Şimdi Ara

ÇEKYCY ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu oyunda yeniyim ve çekici alamyyorum galeriler 5 tane var ama çevrimiçi ala tyklyyorum bu özel mü?terilerimiz içindir diyo en az 5 çekiciniz olmasy gerek dio vermio neden lütfen yardym

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÇEKYCY Alamiyorsanız Yapmanız Gerekenler

ÇEKYCY (Çek Cumhuriyeti Kimlik Kartı) alamama sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Kimliğinizi Doğrulayın: Geçerli bir pasaport, sürücü belgesi veya benzeri bir kimlik belgesi kullanarak kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Kimliğiniz resmi olarak doğrulanamazsa ÇEKYCY alamayacaksınız.
    • Adresinizi Kanıtlayın: Çek Cumhuriyeti'nde kayıtlı bir adresinizin olması gerekir. Adresinizi kanıtlamak için elektrik faturası, kira sözleşmesi veya ikametgah belgesi gibi belgeler sunmalısınız.
    • Ets 2 Şartlarını Karşılayın: Ets 2 çekici galerileri, ÇEKYCY alabilmek için karşılamanız gereken belirli şartlardır. Belgelerinizin tamamı olmalı ve Çek Cumhuriyeti'nde en az 6 ay çalışıyor olmalısınız.
    • Başvuru Ücretini Ödeyin: ÇEKYCY başvurusu için bir ücret ödemeniz gerekir. Ücretin miktarı başvuru yaptığınız bölgeye bağlı olarak değişebilir.
    • Başvurunuzu Gönderin: Tüm gerekli belgeleri topladıktan sonra başvurunuzu ilgili Çek elçiliğine veya konsolosluğuna göndermelisiniz.

Başvurunuzun işleme alınması birkaç hafta sürebilir. Başvurunuz onaylanırsa, ÇEKYCY'nizi ilgili makamdan alabilirsiniz.

Bu adımları uygulayarak ÇEKYCY alamama sorununun üstesinden gelebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen ilgili Çek elçiliği veya konsolosluğu ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle imla hatalarınızı biraz düzeltirseniz daha hoş görünür yazınız.
    - oyuna yeni başladığınız için belli bir miktar paranız olmadan kendi çekicinizi alamazsınız.
    - çekici alacak parayı tek seferlik iş kısmından yüksek ödemeli işler alarak kazanabilirsiniz. (başkalarının çekicilerinde kiralık şöför olarak çalışarak)
    - çekici almak için alt seviyelerde iken şehirlerde bulunan çekici galerilerini keşfetmeniz lazım.keşfettiğiniz galeri çekici galerileri kısmında haritada görebilir, galeriye git diyerek galeride çekicilere bakabilir hatta kendinize özel alabilirsiniz.
    - keşfedilmemiş galeriler navigasyon cihazınızda soru işareti (?) olarak görünür. her şehirde 2 soru işareti olur biri iş ve işçi bulma kurumu diğeri ise belirli bir markanın galerisidir.galeri keşiflerini o şehre sevkiyat yaparken teslim etmeden önce kullandığınız çekici ile soru işaretli binanın önünden geçerek yapabilirsiniz
    -şehirlerdeki galeriler:

Stuttgart -> Mercedes (Ana Bayi)
    Cenevre -> Mercedes (Ana Bayi)
    Bratislava -> Mercedes
    Newcastle -> Mercedes
    Plymouth -> Mercedes
    Rotterdam -> Mercedes
    Szczecin -> Mercedes

Hannover -> Scania (Ana Bayi)
    Aberdeen -> Scania
    Dresden -> Scania
    Milan -> Scania
    Manchester -> Scania
    Strasbourg -> Scania

Londra -> Volvo (Ana Bayi)
    Lüksemburg -> Volvo
    Nürnberg -> Volvo
    Osnabrück -> Volvo
    Verona -> Volvo
    Wroclaw -> Volvo

Münih -> MAN (Ana Bayi)
    Edinburgh -> MAN
    Berlin -> MAN
    Birmingham -> MAN
    Calais -> MAN
    Dortmund -> MAN
    Lille -> MAN

Amsterdam -> DAF (Ana Bayi)
    Cardiff -> DAF
    Bremen -> DAF
    Glasgow -> DAF
    Leipzig -> DAF
    Salzburg -> DAF
    Zürih -> DAF

Wien -> Iveco ( Ana Bayi )
    Brüksel -> Iveco
    Frankfurt -> Iveco
    Grimsby -> Iveco
    Hamburg -> Iveco
    Torino -> Iveco
    Viyana -> Iveco

Paris -> Renault ( Ana Bayi )
    Prag -> Renault ( Ana Bayi )
    Düsseldorf -> Renault
    Felixstowe -> Renault
    Lyon -> Renault
    Rostock -> Renault

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 6 Aralık 2013; 16:40:49 >

• oncelikle teşekkürler ama para 116.000 bu yetmezmi hemde galeriye tıklayıp çevrim içi ala tıklıyorum ama bu özel müşterilerimiz içindir yazıo alamıyorum yazıyı ben normal yazdım ama öle gözüküo Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.