Bildirim
Çektiğim resimleri PDF'ye dönüştüren App?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
PDF Photos - Convert Photos to PDF böyle bir uygulama buldum hocam denemenizi tavsiye ederim -
En pratik cozum Office Lens kullanmak. Slayttaki goruntuyu Whiteboard olarak cek (istedigin acidan cekebilirsin, o duzeltir) ve cektikten sonra da PDF olarak kaydet. OneDrive hesabina Microsoft Lens klasoru icinde kaydeder. Ister orada tutarsin ister telefonundaki herhangi bir PDF uygulamasinda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar
En pratik cozum Office Lens kullanmak. Slayttaki goruntuyu Whiteboard olarak cek (istedigin acidan cekebilirsin, o duzeltir) ve cektikten sonra da PDF olarak kaydet. OneDrive hesabina Microsoft Lens klasoru icinde kaydeder. Ister orada tutarsin ister telefonundaki herhangi bir PDF uygulamasinda.
Mevcut fotograflari da konvert edebiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ediyor, Import secenegi mevcut.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ediyor, Import secenegi mevcut.
Mevcut resimleri donusturmede tam stabil degil ama okunuyor is goruyor. Uygulamayla cekmeyi denerim derste. Tesekkurler
quote:
Office Lens 10 numaraymis kendi kamerasi ile cekildiginde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Office Lens iyi de. Benim jb'li cihazda kaydederken dışarı atıyor. Onun yerine CamScanner kullanıyorum ben de. Gayet iyi.
cam scanner -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X