Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi (Manisa) [ Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
15.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

abi akhisarda benden baska kimse yok mu yaw?

burada yurtlar nasıl özel yurtlar felan ?
    ben devlet yurtlarına pek sıcak bakmıorm hırsızlık kalabalık olması vs vs..

Akhisar güzel 5-6 kez gittim oralarda kaldım.Abim 300 liraya daire tutmuştu.Merkezi falan güzel bir yer izmire 85 km manisaya 50-55 uzaklıkta.Biraz muhafazkar ama manisa merkez kadar değil.

teşekkür ederim :) güzel bilgiler az da olsa yardımcı oldu :)

özel yurt varmıdır orda nerdedir peki ya akhisarı bilen yada orda okuyan birinin yardımı gerekicek :)
  • Aman özel yurtları iyice araştırın, sorun soruşturun arkadaşlar. Pişman olmayın sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

abi akhisarda benden baska kimse yok mu yaw?

burada yurtlar nasıl özel yurtlar felan ?
    ben devlet yurtlarına pek sıcak bakmıorm hırsızlık kalabalık olması vs vs..

Ben Akhisarlıyım. Sana yardımcı olurum.

patron yani okan cbü öğrencisi(işletme) annesi kardeşimin öğretmeni ayrıca.

Akhisar konusunda sorularınızı bana sorun.
  • Oo iyi iyi @patron'la işletme kantininde bir DH buluşması yaparız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 17 Ağustos 2008; 4:20:29 >
  • Akhisar'da okuyacaklara gerekli bilgiler verilir.
  • Yukarı.
  • Hort^^
    Evet bu sene kazananları görelim:P
    Ben demrici sınıf öğretmenliğini kazandım.Demirci hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Hort^^
    Evet bu sene kazananları görelim:P
    Ben demrici sınıf öğretmenliğini kazandım.Demirci hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Şimdiden kolay gelsin. Manisa merkeze uzaklığı 2-3 saat falan. Küçük bir yerleşim yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 24 Ağustos 2009; 6:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BLaCk_EaGLe**

neden

neyse bende demircide okudum kazananların %99 unun aksine demircinin uzak olduğunu bilerek gittim ama memnun kalmadığım şey fakültenin doğru düzgün imkanlarının olmamasıydı,ne düzgün kitap olan kütüphane var ne de adam gibi internet,halktan alışverişte kazıklamaya çalışma haricinde bir zarar gelmez ,eğitim fakültesi hocaları oldukça zorlayan sıkan kişilerdir ,öyle diğer okullardaki gibi yata yata geçemezsiniz ,ne kadar çalışkan olsanızda nefret getirtirler adama,yatay geçişle başka yere geçerim derseniz şimdiden unutun ve hiç yazmayın,devamlı farklı yerlere gitmeyi seven ortam adamıysanız hiç yazmayın,ben gibi sadecederslere önem veriyorsanız ve maddi durum pek iyi değilse ideal bir yer ama hocalar çok fazla zorluyor,birde part time iş imkanı çok az ,kısacası dağın tepesindeki ilçe vasıflı köy kartal yuvası gibi,yunanların yüksekliği ve yokuşu yüzünden işgal etmeye üşendiği bir yer :),başka sorularınız varsa yardımcı olurum,

• www.ForumBAYAR.com CBÜ'yü yeni kazanmış öğrenciler için birçok bilgi mevcut...
  • manisada yaşayan biri olarak söylüyorum hayatınızın hatasını yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 27 Temmuz 2010; 10:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

manisada yaşayan biri olarak söylüyorum hayatınızın hatasını yaparsınız

Ben hiç öyle düşünmüyorum. CBÜ'de İşletme 3.sınıftayım. Ben İstanbulluyum ve İstanbul'da Üsküdar'da oturuyorum. İstanbul gibi sosyal olanakların çok fazla olduğu bir şehirden sonra Manisa'da okumaya başlamak başlarda çok sıkıntı oldu benim için. Yatay geçiş yapacağım diyenlerden oldum. :) Ama sonra şunu anladım arkadaşlar; önemli olan senin kurduğun düzenin kalitesi, arkadaşların, yaratılığın... Her şey sende bitiyor yani. Üniversite çağındaki biri için Manisa da çok eğlenceli, yaşanılabilir bir şehirdir, İstanbul da öyle.

Celal Bayar Üniversitesi'ne bu sene yerleşen arkadaşları tebrik ediyoum. İİBF'de okuyacaklar en rahat, ulaşım sıkıntısı olmayan, İzmir'e en yakın kampüste okuyacaklar o yönden diğer arkadaşlardan daha şanslılar.

Muradiye kampüsüne ulaşım sıkıntılıdır. Geçen dönem günlük git gel 4 TL'ydi yol parası bu sene de öyle olur heralde.

Hayırlı olsun herkes için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 14 Ağustos 2010; 2:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNQueRoR

c.b.ü demirci eğitim fakültesini kazanan var mı.

her türlü bilgi verilir yardım edilir.hayatının hatasını yaptı walla.

sınıf öğretmenliği i.ö. .çok soğuk falan deniyor doğrumudur?hafta sonları insan sıkılmamak için ne yapabilir?
  • resim beden müzik dersleriniz var katılım zorunlu gece 12 ye kadar sürebilir
  • Seçmeli derslerden Müzik dersini seçerseniz rahat edersiniz. Ben beden eğitimi dersini seçmiştim terli terli derse girdiğimiz oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 14 Ağustos 2010; 20:03:17 >
  • Merhaba arkadaşlar ben Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde okuyorum Bolu'da. Celal Bayar'a geçiş yapmayı düşünüyorum ulaşımı yurtları nasıldır bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia TAYFUR

Merhaba arkadaşlar ben Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde okuyorum Bolu'da. Celal Bayar'a geçiş yapmayı düşünüyorum ulaşımı yurtları nasıldır bilgi verebilirseniz sevinirim.

Cevap gec oldu ama yine de cevap vereyim. Egitim fakultesi Manisa'nin Demirci ilcesinde bulunmaktadir. Kendiniz de internetten Demirci Egitim Fakultesi hakkindaki yorumlari okuyabilirsiniz. Demirci'ye gitme sansim olmadi ama orada okuyan insanlardan edindigim izlenimlere gore pek memnun olan yok. Memnun olunmayan nokta ise sosyal aktivitelerin neredeyse hic olmayisi ve ulasim sorunu. Demirci ilcesi, Manisa merkeze 3-4 saat suruyor bildigim kadariyla. Ben sosyallik istemem, ulasim da sorun degil okuyayim okulumu bitireyim derseniz onerebilirim ama biraz sosyal biriyseniz bile cok sikilabilirsiniz Demirci'de.

• Manisa İzmir'in çoğu yerinden daha modern ve bakımlıdır bu konuda emin olabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.