıdık kb by

  • Abd mahkemesi isin içinde todex gibi olacagini sanmiyorum. Hodl veya kesintili olarak yatirimlarin odenmesi icin plan yapiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt

    kurus yedirmez şerefsizler benimde içerde 100 dolara ykaın param kalmıstı

  • Geçmiş olsun. Celsius bildiğim kadarıyla milletin parasını yüksek faiz veren Luna'nın Ust si gibi yerlere yatırdığı için bu hale geldi. Yazık oldu. İnsanlar bunun için paralarını emanet etmiyor halbuki. Bu düpedüz kandırmaca. Ancak muhatap yok ki kimden hesap soracaksın. Tekrar geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperion -- 19 Ekim 2022; 23:21:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Custody hesaplarına ödeme yapılacak tarzı bi açıklama geldi bu gün nedir acaba bu custody

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sasomelih kullanıcısına yanıt

    hocam nerden ve nasıl geldi acaba, bana gelen bir şey yok. 3 hesap var benim tanıdıklarda, sadece varlıklara dair bir mail geldi Ocak ayına kadar teyit amaçlı, sonra süreç devam edecek diye biliyorum ama.

  • Parasını çekebilen oldu mu? Earn'de parası olmayıp normal bakiyesi olanlar çekebiliyor anladığım kadarıyla, ilk aşama çekimleri açtılar ama bana vurmadı. 2 tanıdığın da 405$ ı vardı onlarda da yok henüz, 30 günlük earn süreçleri bitmemişti onların iflas açıklandığında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt

    benim normal bitcoinim vardı 100 dolarlık cekemiyorum valla

  • 850 milyon dolar yatirim almis sirket nasil sorumsuzca batiyor.

    Borsa secerken dikkatli olmak gerek.


    Soyle bi site var, burada borsalari karsilastirabiliyorsunuz;


    https://definda.com/en/best-crypto-platforms

  • Arkadaşlar yeni duyuru geldi. Ekteki kurlardan ödemeler başlıyor gözümüz aydın. Türkiye için maalesef Coinbase üzerinden ödeme olmayacak gibi, Coinbase'den ödeme alamayan ülkeler için (Coinbase geçen sene TR'ye kapanmıştı) US Dollars olarak ödeme yapılacak diyor.


    Coin / US Dollar Value

    BTC $42,972.9948

    ETH $2,577.4752


    Mailinize bilgi gelecek, ancak bilginizin Celcius'ta güncel olması önemli. Bir an önce bilgilinizi profile'dan kontrol edin, app'in ay sonuna kapanması planlanıyor (Ödemeler artık başka firma üzerinden devam edecek)


    Ek: 31 Ocak 2024 update'li linki bırakayım:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 4 Şubat 2024; 2:56:47 >




  • basturkemin B kullanıcısına yanıt

    Coinbase'i geri açmışlardı sanırım Türkiye'ye ama bunlardan mail alınca Coinbase hesabı oluşturdum manuel review'e girdi 1 aydır ses seda yok açmadılar hesabı... Bari komple kapalı olsaydı da başka yerden ödeme alabilseydik.

  • Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Coinbase dünyada başka ülkelerdeki Türk kullanıcılara ve Türkiye'ye kapalı. Denedim ve olmadı maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geri ödeme alabilsek bile çok ufak bir miktarını alabileceğiz...

    Hesap şöyle:


    Eğer diyelim battıklarında hesabınızda 1 BTC vardı ve BTC fiyatı geri ödeme oylaması zamanında 25.000$'dı, özetle oylama sonucundan geri ödeme olarak %58 verileceği çıktı.

    Geri ödeme o zamanki BTC kurundan hesaplanarak $ bazında verilecek(aynı hesap diğer coinler içinde geçerli) yani şuan 1 BTC değeri 50k olsa bile 50k üzerinden değil 25k üzerinden %58 verilecek...


    Bende 0.5eth kadar vardı ETH fiyatını 1500'den hesaplayıp bana aşşa yukarı 400$ gibi bir şey verecekler... Tabi onu da Türkiye'ye verirlerse.


    Eğer hesabınızda sadece USDT/USDC varsa bakiyenin direk %58'i verilecek(yine çok az)


    Not : Diğer coin fiyatları için eylül ayının başına bakabilirsiniz, oylama o zamanlar yapılmıştı.

  • Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Hocam size mail tarzı bir şey geldi mi kripto varlıkları çekmek için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.