Şimdi Ara

Cebelleştiğim yeni DH reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar, bugün yeni bir tür (en azından ben yeni karşılaşıyorum) DH reklamı karşıma çıkmaya başladı mobil sürümde. Canımı sıkan nokta, bu reklam bazen başlığı bazen de cevap yazma yerindeki yazı kontrollerinin de önüne geçiyor. Aşağıya ss lerini atacağım reklamların, nasıl kurtulacağımi bilen var mı?

Halihazırda Adaway adlı android programı ile bir çok reklamı saf dışı bırakmıştım fakat bu bugün çıkmaya başladı ve host dosyalarım filtreleyemiyor bu yeni türü.
    Host dosyası olan da PM yoluyla iletebilir, çok sevinirim. Cebelleştiğim yeni DH reklamı Cebelleştiğim yeni DH reklamı Cebelleştiğim yeni DH reklamı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android chrome kullanicisiyim hocam, suana kadar adaway dedigim root ile calisan bir program her turlu reklam engelleme ihtiyacimi tum telefon dahil olmak uzere karsiliyordu fakat bu yeni turu asamadim. host dosyasi gerekli sanirim..
  • ondan haberim var hocam, ama tarayici degistirmek pek istemiyorum aliskanlik iste.. ayrica tarayici degisecek olsam direkt mozilla ve ublock eklentisi ve bir kac host dosyasi ile yine cozerim bu sorunu ama ben adaway adli rootlu reklam engelleme programima bu reklam turu icin bir host dosyasi koyup chrome ile devam etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:26:49 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH YENİ İPAD KLÜBÜ ( 213 ÜYE)
    13 yıl önce açıldı
    Foruma Yeni Üye Geldi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forum çok boşlanmış halde kimse ilgilenmiyor. Mesajlarımızı sildiğimiz zaman tablet sürümden bakınca hâlâ gözüküyor. Sonsuz sayfa saçmalığı ayrı bir dert, eski hâline döndürülmeli. Ayrıca konularımıza mesaj yazılınca bildirimler de gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

...
    Teşekkürler bana yaradı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.