Şimdi Ara

[Çekirdeksiz Karpuz o.O] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Yok artık pes doğrusu.

Yediğimde benimde tepkim buydu
  • o kaRPUZA KAMIŞ TAK İÇ YAV
  • Karpuz ile hamamböceğinin genleri karıştırılırsa karpuz kesildiğinde hamamçekirdeklerinin çil yavrusu gibi dağılması da olabilir aslında.
  • karpuz dediğin çekirdeğiyle beraber yenir böyle öğretmiş bize atalarımız yeni köye yeni adet getirmeyin
  • Duyduğum kadarıyla sadece israilde yetiştiriliyor çekirdeksiz karpuz

GNO bir üretim tavsiye etmem
  • Bende çekirdeği sevmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Ingilterede karpuz zor kesiliyor diye ,adamlar buyume asamasinda cekirdegi kafese koyuyorlar,boylece kutu gibi karpuz oluyor
     [Çekirdeksiz Karpuz o.O]

[Çekirdeksiz Karpuz o.O]

Bu japonlardı benim bildiğim...

O değil de ne üşengeç herifler ya.

japonya burası da
    üşengeçliklerinden değil, daha çok dilim başına sattıkları için oluyor
    bizdeki gibi tüm almıyorlar karpuzu
    meyve sebze pahalı orada, daha çok deniz ürünleri tüketiyorlar

istiflenmesi kolay olması için bu şekilde üretiliyor.

• yedikten sonra mutasyona uğramayalım da...
  • çekirdeksiz karpuzun kilosu kaça peki_?
  • Kare karpuzun öyle bir zararı olcağını tahmin etmiyorumda çekirdeksiz karpuzun tohumunu büyük ihtimal israilden alıyorlardır genetiği değiştirilmiş hani avrupa birliğine girmeye çalışıyorduk avrupada genetiği değiştirilmiş ürün satmak yasak ama türkiyede yeni çıkan yasayla bu olay legal oldu yani yediğimiz yiyeceklerin çoğu genetiği değiştirilmiş ya dahaç ok olsun diye ya daha çabuk olgunlaşsın diye ya da tohum vermesin ertesi yıl tekrar bizden tohum alsınlar diye genetikleriyle oynanmış çok tehlikeli ateşle oynuyorlar ama bizim sağlığımız kimin umrunda
  • Genetiği değiştirilmiş olabilir yerkende tırstım clk nın dediği gibi mutasyon geçirmiyim hesabı

Ama tadı mükemmel
  • çöpsüz üzümle sapsız armutta yolda
  • Delikanlı karpuz çekirdekli olur
  • geçen sene çok yemiştim çekirdeksiz

baya varmış bilmeyen
  • Genleriyle oynanmış meyve duymadınızmı hiç ?

Yerinizde olsam birkaç karpuz çekirdeği saklamaya başlardım. Karpuzada el attılar. Bu gidişle 2 nesil sonra çocuklar 10 yaşında kanser olmaya başlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 20 Temmuz 2009; 11:40:11 >
  • Vitamini çekirdeğinde zaten

Şaka bir yana karpuzun çekirdekleride yararlı. Şimdi tam hatırlamıyorum ama bir hastalığa iyi geliyordu. Zaten çekirdekli yesen noluyor geri atıyosun zaten. Ben çekirdeklerinin birini bile ayıklamam direk götürürüm. En mantıklısı zaten.
  • ben karpuzu çekirdeği için yiyorum benmi anormalim kıtır kıtır yerken ağzıma çekirdeğinin hoş tadı geliyo annem karpuzun en çekirdekli yerini bana koyar çok severim

dünkü karpuzun çekirdekleri acıydı çiğneyemeyince yuttum hepsini her türlü seviyorum karpuz çekirdeğini
  • çekirdeksiz kapruzmu olur yeni yeni icatlar çıkarmayın
  • Şimdi karpuz çekirdekleri benim .Sağlığa zararı orası benim ve benim düşüncem sağlığa zararlı karpuz çekirdekleri ve hızlı düşünmeyi arttırır.hızlı düşünme iyidir ama karpuz çekirdekleri zararlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 20 Temmuz 2009; 11:45:30 >
  • Karpuz çekirdegi zaten yeniyor,kavunun çekirdegini sevmem ve ayıklarım ama zaten kavunda basit bir şekilde çekirdegi temizleniyor.Bu çekirdeksiz karpuz saçma geliyor bana kısaca.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.