Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

teledünya başvuru formu web sitesine konmuş:
    http://www.teledunya.net/basvuru_formu.pdf

Formda aşağıdaki gibi paket seçenekleri var ama neye göre seçilecek
    Sayısal Paketler: [ ] Paket-1 [ ] Paket-2 [ ] Paket-3 [ ] Paket-4 [ ]Paket-5

ayrıca sitede 113 kanalda 2HD 56 Dijital 55 Analog Kanal mevcut olacakmış.
  • zaten kablo tv üyeliğim var bide dijital geçiş için aktivasyon parasımı vereceğiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

İşte 210 ytl lik HD alıcının özellikleri:

Transport Stream: MPEG-2 ISO/IEC 13818-1 TS

Profil Seviyesi: H.264 AVC HP@L4, MP@L3, MPEG-2 MP@ML, MP@HL

Video Formatı: 4:3, 16:9 Letterbox(Varsayılan)

Video Çözünürlügü: 1080i, 720P, 480P/576P, 480i/576i

Audio Decoding: MPEG-1 layer I ve II, MPEG-2 BC AAC, HE-AAC, HE-AAC V.2

Audio Kanal: Mono, Dual channel, Stereo, Joint stereo, Multi channel(5.1)

Teletext: OSD, VBI

Altyazı: OSD
    Nasıl yani? 1080p niye yok? HD yayın dedikleri 1080p olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliezy -- 22 Ekim 2008; 2:03:56 >
  • charliezy

Bir araştır 1080p yayın yapan kanal var mı ki kabloda olsun?

720p, 1080i de HD dir.

Gerçek 1080p yi şu anda ancak HD DVD - bluray filmlerde ve PS3 oyunlarında bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 22 Ekim 2008; 10:11:39 >
  • 1080P Tv

Hocam yavaş
  • başvuru formunda var, internet bağlantısı için kablolu veya kablosuz modemi bedava alabiliyorsunuz.

bu da önkayıt

http://www.teledunya.com/form/form.htm

quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

quote:

Oturduğum apartman uyduya ters yönde olduğundan ve yönetim kararı gereği çatıya çanak montajı yapamadığımızdan uydu üzerinden dijital yayın alamıyorum. Şu anda TurkSAT KabloTV ve TurkTELEKOM ADSL aboneliklerim bulunmakta. Yeni sistem, bir paket halinde(DVB-C + KabloNET) ve kablosuz internet modemi hediyeli olarak satışa sunulduğu anda, ADSL aboneliğimi iptal ederek HD yayınları çözebilen bir DVB-C alıcı satın alıp üye olmayı dört gözle bekliyorum.

sanırım epey bekleyeceksiniz
    Turksat bugüne kadar bu şekilde bir kampanya yapmadı, bundan sonra yapacağını da zannetmiyorum. Yapacağı kampanyalar kurulum bedeli almamak şeklinde veya limitsiz internete 2 yıl kontratla dijital paket +3.5 YTL gibi olacaktır. Bedava wireless router + kablo modem vereceğini hiç zannetmiyorum.

ADSL'de de modem'leri bedavaya verdiklerini mi zannediyorsunuz? Pahalıya sattıkları adsl aboneleğine sizi bağlamak adına veriyorlar modemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 22 Ekim 2008; 15:21:51 >

• birde formu gönderebilsek hep hata verip duruyor.
  • Modemin bedava olduğu nerde yazıyor ? Ben göremedim.
  • Arkadaşlar formda yazıyor diye uygulanacak diye birşey yok, en azından bu aşamada... Adamlar her tarafa ilan verdiler ama gidin sorun 1 kasımda istanbuldaki mevcut şebekenin ne kadarına yayın verebilecekler ? Daha iş bu aşamadayken kampanya yapmaları biraz zor gibi geliyor bana. Elbette bende isterim bedava modem bedava alıcı ama paramla yayın alabilsem ona şükredeceğim.
  • Deneme yayinlarini alabilenler ya da alamayanlar semt bilgileri ile birlikte yazabilirler mi?
    Tesekkurler.

Istanbul-Altunizade'de sinyal yok
    Cebit fuar gununden beri ara ara kontrol ediyorum rastlayamadim.
  • quote:

charliezy

Bir araştır 1080p yayın yapan kanal var mı ki kabloda olsun?

720p, 1080i de HD dir.

Gerçek 1080p yi şu anda ancak HD DVD - bluray filmlerde ve PS3 oyunlarında bulursun.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

başvuru formunda var, internet bağlantısı için kablolu veya kablosuz modemi bedava alabiliyorsunuz.

bu da önkayıt

http://www.teledunya.com/form/form.htm

quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

quote:

Oturduğum apartman uyduya ters yönde olduğundan ve yönetim kararı gereği çatıya çanak montajı yapamadığımızdan uydu üzerinden dijital yayın alamıyorum. Şu anda TurkSAT KabloTV ve TurkTELEKOM ADSL aboneliklerim bulunmakta. Yeni sistem, bir paket halinde(DVB-C + KabloNET) ve kablosuz internet modemi hediyeli olarak satışa sunulduğu anda, ADSL aboneliğimi iptal ederek HD yayınları çözebilen bir DVB-C alıcı satın alıp üye olmayı dört gözle bekliyorum.

sanırım epey bekleyeceksiniz
    Turksat bugüne kadar bu şekilde bir kampanya yapmadı, bundan sonra yapacağını da zannetmiyorum. Yapacağı kampanyalar kurulum bedeli almamak şeklinde veya limitsiz internete 2 yıl kontratla dijital paket +3.5 YTL gibi olacaktır. Bedava wireless router + kablo modem vereceğini hiç zannetmiyorum.

ADSL'de de modem'leri bedavaya verdiklerini mi zannediyorsunuz? Pahalıya sattıkları adsl aboneleğine sizi bağlamak adına veriyorlar modemleri.

ricaetsem kablo internet (sözde uydu) için yorumlarınız ve önerilerilerinizi imzamdaki linkte tartışsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 23 Ekim 2008; 2:31:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CompassTR

Deneme yayinlarini alabilenler ya da alamayanlar semt bilgileri ile birlikte yazabilirler mi?
    Tesekkurler.

nasıl deniyorsun ki?
  • Belli bir ay abonelik taahüt ederseniz modemi onlar veriyor aşağıdaki seçenekler formda var

Modem Talebi: [ ] Taahhütle Kablolu Modem [ ] Taahhütle Kablosuz Modem

Ama kaç aya hangisi? detayı daha açıklanmamış. Kasım ayında bu tip bir kampanya olacağını söylemişlerdi.

Bunlar devlet kuruluşu normaldir, digitürk bile geçen sene HD yayın için bekleyenleri fitil etmişti

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Modemin bedava olduğu nerde yazıyor ? Ben göremedim.
  • BRAVIA 40W4000 lcd tv icerisinde DVB-C tuner mevcut. Tabi kablo tv abonesi oldugumu da belirtmeye gerek yok sanirim.
    Sifreli bir yayin bile olsa, kanallari bulmasi gerekirdi tv.nin.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Deneme yayinlarini alabilenler ya da alamayanlar semt bilgileri ile birlikte yazabilirler mi?
    Tesekkurler.

nasıl deniyorsun ki?
  • quote:

BRAVIA 40W4000 lcd tv icerisinde DVB-C tuner mevcut. Tabi kablo tv abonesi oldugumu da belirtmeye gerek yok sanirim.

quote:

quote:

Tesekkurler.

nasıl deniyorsun ki?

anladım, bayaa güzel bi özellik dvb-c alıcısı olması, bende dvb-t var ama işe yaramıyor:(
    pekii bu durumda sizin set top box almanıza gerek var mı? çünkü şifreli olunca şifre çözücü gerekecek.

• Benim de merak ettigim sorularin basinda geliyordu bu STB gerekliligi olacak mi diye, fuardaki gorevli arkadasin soyledigine gore gerekmiyor deniyordu ama daha saglikli bir bilgi alabilmek icin Turksat AS'ye bir mail atarak soruyu iletmistim, biraz once gelen cevabi aynen kopyaliyorum:

TV’nizin DVB-C özelliği var ise şifresiz yayınları izleyebilirsiniz.
    TV’nizin DVB-C HD uyumlu ise HD yayınları da izleyebilirsiniz.

İlerleyen aylarda şifreli dijital yayınlar başladığında TV’nizin DVB-C , CI modül girişi ve Conax modülü var ise , abone merkezlerinde şifreli yayın paketlere abone olduğunuz takdirde, sizlere smart kart verilerek şifreli yayınlarıda izleyebilirsiniz.

TV nizin marka ve modelini belirtirseniz daha iyi bilgilendirebiliriz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    ÇAĞRI MERKEZİ

Telefon: 126 - 4440126
    Faks: 212 - 3561929
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

quote:

quote:

BRAVIA 40W4000 lcd tv icerisinde DVB-C tuner mevcut. Tabi kablo tv abonesi oldugumu da belirtmeye gerek yok sanirim.

quote:

quote:

Tesekkurler.

nasıl deniyorsun ki?

anladım, bayaa güzel bi özellik dvb-c alıcısı olması, bende dvb-t var ama işe yaramıyor:(
    pekii bu durumda sizin set top box almanıza gerek var mı? çünkü şifreli olunca şifre çözücü gerekecek.

• Test yayını izleyebilen (DVB-C özellikli TV'si olanlar tabii) kimse yok mu acaba? Şu kutuyu alıp görüntü kalitesini değerlendirecek birileri olur ise memnun olurum. Cebit'e gitme şansım olmadı, Cebit'e giden arkadaşlar standda yaptıkları yayın için de görüşlerini paylaşırsamemnun olurum.

Saygılarımla..
  • Sinyal 1 Kasim'da verilecekmis sebekeye.
  • arkadaşlar diğer platformlarda ve uyduda dıgıtal radyo yayınları var fakat teledünyada gözükmüyor acaba neden??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.