Bildirim
Celal Bayar Üniversitesi (Manisa) [ Ana Konu ]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
ben de demirci sigortacılığı kazandım.1.tercihte. -
c.b.ü demirci eğitim fakültesini kazanan var mı.
her türlü bilgi verilir yardım edilir.hayatının hatasını yaptı walla. -
izmir bornovadan manisaya doru giderken manisa girişinde yer alır..güzel bölüm ya merkeze arabayla 15 dk flaan uzaklıkta dolmuşla gidersen 45 dk yı bulur çok dolandırıyor tebrik ederim güzel bi üniversite -
Teşekkür ederim. Umarım çabuk uyum sağlayabilirim ortama. İstanbul'dan Manisa'ya gitmek ilk etapta zorlayabilir beni. Neyse ki İzmir'e mesafe olarak yakın.
Manisa'lı arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Eşyalı daire arıyorum. Manisa'lı bir arkadaş pm'le ulaşsın bana lütfen. -
evet hata gibi ama aydın yenipazarı yazmaktan iyidir. ablam orayı bitirdi.birkaç sefer gidip kaldım.gece 3.5 attığımdan ön yargılıyım.bu yüzden 1.sıraya demirciyi yazdım.uludağı da yazdım ama 4e yada 5e.
bu arada demirci izmire pek yakın değil.km olarak yakın ama süre olarak ohohoo.Allahtan tanıdıklar var oralı.
quote:
Orjinalden alıntı: CoNQueRoR
her türlü bilgi verilir yardım edilir.hayatının hatasını yaptı walla.
devilish_ seninki hangi fakülte?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 15 Ağustos 2008; 14:48:08 >
-
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi benim. Merkezde. Migros'un karşısında. -
manısada yasıyorum bu kdar berbat bir sehir olamaz.Nefret ediyorum
allah yardımcın olsun.İnsanları muhafazakardır.
Abaza coktur..
Horozköyde yalnız dolasma..Orda iti kopuk cok benden bu kdar...
Cok sıcaktır -
tanıdığın varsa yazmakla iyi etmişin.ben 4. sınıf oldum.1 yılım kaldı:D
demirci-izmir arası 4 saat otobüsle bu arada.
11-12 den sonra insan yoktur sokaklarda genelde.
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
evet hata gibi ama aydın yenipazarı yazmaktan iyidir.ablam orayı bitirdi.birkaç sefer gidip kaldım.gece 3.5 attığımdan ön yargılıyım.bu yüzden 1.sıraya demirciyi yazdım.uludağı da yazdım ama 4e yada 5e.
bu arada demirci izmire pek yakın değil.km olarak yakın ama süre olarak ohohoo.Allahtan tanıdıklar var oralı.
quote:
Orjinalden alıntı: CoNQueRoR
her türlü bilgi verilir yardım edilir.hayatının hatasını yaptı walla.
devilish_ seninki hangi fakülte?
-
Manisa'da sosyal yaşam nasıldır? -
quote:
Orjinalden alıntı: devilish_
Manisa'da sosyal yaşam nasıldır?
sosyal yasam mı?
Universitede birseyler yapılır ama cok kısıtlı.Ben manısada oturuyorum ege univde okuyoum...Allahtan izmir yanımızda -
manisa ufak ama yeniden dizayn edilip modernleştirildi. doya doya gezersin artık ben amerikaya gidiyorum yaz sonu şehrime ii bak.
-
Ya sosyal yaşam dediysem hiç mi cafe, bar, eğlence merkezi, alışveriş merkezi yok bu şehirde yahu. Zaten haftasonları İzmir'de olacağım. Haftaiçi gidilecek güzel mekanlar, cafeler, alışveriş merkezleri, oyun salonları, go-kart pisti falan var mı? Varsa nereler, fiyatlar nasıl Manisa'da?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 15 Ağustos 2008; 18:45:50 > -
ben tütün eksperliği kazandım akhisar nasıl bi yer yer olarak? -
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
ben tütün eksperliği kazandım akhisar nasıl bi yer yer olarak?
Bildiğim kadarıyla Manisa'ya 30-40 dk mesafede küçük bir yerleşim yeri. Merkezini görme şansım olmadı. -
öyle demeyin demirciye aquapark yapılmış -
abi akhisarda benden baska kimse yok mu yaw?
burada yurtlar nasıl özel yurtlar felan ?
ben devlet yurtlarına pek sıcak bakmıorm hırsızlık kalabalık olması vs vs.. -
@paTRon Celal Bayar'da okumuyor muydu arkadaşlar ya? Yanlışım mı var? Bekleriz kendisini buraya. -
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
abi akhisarda benden baska kimse yok mu yaw?
burada yurtlar nasıl özel yurtlar felan ?
ben devlet yurtlarına pek sıcak bakmıorm hırsızlık kalabalık olması vs vs..
Akhisar güzel 5-6 kez gittim oralarda kaldım.Abim 300 liraya daire tutmuştu.Merkezi falan güzel bir yer izmire 85 km manisaya 50-55 uzaklıkta.Biraz muhafazkar ama manisa merkez kadar değil.
Benzer içerikler
- odtü yatay geçiş şartları
- dgs"ye girmeden açıköğretim lisans tamamlama
- lisans okurken önlisans diploması almak
- üniversitede seçmeli dersleri seçmezsek ne olur
- serway fizik 2 pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X