Şimdi Ara

CEHENNEM MELEKLERİ 3 YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi izleyen arkadaşlardan yorumları alalım

• Bugun gittim filme 2.filmden çok kötü olmus ,ilkyarısı çok sıkıcı 2. yarısı idare ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bugun gittim filme 2.filmden çok kötü olmus ,ilkyarısı çok sıkıcı 2. yarısı idare ederdi

Bende merakla bekliyordum da bekleneni verememiş galiba.Fırsatım olunca izleyeceğim.Yorum için teşekkürler.
  • Filmin ana konusu zaten var. İncelememi oraya yazacağım ama çok güzeldi diyebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_59050960/mpage_3/tm.htm
  • İlk 2 film güzeldi.3.film kötüydü bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Nolan

İlk 2 film güzeldi.3.film kötüydü bana göre.

Genel kanaat kötü olduğu yönünde
  • aşırı abartı,saçmalama ve gerçek dışılık var bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm ve sonsuzluk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

aşırı abartı,saçmalama ve gerçek dışılık var bence

bir olumsuz yorum daha
  • Umarım bu filmle son noktayı koymuşlardır hani yeter artık.
  • Çok karton bir film.Bu kadro Lionsgate şirketinde harcanıyor.Filmin kalite sorunu var.WB gibi bir şirkette böylesine saçma bir film yapılmazdı.

Ben beğenmedim.Haa box office ABD haftasonu 20 milyon$ civarında olacakmış.Bu film için çok çok düşük bir rakam.Bu da bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DefinitioN*

Çok karton bir film.Bu kadro Lionsgate şirketinde harcanıyor.Filmin kalite sorunu var.WB gibi bir şirkette böylesine saçma bir film yapılmazdı.

Ben beğenmedim.Haa box office ABD haftasonu 20 milyon$ civarında olacakmış.Bu film için çok çok düşük bir rakam.Bu da bir gerçek.

Kadroda yaşlandı
  • Eh işte eski ustaların hatrına 6/10 luk bir film
  • Bana kalırsa ilk film çok kötü. 2. filmi beğenmiştim. 3. daha da güzel. Seri gittikçe güzelleşiyor. Fakat bu kalite ile 7 puanın üstüne kesinlikle çıkamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 16 Ağustos 2014; 17:32:40 >
  • Bence en güzeli 3. idi. Ama zaten Sylvester'ın olduğu her film çok güzel. Bayağıda güldüm filmdeki repliklere. Çok güzeldi, her zamanki gibi Sylvester abimiz de süperdi.
  • Aşırı abartma olması benim hoşuma gidiyor açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşlar gitti benim işim vardı o yüzden gidemedim iyi diyorlardı ama bilmiyorum tabi herkesin fikri ayrı.
  • Geçen gün Lucy izledim beğenmedim. Buna gidipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya.
  • Filmin komik replikleri olsun efektleri olsun senaryosu olsun kessinlikle izlenmeye değer bir film oyunculuklar da harikaydı.
  • Lucy güzel film tavsiye ederim herkese.
  • Herkesin kendi fikri vardır zevkler farklıdır. Kimsenin yorumuna bakma gitmeyi çok istiyorsan git belki gitmeyip daha sonra izlediğinde keşke sinema da izleseyedim diyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.