Şimdi Ara

çekirge daha ne kadar zıplayacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle konuya fanatiklerin ve ergenlerin yazmamasını istiyorum.futboldan anlayan gerçek futbolseverlerle düzeyli bir ortam olsun istiyorum.maçın ilk yarısında 2 tane pozisyon bile olmayan atakla gol bulduk.sivas daha bir futbol oynuyor,atak yapıp pozisyon buluyor -.braga maçındaki şans devam ediyor.haftalardır ne oynandığı belli olmayan bir oyun var. nereye kadar gidecek merak ediyorum.allahtan 2 hafta kaldı lig bitiyor.bu kötü futbolun baş mimarı da fatih terim dir ayrıca belirtmek isterim.

• neden bunu kabullenmek istemiyoruz anlamıyorum.. beyler bu dünyanın sonu değildir. yeterki maçları belirli bir olgunlukla izleyelim. aynı konu hakkında renktaşıma verdiğim yanıtı direk buraya kopyalıyorum.

geçen sezonki gs bak ve birde şimdiki gs a bak. evet yine lideriz ama hepimiz iyi biliyoruzki bunda diğer takımlarında etkisi çok büyük. geçen sezonla bu sezon arasındaki farkı görememek için kör olmak yada hiç gs maçı izlememiş olmak gerekir... evet konuyu açan arkadaş çok abartmış doğrudur ama yerden yere vurulucak kadar da absürt düşünceleri yok. fatih terimin nasıl bir egoya sahip olduğunu biliyoruz kabullendik. bu yüzden emre için onun manevi oğlu oluşuna kadar götürdük işi. braga maçında kritik değişikliklerle maçı kurtarması onun nekadar akıllı bir teknik adam olduğunu gösterir ama madalyonun diğer yüzünden hatalarından pay çıkarıp işi aslına döndüren bir teknik adam olduğunuda göstermez mi? braga maçını kaybetseydik , ondan önce oynana beraberlik maçlarınında etkisiyle çatlak sesler yükselmeye başlamayacakmıydı? yani şuan çok şükürki işlerimiz yolunda gitsede sıkıntılarımızda var bunu görmek gerek. ben geçen sezon fb derbisi öncesi iç ve dış ta dahil okadar emin ve güven doluydumki maç ne olursa olsun birşeyler yapacağımızı kazacağımızı düşünüyordum. nitekim ilk maçı hakkıyla kazandık ikinci maçıda ikinci yarı gerçek gs gibi oynayıp fb ye top yüzü göstermeyerek sahadan silerek 2-2 ye getirdik ve son dk da top direkten döndü.. hala içim sızlar.. ama şimdi derbiye bir hafta kala bu duygularımdan eser yok.. neyse uzun yazdım demek istediğim şudurki hakkımızda hayırlısı olsun.

sivas maçında da buna kısmen emin oldum diyebilirim..

• gol dışında kaleyi tutan şutumuz yok. çok kötü oynuyoruz skor taraftarlığı yapmanın alemi yok iki forveti kaldırmıyor bu takım işte terim nedne görmek istemiyor bunu bir bildiği vardır diyoruz ama nereye kadar
    yahu biz şampiyonlar liginde man.unt.'dan çok daha bir oyun oynadık ama sonuç yenildik.
    sana bir sürü daha örnek verebilirim.
    futbol bu herşey olabilir.
    en önemli örnegini vereyim istersen chelsea-barcelona maçı
    chelsea'nın atagı yoktu adamlar full defans yaparak geçtiler sonra kupayı kaldırdılar
    olaya dar bakmayın artık.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Çok kötü oynuyoruz.Bu takım 2 forvetli sistemi kaldırmıyor.Braga ve sivas maçı hemen hemen aynı oluyor. 1 pozisyonda 2 gol attık. Orta sahamız evlere şenlik. Üçlü orta saha yapmadan da düzelmez. Amrabat ve Aydın oluncada bu sefer oyunun hakimide olamıyoruz.Hamit ve emre girincede bu sefer kanatlar çalışmıyor.En iyisi 1 forvet oyuncusunu kesip orta sahayı üçlemek. Bundan daha iyi bir fikri olan ?

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • Benim bildiğim Terim inadından vazgeçmez.. işler zora girse 2 maç doğruyu yapar ve tekrar eskiye dönüp 2x2 yi 3 veya 5 yapmaya çalışır.. Matemetikte bu olmayacağına göre futbolda da yapmaya çalıştığı şey olmaz..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender

ya kardeşim senin derdin ney ?
    yahu bu forumda senden sorunlu başka bir adam yok.
    geçen man. unt. maçından sonra konu açıyorsun yok bilmem ney felan filan.
    yahu biz şampiyonlar liginde man.unt.'dan çok daha bir oyun oynadık ama sonuç yenildik.
    sana bir sürü daha örnek verebilirim.
    futbol bu herşey olabilir.
    en önemli örnegini vereyim istersen chelsea-barcelona maçı
    chelsea'nın atagı yoktu adamlar full defans yaparak geçtiler sonra kupayı kaldırdılar
    olaya dar bakmayın artık.

sen yazma bu konuya.sorunlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara çok harika oynuyorduk şutlar, ataklar, ortalar, topla oynama yüzdesi rakibin iki katın falan sonuç ne oluyordu. Yeniliyorduk yada berabere kalıyorduk. En azından şimdi yeniyoruz puan alıyoruz, gol atıyoruz.
  • Top rakipteyken Umut orta sahayı üçlüyor, top bizdeyken 4-2-4 düzenine dönüyoruz. Bunlar neyin kafaları, şu konuya yorum atan 4-3-3 isteriz diyenler siz hangi alemde yaşıyorsunuz? es-Fifa oyunu mu bu? Futbolda sistemlerin öneml olmadığını önemli olan takım oyununun olduğunu defansın sadece orta saha-defans yapmadığını bilmek için 5 maç izlemek bile yeterliyken, sırf sizin istekleriniz olmuyor diye bu konuları açıpta takıma saldırmanın manası nedir? Sırf o ismi biraz büyük futbolcuları transfer etmedik diye, sırf dedikleriniz olmuyor dye, takımın başında maşa giibi kullanacağınız bir teknik direktör yok diye bunları yapıyorsunuz. Kötü oynayabiliriz ama önemli olanda kötü oynarkende kazanabilmek, çünü biliyoruz kii bu futbolcular tam kapasite oynamıyorlar birkaç ma üst üste kazanıp havaya girdikleriinde asıl kimlikleri meydana çıkar zaten. Artık size laf anlatamam, hem rakiplerimize sayıgsızlık yapıp onları küçümsüyorsunuz hemde Fatih Terim'e sallıyorsunuz.

• yazık la üzülüyo insan

haftaya fenere yenilelim baride sevinsin garipler
  • önemli olan yenmek değilmidir ? kazanmaya odaklı değil midir herşey ? total futbol değil mi bu ? yok çekirge yok bal. kardeşim ne zaman yenilmeye başlarız ne zaman aşırı puan kayıpları gerçekleşir o zaman eleştir istediğini salla yaz çiz. ruhunun derinliklerinde her futbol sever bi teknik direktör zaten bu devirde şuan yeniyoruz geçen maçtada yendik. ne zaman yenilmeye başlarız o zaman konuşursun. sizin gibiler böyle yaptıkça gs taraftarının nankör olduğunu düşünmeye başlıyorum

Orijinalden alıntı: Mr. Spock

yazık la üzülüyo insan

haftaya fenere yenilelim baride sevinsin garipler

Bunlar akıllı Galatasaray'lı akıllarını ve bilgilerini kullanarak takıma yön evriyorlar. Bunlar galibiyetlerimize sevinmezler, tek sevindikleri şey kendilerinin haklı çıkmalarıdır. Maalesef burada taraftar profili böyle yapacak birşey yok. Mecbur okuyoruz bunların yazdıklarını.

50 bin tane pozisyona gireriz 1 gol atarız konular : kazmalar, bu kadarda gol kaçar mı ? bu takıma yakaladığını atacak sow lazım. vs vs vs diye uzar gider.

yakaladığımızı atarız bu sefer konular : böyle futbol mu olur, bala gol atıyoruz, pozisyonumuz yok vs vs vs diye uzar gider.
  • Gecen sezon ile bu sezonu karşılaştırıp Fatih Terime giydiriyorsunuz ya helal olsun diyorum, B. Dortmund taraftarı olsanız kendinizi boğaz köprüsünden atarsınız herhalde.
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.