Şimdi Ara

Çekingen Olanlar (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende kızlara karşı bir çekingenlik var. Konuşamıyorum nedense.. Tam konuşacağım ''konu yok ulan ne konuşcan'' diyorum kendi kendime. Tek olmadığımı zannediyorum(?)

• yerimi alayım yarın birşeyler düşünürüm
  • rezerv
  • reserved
  • bu çekingenlik yüzünden geldi başımıza ne geldiyse zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

bu çekingenlik yüzünden geldi başımıza ne geldiyse zaten

aynen aynen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajjjj
  • Kimmiş la o kız ?? O baktığın kız kızmı bi kere ha gitmişsin köpekle muhabbet etmişsin ha kızla konuşmuşsun. Git günlüğünle küfürlü konuşur gibi konuşş ha tanışmak için binbir türlü y*vş*klık yap tamam ama tanıştıktan sonra hafifte muhabbet kurduktan sonra hiçbişeyden asla çekinme kaba konuş küfürlü konuş zaten birisi gider birisi gelir Sınıfta ortam kur sadece kendin ol bişey olmaya sakın çalışma. Ayrıca sınıfta bi duruşun olsun kasılma ama baba dur görünüşün güzel olsun bırak ağzın laf yapmasada olur sadece kendine bi süre dikkat et ondan sonra sit-tir et

• quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

Kimmiş la o kız ?? O baktığın kız kızmı bi kere ha gitmişsin köpekle muhabbet etmişsin ha kızla konuşmuşsun. Git günlüğünle küfürlü konuşur gibi konuşş ha tanışmak için binbir türlü y*vş*klık yap tamam ama tanıştıktan sonra hafifte muhabbet kurduktan sonra hiçbişeyden asla çekinme kaba konuş küfürlü konuş zaten birisi gider birisi gelir Sınıfta ortam kur sadece kendin ol bişey olmaya sakın çalışma. Ayrıca sınıfta bi duruşun olsun kasılma ama baba dur görünüşün güzel olsun bırak ağzın laf yapmasada olur sadece kendine bi süre dikkat et ondan sonra sit-tir et

Oğlum manitasiz bi ben kaldım herhlde. Yapmm icinde cene yapmam lazım yoksa bizim kızlar suskun erkeklere bayılmıyor :))

• Benim gibi kızlarla çok rahat tanışıp arkadaşlığı sürdüremeyen var mı ?
  • bi erkeğe demezsin ama? bırak aklından ne geçiyosa konuş. hiç olmazsa "seninle konuşmak istiyorum ama bi yandan da aman ne konuşacam diyorum" de. ordan konu açılır.
  • Kabuğunu kırman lazım,neden çekiniyorsun onu da bilmiyorum zaten plan yapıp gidip kızla konuşulmaz doğaçlama muhabbete gireceksin ama hiç düşünmeyeceksin ne der ne derim gibisinden öyle düşünürsen zaten hiç konuşmazsın.Selam dersin girersin paso yazıcan başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 11 Kasım 2011; 1:54:29 >
  • malesef teksin
  • Rezerv.
  • Rezerved
  • Konuşacak şey bulamayıp boşlukta kalma durumuna çekingenlik diyemeyiz. Bu durum çekingenlik olsaydı bırak konuşmayı selam bile veremezdin. Ben bazen bu boşlukta kalma durumunu Ankara'da üniversite okuyan erkek kardeşimle de yaşıyorum. Ne konuşayım diye dakikalarca düşündüğüm oluyor ancak sonuç olumsuz. Biraz insanın ilgisini çeken şeylerin sayısının az olmasından, biraz da duygusuzluktan kaynaklanıyor sanırım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Kasım 2011; 2:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Konuşacak şey bulamayıp boşlukta kalma durumuna çekingenlik diyemeyiz. Bu durum çekingenlik olsaydı bırak konuşmayı selam bile veremezdin. Ben bazen bu boşlukta kalma durumunu Ankara'da üniversite okuyan erkek kardeşimle de yaşıyorum. Ne konuşayım diye dakikalarca düşündüğüm oluyor ancak sonuç olumsuz. Biraz insanın ilgisini çeken şeylerin sayısının az olmasından, biraz da duygusuzluktan kaynaklanıyor sanırım bu.

Konuşacak şey bulmadığı için konuşmuyor. Yani bu da bir tür çekingenlik. Rahat olsa selam naber şu diziyi izliyormusun falan dese çekingen olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimduck

Konuşacak şey bulmadığı için konuşmuyor. Yani bu da bir tür çekingenlik. Rahat olsa selam naber şu diziyi izliyormusun falan dese çekingen olmazdı
    "Selam, naber?" kısmının rahat olmakla alakası var, ancak "Şu diziyi izliyor musun?" kısmının rahat olmakla alakası yok. Bunu diyen kişi karşısındakiyle konuşacak bir konu bulmuş ki "Şu diziyi izliyor musun?" diyor. Bunu da karşısındakinin neler yaptığını merak ettiği için soruyor. Bana kalsaydı, başkalarının neler yaptığını hiç merak etmediğim için bunu karşımdakine sormak hiç aklıma gelmezdi. Bu da merak duygumun çok kısıtlı olması yüzünden oluyor. Yani duygusuzluğa bağlanıyor bu durum.

Ben son 2-3 yıldır insanlarla iletişim kurmamı engelleyen psikolojik sorunlarımı analiz etmeye çalışıyorum. Sosyal fobi, utangaçlık, çekingenlik, şizoid ve çekingen kişilik bozuklukları, ilgisizlik, duygusuzluk, pasif agresiflik, mükemmeliyetçilik nedir bilirim. Bunları çözmek kafada bitiyor aslında. Bunlar kafada bitirilebilirse pratik ve uygulamalar yapılarak bu sorunların üstesinden gelinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Kasım 2011; 17:20:59 >

• reserved
  • rez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.