Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Kahve+ Pasta 24 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:

Köfteci Yusuf Nescafe ile anlaşmış mağazalarına otomatik espresso makinelerini koymuş. Makineler Nescafe FTS/60E modeli. Kullanılan kahve çekirdekleri %100 arabica Nescafe Superiore. İçine koydukları süt ne sütü öğrenemedim. İkea gibi parayı ödeyip bardağı alıyorsun makineye gidip istediğin kahveyi seçiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ekim 2023; 10:9:19 >

• Çekirdek kahve yazıp geçmişler. Benim gibi merak eden varsa diye bulduklarımı yazıyorum nedir ne değildir diye.

Köfteci Yusuf Nescafe ile anlaşmış mağazalarına otomatik espresso makinelerini koymuş. Makineler Nescafe FTS/60E modeli. Kullanılan kahve çekirdekleri %100 arabica Nescafe Superiore. İçine koydukları süt ne sütü öğrenemedim. İkea gibi parayı ödeyip bardağı alıyorsun makineye gidip istediğin kahveyi seçiyorsun.

Köfteci Yusufta bir bardak kahvenin 2022'nin Mayıs ayında 4 ₺ Ağustos ayında 10 ₺ fiyatı varmış. Güncel fiyatını bilmiyorum. Tiramisu şu an internet sitesinde 16 ₺ olarak gözüküyor. Yani kahve yine 4 ₺ gibi bir fiyata gelmiş olsa bedava sayılır ki o fiyata tiramisu da bedava sayılır. Bu fiyata artık filtre kahve vermiyor diye biliyorum McDonald's ve Burger King. Gidip bir kahvecide oturup bir kahve bir tatlı alacak olsak en az 50 ₺ birine 50 ₺ diğerine istiyorlar. Gidip deneyip F/P olarak değerlendirmek lazım. Ben fırsat bulduğumda bir uğrayacağım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ayrıca konu başlığında da Köfteci Yusuf diye belirtilirse iyi olur.

• Tiramisu küçük ve çok cıvık ederi bence bu.
  • Çekirdek kahve yazıp geçmişler. Benim gibi merak eden varsa diye bulduklarımı yazıyorum nedir ne değildir diye.

Köfteci Yusuf Nescafe ile anlaşmış mağazalarına otomatik espresso makinelerini koymuş. Makineler Nescafe FTS/60E modeli. Kullanılan kahve çekirdekleri %100 arabica Nescafe Superiore. İçine koydukları süt ne sütü öğrenemedim. İkea gibi parayı ödeyip bardağı alıyorsun makineye gidip istediğin kahveyi seçiyorsun.

Köfteci Yusufta bir bardak kahvenin 2022'nin Mayıs ayında 4 ₺ Ağustos ayında 10 ₺ fiyatı varmış. Güncel fiyatını bilmiyorum. Tiramisu şu an internet sitesinde 16 ₺ olarak gözüküyor. Yani kahve yine 4 ₺ gibi bir fiyata gelmiş olsa bedava sayılır ki o fiyata tiramisu da bedava sayılır. Bu fiyata artık filtre kahve vermiyor diye biliyorum McDonald's ve Burger King. Gidip bir kahvecide oturup bir kahve bir tatlı alacak olsak en az 50 ₺ birine 50 ₺ diğerine istiyorlar. Gidip deneyip F/P olarak değerlendirmek lazım. Ben fırsat bulduğumda bir uğrayacağım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ayrıca konu başlığında da Köfteci Yusuf diye belirtilirse iyi olur.

• den kullanıcısına yanıt

kahve dışındaki ürünlerin hepsi hazır toz ürünler süt yerinede Nestle Milano Yağsız Süt tozu kullanılıyor .

• Bedava
  • Mc de orta boy filtre kahve 13 tl.
    10 lira kahve
    10 lira tatlı iyi fiyat .
    Ama tatlılar küçük bayağı
  • Tıkla gelsinde kahve 2 haftadır %50 indirimli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün kampanyadan yararlandım gayet başarılı, tavsiye ederim
  • bazı yerlerde paketlı verıyorlar.. aldıgınıza pişman olursunuz

sorun oyle alın

• Köfte menu ıle bırlıkte denemıstım tramisu yu

aşırı derecede kucuk ve tadı yoktu.

• Tiramisu gerçekten kötüymüş ama americano gayet güzel. Tek başına americanonun 14 ₺ fiyatı vardı çok iyi. Yani tiramisu 6 ₺ gibi düşünülse bile o para etmez. Küçük olan restoranlarında kahve makinesi yokmuş büyüklerde varmış.

• riderman R kullanıcısına yanıt
    MCD uygulaması ile küçük boy filtre kahve (200ml) sütlü/sütsüz 5tl
  • Tiramisu bazen kötü geliyor bazen guzel. Kofte menusunde yemiştim. Porsiyon demeye bir şahit ister. Normal bir porsiyonun ucde biri kadar. Fiyatıda ona göre az zaten. Bence 20 tl ye bedava.

• Köftecu yusuf, benim için deprem sonrası ortalıkta olmaması ile bitti. Bu kadar şubesi ve yaygın araç filosuna rağmen hiçbir deprem bölgesinde göremedik.
  • Tiramusu da kahve de çok kötü, tiramusu böyle bimden aldığınız çakma profterol gibi düşünebilirsiniz tadını andırır ama gerçek malzemeler değildir

20 tlye zaten çiğ köfte dürüm bile alamıyorsunuz o yüzden fiyatı iyi bu arada

• ölücüler toplanmış :) fiyat beğenmiyorlar

• rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    tiramisu bu zaten. onun yerine yarım kilo tulumba tercih ederim.
  • Gerçekse eger iyi fiyat valla
  • tiramisu küçük ve kalitesiz, kahve eh işte. yemekhane gibi ortama da kahve içmeye gidilmez, yemek sonrası belki

• joeblacker J kullanıcısına yanıt
    Ben de pasta üreticisiyim. Hatta Köfteci Yusuf'a veren firmaya babam danışmanlık yapıyor. Kalitesiz demeyelim de; orta kalite kremayla yapılıyor.Firma kalitesiz ürün yapacak bir firma asla değil. Zaten kahve+tiramisu 20 TL şaka gibi fiyat :) Ben asla o fiyatlara veremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 7 Nisan 2023; 14:44:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.