Şimdi Ara

Çekçekle durulamak arabayı çizer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba yıkamacının biri arabayı köpük ve su ile yıkadıktan sonra (fırça ve sünger kullanmadan) arabanın üzerindeki suyu önce küçük bir çekçek ile alıyor sonra bez ile duruluyor. Bu çekçek ince kauçuktan yapılmış dediğine göre. Boyayı çizer mi? Böyle bi uygulama hiçbir yıkamacıda gördünüz mü?

• http://forum.donanimhaber.com/m_30691598/tm.htm#30691598

izleyince sizde farkedeceksinizdir, bence neden yapılırsa yapılsın o zımbırtı aracı çizer gibime geliyor.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar araba yıkamacının biri arabayı köpük ve su ile yıkadıktan sonra (fırça ve sünger kullanmadan) arabanın üzerindeki suyu önce küçük bir çekçek ile alıyor sonra bez ile duruluyor. Bu çekçek ince kauçuktan yapılmış dediğine göre. Boyayı çizer mi? Böyle bi uygulama hiçbir yıkamacıda gördünüz mü?

Çekçekler genelde çiziyor. Özel olarak silikondan yapılmış olanları var onlar çizmiyor diye duydum. Kauçuk çizebilir.
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • silinecek yüzey iyice temizlendiyse ve çekçekde yumuşaksa örneğin cam sileceği gibi çizceğini sanmıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.