Şimdi Ara

ÇEKME BELGELİ ARAÇ ALIM SATIMI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
42.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇEKME BELGELİ PİYASA FİYATININ 10 BİN TL ALTINDA BİR ARAÇ ALMAK ÜZEREYİM YALNIZ MERAK ETTİĞİM Bİ KAÇ NOKTA VAR BİLENİNİZ VARSA FİKİR PAYLAŞALIM ARACIN AİRBAGLARI SAGLAM İLK KAZASI VE KM DE YAŞINA GÖRE DÜŞÜK ARACTA KAPORTA BOYA LOKAL 1000-1500 TL ARASI MASRAFI VAR SİGORTA ŞİRKETİNDEN ALINMIŞ ARAÇ ÇEKME BELGELİ AMA PERT KAYDI YOK GELELİM BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEYLERE BEN BU ARACI ALICAM NOTER SATIŞINA ENGEL BIR DURUM YOK SATIŞ SÖZLEŞMESİ İLE ALICAM ARACI ÜSTÜME DAHA SONRA YAPTIRICAM VE TRAFIGE MURACAT EDIP PLAKA TESCIL İŞLEMLERİ VE MUAYENEYE SOKUCAM BUNLARI AZ COK BILIYORUM FAKAT ŞÖYLE Bİ NOKTA VAR BEN BU ARABAYI YAPTIRICAM VE TEKRARDAN TRAFIGE SOKUCAM OLDU YA İLERİDE ACIL PARAYA SIKISTIM YADA BASKA BIR ARABA ALMAK ÜZERE KEYFİ SATMAK İSTEDİM BU EVVELINDEN CEKME BELGESI ILE ALINDIGI BENIM AÇIMDAN SORUN OLURMU YANI SATACAGIM VATANDAS BU ARAC ONCESINDEN CEKME BELGELI KARDESIM BU PARAYA ALMAM FILAN DERMI YADA ÇEKME BELGE İLE ALINIP TRAFIKTEN ISLEMLERINI FILAN YAPTIKTAN SONRA ARTIK O ARAC NORMAL BI ARACMIS GIBIMI SATIYORUZ BEN SATTIGIMDA SIKINTI YASARMIYIM YANI ARKADASLAR

• O yoldan gitmeyin çünkü, o aracı normal bir araç olarak satarak insanların AH'ını alırsınız. O AH'ın tuttuğuna da çok şahit oldum. O yüzden hızlı haram para yerine, helal paranın peşinden gidin ki o para işinize yarasın. Yoksa bu işlerle bir ilgim yok. İlk yazdığım mesajı sizin yazdıklarınızdan anladığımı yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eques58

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇEKME BELGELİ PİYASA FİYATININ 10 BİN TL ALTINDA BİR ARAÇ ALMAK ÜZEREYİM YALNIZ MERAK ETTİĞİM Bİ KAÇ NOKTA VAR BİLENİNİZ VARSA FİKİR PAYLAŞALIM ARACIN AİRBAGLARI SAGLAM İLK KAZASI VE KM DE YAŞINA GÖRE DÜŞÜK ARACTA KAPORTA BOYA LOKAL 1000-1500 TL ARASI MASRAFI VAR SİGORTA ŞİRKETİNDEN ALINMIŞ ARAÇ ÇEKME BELGELİ AMA PERT KAYDI YOK GELELİM BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEYLERE BEN BU ARACI ALICAM NOTER SATIŞINA ENGEL BIR DURUM YOK SATIŞ SÖZLEŞMESİ İLE ALICAM ARACI ÜSTÜME DAHA SONRA YAPTIRICAM VE TRAFIGE MURACAT EDIP PLAKA TESCIL İŞLEMLERİ VE MUAYENEYE SOKUCAM BUNLARI AZ COK BILIYORUM FAKAT ŞÖYLE Bİ NOKTA VAR BEN BU ARABAYI YAPTIRICAM VE TEKRARDAN TRAFIGE SOKUCAM OLDU YA İLERİDE ACIL PARAYA SIKISTIM YADA BASKA BIR ARABA ALMAK ÜZERE KEYFİ SATMAK İSTEDİM BU EVVELINDEN CEKME BELGESI ILE ALINDIGI BENIM AÇIMDAN SORUN OLURMU YANI SATACAGIM VATANDAS BU ARAC ONCESINDEN CEKME BELGELI KARDESIM BU PARAYA ALMAM FILAN DERMI YADA ÇEKME BELGE İLE ALINIP TRAFIKTEN ISLEMLERINI FILAN YAPTIKTAN SONRA ARTIK O ARAC NORMAL BI ARACMIS GIBIMI SATIYORUZ BEN SATTIGIMDA SIKINTI YASARMIYIM YANI ARKADASLAR

Siz siz olun, çekme belgeli araç alırım, tamir eder normal şekilde satarım, yolumu bulurum düşüncesinde olanların gittiği yoldan gitmeyin. Nokta.

• erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    erhan bey haklı olabılırsın tabıkı senınde bıldıgın bır nokta varkı yorum yapıyosun fakat ben kestırıp atma kesınlıkle gırmeden zıyade rısklı sıkıntılı noktası nedır bu konuyla ılgılı gercekten bıseyler bılen bırılerının yorumları tecrubelerı yoksa kesınlıkle gırme yada gir dünyanın parasını kazanırsın dıyen bınlerce kısıye rastlıyorum
  • quote:

erhan bey haklı olabılırsın tabıkı senınde bıldıgın bır nokta varkı yorum yapıyosun fakat ben kestırıp atma kesınlıkle gırmeden zıyade rısklı sıkıntılı noktası nedır bu konuyla ılgılı gercekten bıseyler bılen bırılerının yorumları tecrubelerı yoksa kesınlıkle gırme yada gir dünyanın parasını kazanırsın dıyen bınlerce kısıye rastlıyorum

O yoldan gitmeyin çünkü, o aracı normal bir araç olarak satarak insanların AH'ını alırsınız. O AH'ın tuttuğuna da çok şahit oldum. O yüzden hızlı haram para yerine, helal paranın peşinden gidin ki o para işinize yarasın. Yoksa bu işlerle bir ilgim yok. İlk yazdığım mesajı sizin yazdıklarınızdan anladığımı yazmıştım.
  • Yaziya soyle bi baktimda kor oldum nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    anladım abi saygılarımı sunuyorum açık olalım ah ın ne demek oldugunu ıyı bılırım canım yandı canı yananında halınden anlarım az cok nıyetım bu ısten para kazanmak degıl bır araba alıp cıtır hasar dıye tabır edılen cok araba var bır ıkı parcası degısecek yada lokal kaporta boya olayı benım merak ettıgım ben bu arabayı aldım bındım allah nasıp ettı bı kac sene sonra sattıgım zaman sıcılınde cekme belgesı vs dıye yazıyormu acaba tıcaretınde degılm sadece cevrem var oto parca konusunda ve tamırı konusunda tamırı vs ıslemlerı benı cok yormayacak ama satış la ılgılı kafama yatmayan cevremdekı kısılerınde bılmedıgı noktalar var bu yuzden
  • nasıl kor anlamadım abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç alış hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anladım abi saygılarımı sunuyorum açık olalım ah ın ne demek oldugunu ıyı bılırım canım yandı canı yananında halınden anlarım az cok nıyetım bu ısten para kazanmak degıl bır araba alıp cıtır hasar dıye tabır edılen cok araba var bır ıkı parcası degısecek yada lokal kaporta boya olayı benım merak ettıgım ben bu arabayı aldım bındım allah nasıp ettı bı kac sene sonra sattıgım zaman sıcılınde cekme belgesı vs dıye yazıyormu acaba tıcaretınde degılm sadece cevrem var oto parca konusunda ve tamırı konusunda tamırı vs ıslemlerı benı cok yormayacak ama satış la ılgılı kafama yatmayan cevremdekı kısılerınde bılmedıgı noktalar var bu yuzden

Senin gönlünün ve alan kişinin gönlünün rahat olmasını istiyorsan şunu yapabilirsin.

İlk önce bir klasör oluşturursun.

Aracı ilk aldığın anda tüm detaylı fotoğrafları KM göstergesi dahil çekersin. Klasöre eklersin.

Araç ile ilgili evrakları, tamir sırasında yapılan işlemleri detaylı şekilde fotoğraflayıp klasöre eklersin.

Alacak kişide klasörü inceler, ekspertiz yaptırır ve dediğin gibi çıkarsa emin ol teşekkür eder ve gözü kapalı o aracı alır.

Araç alım-satım işlemlerin de öncelikle aranan şey DÜRÜSTLÜK.

O yüzden az ucuza gidebilir ama en azından gönlün ferah satmış olursun. Alan kişinin de gönlü ferah olur.

• ruhsatta trafiğe çıkış tarihi yeni tarihli olacağı için piyasayı bilenler çekme belgeli pert olduğunu anlayacaklardır. normal kullanıcılar anlamaz.
    1.500 lira masraf için hiçbir sigorta şirketi perte çıkarmaz. aracın değerine göre 20bin liradan az masrafı yoktur. pert ihalelerinden araçlar alınıp, bir iki yerine çıkma parça takıldıktan sonra kaporta hasarlı diye piyasaya süren uyanıklar var. iknci bir noktada pert kayıtsız satış ihalesi olmaz.
  • yanı bu ufak mebladaki hasarlar açıkcası benımde kafamı kurcaladı ama bır kac satısa sahıt oldum gercekten de oyle ufak kazalar ama cekme belgesı ıle satısa sunulmus bazılarında pert kaydı var bazılarında yok ama pert kayıtsız aracıda ıhaleye cıkardıklarını gordum hocam hatta o ara bu ısı yapan bırıyle muhabbet ettım aylık ortalama bu sırketten 500 araç ihalesı oluyo felan dıye anlattı bana ben de gırıyorum alıyorum aynı gun ıcınde sattıgım araclar bıle oluyo dedı ama benım kafamda bı cok soru var bılmıyorum bende cok kararsız kaldım bır tanıdıgım aldı pıyasa degerı 33.000 tl olan golf ü 26.750 ye aldı 1000 tl araca masraf etmıs 1000 tl de satıs plaka muyane vs masrafları araba canavar gıbı sımdı ama o satma taraftarı degıl alırım 5 sene bınerım çöp olsun umrumda degıl dıyo ben oldu ya yarın birgun satarsam sıkıntı yasarmıyım endişesini taşıyorum
  • quote:

yanı bu ufak mebladaki hasarlar açıkcası benımde kafamı kurcaladı ama bır kac satısa sahıt oldum gercekten de oyle ufak kazalar ama cekme belgesı ıle satısa sunulmus bazılarında pert kaydı var bazılarında yok ama pert kayıtsız aracıda ıhaleye cıkardıklarını gordum hocam hatta o ara bu ısı yapan bırıyle muhabbet ettım aylık ortalama bu sırketten 500 araç ihalesı oluyo felan dıye anlattı bana ben de gırıyorum alıyorum aynı gun ıcınde sattıgım araclar bıle oluyo dedı ama benım kafamda bı cok soru var bılmıyorum bende cok kararsız kaldım bır tanıdıgım aldı pıyasa degerı 33.000 tl olan golf ü 26.750 ye aldı 1000 tl araca masraf etmıs 1000 tl de satıs plaka muyane vs masrafları araba canavar gıbı sımdı ama o satma taraftarı degıl alırım 5 sene bınerım çöp olsun umrumda degıl dıyo ben oldu ya yarın birgun satarsam sıkıntı yasarmıyım endişesini taşıyorum

Hocam son durum nedir ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim de birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

bir araç almak istiyorum trafikten çekme belgeli.

1- satıcı PLAKASI nıda teslim etmiş. şu an araçta plaka yok.

2- aracın alıp bende farklı bir RENK boyatmak istiyorum.

nasıl bir yol takip etmem gerek.

teşekkür ederim.

önce plakayı alıp sonramı renk değişikliği yapmam gerek yoksa
    ikisinide aynı anda yapabiliyormuyum..
  • eques58 E kullanıcısına yanıt
    Birde siz siz olun melih gökçek gibi tamamen büyük harfle yazmayın,rahat okunmuyor.

Caps Lock'u kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 9 Haziran 2015; 18:20:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.