Şimdi Ara

Çekingen misiniz ve neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende biraz çekingenlik var . Sebebi de değer verdiğim insanların beni geçmişte üzmesi .

• Çekingen ve içine kapanık biriyim. Nedenini daha çözemedim. Mutlu muyum? Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile içinde evet

Nedenini bilmiyorum yıllardır alışamadım sülaleye bi soğukluk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 6 Ağustos 2014; 21:10:56 >
  • Çingene misiniz diye okudum

• Değilim ama öyle davranıyorum kadınlar tarafından sevimli bulundugundan hep utangaç budala sakar erkeği oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleydim. Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Sanırım kendime güvenim yoktu. sonra sonra açıldım. Tam da açılmış değilim. Beni şu anki halimle görenler çok hareketli çok cana yakın olduğumu söylerler.

çok çekingen olanlar açıldıklarında tam tersi kişiliğe bürünüyormuş.
  • Çekingen değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySins

Çekingen değilim.

nick avatar mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySins

Çekingen değilim.

nick avatar mesaj uyumu

Yav abi böyle yapanlara sinir oluyorum. Mesaja baktım başka birisi yazmış mı diye sayfayı yeniledim. Vakit kaybettim
  • fazlasıyla çekingenim. Bu yüzden asosyalim. Kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum

• 14 yaşında ne çekingenliği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

öyleydim. Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Sanırım kendime güvenim yoktu. sonra sonra açıldım. Tam da açılmış değilim. Beni şu anki halimle görenler çok hareketli çok cana yakın olduğumu söylerler.

çok çekingen olanlar açıldıklarında tam tersi kişiliğe bürünüyormuş.

Nası açıldın ya banada söylermisn

• Hayır

• Çekirge misiniz diye okudum.
  • dente239 kullanıcısına yanıt
    kendimin nasıl bir insan olduğunu keşfettim. Düşüncelerimi insanlardan çekinmeden dile getirdim. Düşündüm ki ben niye böyleyim. Konuşsam, insanlarla ilgilensem, espiriler yapsam o samimiyeti ben yaratsam dedim. Hatta halen bazı ortamlara girerken bile ilkten bi çekingenlik olur. Ama kendimi tanıdığım ve nasıl bunu aşacağımı bildiğim için davranışımı değiştirebiliyorum.

sonuç olarak kendine güven ve düşüncelerini dile getir. espirili olmaya çalış. yaratıcı olan sen ol. konu açan sen ol. oyun, eğlence gibi şeyleri öneren sen ol. ortamlarda kendini göster. zaten insanlar senin sıcaklığına karşılık verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

kendimin nasıl bir insan olduğunu keşfettim. Düşüncelerimi insanlardan çekinmeden dile getirdim. Düşündüm ki ben niye böyleyim. Konuşsam, insanlarla ilgilensem, espiriler yapsam o samimiyeti ben yaratsam dedim. Hatta halen bazı ortamlara girerken bile ilkten bi çekingenlik olur. Ama kendimi tanıdığım ve nasıl bunu aşacağımı bildiğim için davranışımı değiştirebiliyorum.

sonuç olarak kendine güven ve düşüncelerini dile getir. espirili olmaya çalış. yaratıcı olan sen ol. konu açan sen ol. oyun, eğlence gibi şeyleri öneren sen ol. ortamlarda kendini göster. zaten insanlar senin sıcaklığına karşılık verecektir.

Ben yeni tanıştığım insanlarla samimiyet kuramıyorum espri filanda yapamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.