Şimdi Ara

çekirdek citleme sesi, sakız sesi v.s. seslere aşırı duyarlılık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler dediğim gibi yanımda biri sakız çiğnesin onun sesine hiç katlanamam çıldırır gibi olurum veya yemek yerken şappur şappur yenildiğinde o sesede çok gıcık olurum böyle seslere çok duyarlıyım ve o yüzden bir şeye odaklanma sıkıntısı çekiyorum, yok mudur bunun bi çaresi psikolojik mi aceba bu huyumdan dolayı kendimden nefret ediyorum kalabalık ortamlarda çok sıkıntı oluyor yokmudur çaresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı, yokmu kurtuuşu??

• Paxil

• katılıyorum birde şapırdatıyolar geçiresim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

katılıyorum birde şapırdatıyolar geçiresim geliyor

İmzanı güzelce okuyordum ama birden sonunu görünce nefesim kesildi.
  • Eskiden birebir ben de böyleydim.
    Şimdi de böyle sayılır, sadece daha zayıf.
  • Sakız sesinden nefret ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon ses düzeyi çok az
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende
  • Ben de sürekli devam eden hareketlerden ve seslersen nefret ederim
  • Bunlara balon gıcırtısı,sinemada mutlaka bir tarafına otururlar at gibi mısır yiyenlerin sesini de ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan66bjk

evet beyler dediğim gibi yanımda biri sakız çiğnesin onun sesine hiç katlanamam çıldırır gibi olurum veya yemek yerken şappur şappur yenildiğinde o sesede çok gıcık olurum böyle seslere çok duyarlıyım ve o yüzden bir şeye odaklanma sıkıntısı çekiyorum, yok mudur bunun bi çaresi psikolojik mi aceba bu huyumdan dolayı kendimden nefret ediyorum kalabalık ortamlarda çok sıkıntı oluyor yokmudur çaresi?

Görgüsüzlüğe dayanamıyorsun ne guzel birşey neden kurtulasınki

• Bende de kokulara karşı var.Güzel kokularda neysede kötü kokular çekilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

quote:

evet beyler dediğim gibi yanımda biri sakız çiğnesin onun sesine hiç katlanamam çıldırır gibi olurum veya yemek yerken şappur şappur yenildiğinde o sesede çok gıcık olurum böyle seslere çok duyarlıyım ve o yüzden bir şeye odaklanma sıkıntısı çekiyorum, yok mudur bunun bi çaresi psikolojik mi aceba bu huyumdan dolayı kendimden nefret ediyorum kalabalık ortamlarda çok sıkıntı oluyor yokmudur çaresi?

hocam öyle diyosunda çok zorluk çekiyorum mesela lisedeyken tenefüslerde hatta bazen dersde mal mal sakız çiğneyen olurdu bazılarına derdim çıkarırdı ama bazıları inadına yapar gibi daha da mal mal çiğnerdi inan çok pis sinirlenirdim ama kalbinide kırmak istemezdim ama bu böyle gitmez çok zor durumlara düşürüyor bi çaresi olsa ah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

quote:

hocam öyle diyosunda çok zorluk çekiyorum mesela lisedeyken tenefüslerde hatta bazen dersde mal mal sakız çiğneyen olurdu bazılarına derdim çıkarırdı ama bazıları inadına yapar gibi daha da mal mal çiğnerdi inan çok pis sinirlenirdim ama kalbinide kırmak istemezdim ama bu böyle gitmez çok zor durumlara düşürüyor bi çaresi olsa ah

Seninde bu tarz şeyler yapmamanın sebebi sevmemen ve rahatsız olman bence

• Makesweat kullanıcısına yanıt
    nasıl sevebilirim ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seversen sende onlar gibi olursun.Sevme işte onu diyorum

• ben de şeye uyuz oluyorum bu lanet samsung telefonların ıslık mesaj sesi melodisi var otobüste orda burda adamlar watsapppdan yazarken sesi kısmıyor ışık hızında mesajlaşıp her defasında şu ses çalıyor çok fena ayar oluyorum. titreşime al be insan,öküz.
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    görgüsüz işte hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek sesi değil de sakız listemin başında.Onun dışında çayı hüpürdeterek içenler,yemek yerken ağzını şapırdatanlar benim de epey sinirimi bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

Ben de sürekli devam eden hareketlerden ve seslersen nefret ederim

tam tersine aralıklı seslerden nefret ederim.
    quartz saat mesela. 1 saniyede 1 tık eder. o sesi asla sevmem. evimde kolumda quartz saat yoktu. musluk damlamasını da sevmem.
    ancak bir fabrikada olsun yada iş makinaların yüksek seste çalıştığı ortamları severim. çok iyi uykum gelir.

sakız sesini sevmem. sakız çiğneyene rahatsızlığımı dile getiremezsem o ses fena halde kafamı ağrıtır.
    beni tanıyanlara tavsiyem, asla yanımda sakız çiğneme. uyuşturucu çek içki iç yada bally çek sigara iç farketmez ama sakız asla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.