Şimdi Ara

CECT Sciphone i68 i9+++ 3g Basit İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CECT Sciphone i68 i9+++ 3g Basit İnceleme

Bağlantı Özellikleri:QuadBand GSM 850/900/1800/1900 Mhz
    Ekran Özellikleri :3.2" TFT Full Dokunmatik Ekran,
    16 Milyon Renk, 240 * 320pixel
    Kamera Özellikleri :2.0 MegaPixel
    Zil Sesi Özellikleri : Mp3, mp4, midi, wav
    Müzik Özellikleri :MP3, Arkaplanda Müzik Oynatma
    Video Özellikleri : 3GP format, MP4, Ekran Koruyucu/ Telefonu Açma/Kaptma /Arayanın videosunu gösterme
    Bluetooth : 2.0 A2DP ile
    Tuş Kiliti:Kaydırmalı tuş kiliti(Iphone'da ki gibidir.)
    Internet Bağlantıları :WAP/GPRS/MMS/SMS
    Arayüz Bağlantıları :Bluetooth/ USB2.0 /U disc
    Hafıza :8gb'a kadar yükseltilebilir hafıza
    Rehber Özellikleri :300 kartvizite kadar
    SMS & MMS : 200SMS ve 100MMS kaydedilebilir
    Dil Seçenekleri :Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Yunanca....
    Radyo : FM ve Kulaklık
    Renk : Buz Siyahı(Black Ice)
    Konuşma Süresi : 240-360 dakika
    Bekleme Süresi : 150-240 saat
    Ölçüler : 110x 60x 11.5mm
    Ağırlık : 100g

Çift sim kartlı bir tel araştırırken bu ürünü falanca siteden gördüm ve aldım. Ürünün kamerası çok kötü vga sanırsam, 3g yok wifi yok tv yok ve türkçesi ben gitmek istanbul tarzi kötü bu yüzden ingilizce olarak kullanıyorum ekranıda renk derinliği düşük 65bin renk olabilir. Onun haricinde çift sim kart olayı güzel problemsiz çalışıyor tek işlemci olduğundan bi hat ile görüşürken diğer hat arandığında kapalı diyor, dokunmatiğide fena değil mesaj yazarken, numara çevirirken hiç zorluk çıkarmıyor. istenirse kenardan stylus kalemi var o da kullanılabilir. Telin kendi hafızası yok bu yüzden micro sd hafıza takılıyor, sanırsam mp3 zil sesi yapılabiliyor deneyemedim çünkü micro sd hafıza kartı almadım henüz. Sesi güzel ama diğer çin malları gibi gümbürtü gümbürtü değil. Bunların haricindeki kusurları ;

Eksileri;
    1- Telefon çalarken cevap vermek için önce tuş kilidini açıp sonra cevap vermek gerekiyor ve de cevap vermek istemiyorsak telefona sessize alamıyoruz
    2- Bir çok java oyunu var ama hiç birisi çalışmıyor sadece ikonları var. Fakat yenileri yüklenebiliyor hafıza kartı takılınca.
    3- Tuş kilidini açarken ve telefonu kapatırken ki sesleri kapatılmıyor.

Artıları;
    1- Şarjı iyi gidiyor, 4 gün kadar.
    2- Çift hat çok güzel çalışıyor.
    3- Kullanımı basit kolay
    4- Malzemesi işçiliği şimdilik iyi.
    5- Mp3 kalitesi iyi, telefonu sallayarak şarkı değişiyor.

Mühendislik moduna *#82043036# koduyla, versiyonunu da *#8375# koduyla bakabiliyorsunuz.

Son olarak; Görüntüsü gerçek iphone ile yan yana getirdiğimizde boyları ve enleri aynı sadece farkı gerçek iphonedan ekranın çok az daha küçük olması. Yazılım olarakda iphone ile pek alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 29 Mayıs 2010; 23:38:14 >

• Ürünü çözdüğümden dolayı 1 günlükken ki yaptığım incelemeye eklemeler yaptım.
  • apollonx ARKADAŞIM O SENİN DEDİĞİN *#0000# YAZMA KONUSU YANLIZCA NOKİA LARDA OLUR...YADA YANLIZCA SAYMBİANLARDA OLUR...ONUN DIŞINDA HİÇ BİR TELEFONDA VE İŞLETİM SİSTEMİMDE YOKTUR...ZATEN GERCEK NOKİALARI ÇAKMA NOKİALARDAN AYIRMAK İÇİN BU KULLANILIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

apollonx ARKADAŞIM O SENİN DEDİĞİN *#0000# YAZMA KONUSU YANLIZCA NOKİA LARDA OLUR...YADA YANLIZCA SAYMBİANLARDA OLUR...ONUN DIŞINDA HİÇ BİR TELEFONDA VE İŞLETİM SİSTEMİMDE YOKTUR...ZATEN GERCEK NOKİALARI ÇAKMA NOKİALARDAN AYIRMAK İÇİN BU KULLANILIR.

Valla dostum kendi sitesinde böyle yap versiyon ekranda gözükür diyor ve bir çok kişi böyle bakmış.

http://www.mysciphone.com/English_Sciphone_Forum/index.php

Edit: *#8375# kodu ile bakılıyormuş versiyona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 29 Mayıs 2010; 23:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

apollonx ARKADAŞIM O SENİN DEDİĞİN *#0000# YAZMA KONUSU YANLIZCA NOKİA LARDA OLUR...YADA YANLIZCA SAYMBİANLARDA OLUR...ONUN DIŞINDA HİÇ BİR TELEFONDA VE İŞLETİM SİSTEMİMDE YOKTUR...ZATEN GERCEK NOKİALARI ÇAKMA NOKİALARDAN AYIRMAK İÇİN BU KULLANILIR.

Bu söylediğin yanlış arkadaşım çakma nokialardada çalışıyor hepsinde değil tabi.Benim arkadaşta N 95 var çakma onda çalışıyor

• bu telefonu almak için size ulaşacagımız numara belırtılmemış bu telefonu almak istiyorum
    almak istiyorum
  • bu telefondan bir tane edindim çok güzel ama şarjı çok az gidiyo yeni pil aldım gene aynı acaba telefonda bir problemmi var bunların arıza ve çözümlerini bilen yada tecrübesi olan varmıdır acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.