< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1P1WLYFNK6 -- 18 Ağustos 2022; 14:6:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çek Satış & Takas Bölümü (16525. sayfa)

-
-
OTOVINN 70 TL ARAÇ YIKAMA KODU 40 TL
----------------------------------------
KOD : 15 TL
yemek sepeti ilk siparişe 60 tl 40 tl indirİM
Sadece kod telefon ve yeni üyelik gerektirir
-------------------------------------------
KOD : 13 TL
obilet.com Kullanıcılarına Özel, Big King® Jr., King Chicken®, Büyük Boy Patates ve 2 Orta Boy Coca-Cola® 95,00₺ yerine sadece 69,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin kampanyası; Big King® Jr., King Chicken®, Büyük Boy Patates ve 1 lt. Coca-Cola® menü ise sadece 112,00₺ yerine 73,00₺.
Kampanya Kuralları ve Koşulları
Burger King için kampanya kuponu 31 Ağustos 2022 tarihine kadar havalimanı ve mobil restoranlar haricindeki tüm Burger King® restoranlarında kullanılabilir. Tıkla Gelsin kuponu 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerlidir.
Tek kullanımlık kampanya kuponu ile satın alınan kampanya menüsü Burger King restoranlarında 95,00₺ yerine sadece 69,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulamasında Big King® Jr., King Chicken®, Büyük Boy Patates ve 1 lt. Coca-Cola® menü ise sadece 112,00₺ yerine 73,00₺.
Tek kullanımlık kampanya kodu, Burger King restoranlarında ya da Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulamasında kullanılabilir. Kullanıcılar, Burger King restoranlarından veya Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulaması olmak üzere, birinden sadece bir kere yararlanabilir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
obilet.com Kullanıcılarına Özel, Popeyes'te Tavuk Burger, Maxi Dürüm, Büyük Boy Patates, İki Tane Orta Boy Coca-Cola® 95,00₺ yerine 75,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin ile Tavuk Burger, Maxi Dürüm, Büyük Boy Patates, 1 lt. Coca-Cola® menü 105,00₺ yerine 82,00₺
Popeyes için kampanya kuponu 31.08.2022 tarihine kadar havalimanı ve mobil restoranlar haricindeki tüm Popeyes® restoranlarında kullanılabilir. Tıkla Gelsin kuponu 31.08.2022 tarihine kadar geçerlidir.
Tek kullanımlık kampanya kuponu ile satın alınan kampanya menüsü Popeyes restoranlarında Tavuk Burger, Maxi Dürüm, Büyük Boy Patates, İki Tane Orta Boy Coca-Cola® 95,00₺ yerine 75,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin üzerinden; Tavuk Burger, Maxi Dürüm, Büyük Boy Patates, 1 lt. Coca-Cola® menü 105,00₺ yerine 82,00₺ yararlanabilir.
Tek kullanımlık kampanya kodu, Popeyes restoranlarında ya da Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulamasında kullanılabilir. Kullanıcılar, Popeyes restoranlarından veya Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulaması olmak üzere, birinden sadece bir kere yararlanabilir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
obilet.com Kullanıcılarına Özel, Usta Dönerci restoranlarında Ekmek Arası Tavuk Döner, Köfte Ekmek, Orta Boy 2 Adet Coca-Cola®, Büyük Boy Patates Kızartması 102,00₺ yerine 88,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin üzerinden Ekmek Arası Tavuk Döner, Köfte Ekmek, 1 lt. Coca-Cola®, Büyük Boy Patates Kızartması ise 116,00₺ yerine sadece 90,00₺.
Kampanya 1 Temmuz - 31 Ağustos 2022 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
Tek kullanımlık kampanya kodu, 31.08.2022 tarihine kadar Usta Dönerci Havalimanı ve mobil restoranlar haricindeki tüm Usta Dönerci restoranlarında ya da Tıkla Gelsin web sitesi ve uygulamasında kullanılabilir.
0||
-
Migros 50₺ İndirim sağlayan kod=25₺
-
50/40 indrimli hesap mevcuttur.
Kendi özel exe ve apk mız ile girişler çok basit
Andoroid pc şart
Fiyat ; 13₺
Skt 24 saat içinde kullanılmalıdır.
İletişim ;
Telegram grubumuz herşey mevcut
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kamil koç indirimi olan bana ulaşabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolap indirimi arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol indirimi arıyorum lütfen PM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 18 Ağustos 2022; 23:37:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, beIN connect 4 ekran (TV, Web, cep, tablet) sezon Paketine GS, FB VE BJK taraflarımız oluştu.TS isteyen varsa ortalık kurabiliriz. Özelden mesaj bekliyorum.
50/40 indrimli hesap mevcuttur.
Andoroid pc şart
Fiyat ; 13₺
Skt 24 saat içinde kullanılmalıdır.
İletişim ;
Telegram grubumuz herşey mevcut
-
3*100 TL Google Play Kodu -> 270 TL
50 TL Steam Cüzdan Kodu -> 40 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 18 Ağustos 2022; 23:34:31 > -
Yemekte 50/40 indirim;
Adresinize sipariş olarak geçilir.
(Hesap satışı yoktur.)
Fiyat:17₺
-
yeni hesaplara özel 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate (pc'de de geçerli) 20 liraya bırakıyorum ilgilenen pm
-
Havaist kodu alınır ( 2 adet )
Alınık TY altlimitsiz 50tl kod.
-
İKİNCİ EL
KARGO İŞİ YAPAN ARKADAŞLAR YAZMASIN LÜTFEN VEREMİYORUM ONLARA HESAPLARIMI BANLATIYORSUNUZ.
PAZARLIK MESAJI ATMAYINIZ LÜTFEN
50/15 İNDİRİMLİ HESAP 5 TL(DİREK HESABA GİRİP ALACAKSINIZ MAİLLE ŞİFREYLE UĞRAŞMAYACAKSINIZ)(HESAPLAR TEK KULLANIMLIKTIR İADE ALINCAKTIR ONA GÖRE ALIN LÜTFEN)
75/15 İNDİRİMLİ HESAP 4 TL(DİREK HESABA GİRİP ALACAKSINIZ MAİLLE ŞİFREYLE UĞRAŞMAYACAKSINIZ)(HESAPLAR TEK KULLANIMLIKTIR İADE ALINCAKTIR ONA GÖRE ALIN LÜTFEN)
MEDİAMARKT
MEDİAMARKT 500/50 İNDİRİM 5 tl(Tüm ürünlerde geçerlidir)
HEPSİBURADA
HEPSİBURADA 75/25 İNDİRİMLİ HESAP 3 TL
HAVABÜS
Havabüs kodu 7 tl
BİLETİX
Biletix %25 indirim kodu 8 tl(maksimum 50 tl indirim sağlar)(çarşamba günü biletleme yapılır)
Biletix %20 indirim kodu 8 tl(maksimum 50 tl indirim sağlar)(cuma günü biletleme yapılır)
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 18 Ağustos 2022; 21:12:16 >
bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 19 Ağustos 2022; 11:34:38 > -
Türknet'e referansımla üye olana 50 lira öderim
davet kodum: PWF17XY62VNF
Pepsi teneke kutunun kapak kodu 50 kuruş
Haftalık 1 GB İnternet 6 lira
Nutella kapak şifresi 1 lira
50/40 indrimli doyuran sepet mevcuttur.
Andoroid pc şart
Fiyat ; 13₺
Skt 24 saat içinde hesap kullanılmalıdır.
İletişim ;
Telegram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dydnlee -- 18 Ağustos 2022; 21:39:47 >
HB 125/55 İNDİRİM 20TL
Farklı satıcılardan ürün alsanız bile kargo bedava
125 TL lik sepet 70TLye duser
Siparişi sizin yerinize ben veriyorum
İptal olmaz, garantili
Altın dijital hariç her üründe geçerli
STOK;9 FİYAT 20TL Son Fiyat
***Sepete 2-3 farklı satıcıdan ürün eklesiniz bile kargo ücreti odemezsiniz
Ödeme :IBAN tosla papara pep
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X