Şimdi Ara

cdsiz bilgisayar formatlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3.5-4 yıldır bilgisayarımı formatlamadım. şu son 1 ay içerisinde artık gel beni formatla diyor. windows 7 de her gün 1 kere mavi ekran alıyorum. bilgisayarı açıp kapatırken tonla hata almaya başladım. bilgisayarda hala ağırlaşma yok ama hata doldu. bu gün bilgisayarı formatlamak istiyorum. cdsiz formatlamanın bir yolu var mıdır?

• İmza
  • Oo kimleri görüyoruz burada NIQO arkadaşında belirttiği gibi usbden format atabilirsin
  • sağ oolun hocam. yarın bilgisayarı formatlıyorum artık.

@NIQO

bi' kişi daha bu yöntemi söylediğine göre artık yarın bilgisayarın 4 yıllık çilesine son verelim.

@PeerNet*
  • biosun destekliyorsa usb den halledebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

sağ oolun hocam. yarın bilgisayarı formatlıyorum artık.

@NIQO

bi' kişi daha bu yöntemi söylediğine göre artık yarın bilgisayarın 4 yıllık çilesine son verelim.

@PeerNet*

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

@NIQO

@PeerNet*

windows 8 kursam mı acaba? annemin notebook windows8 pek karmaşık gelmedi. yok win7 ultimate devam mı?

• quote:

quote:

quote:

@NIQO

@PeerNet*

windows 8 kursam mı acaba? annemin notebook windows8 pek karmaşık gelmedi. yok win7 ultimate devam mı?

senin tercihin tabi ama windows 8 mobil işletim sistemi ağırlıklı daha çok ne bileyim ben ısınamadım ayrıca başlat menüsü yok. Tabi senin kararın senin hoşuna gittiyse windows 8 kurman daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

@NIQO

@PeerNet*

senin tercihin tabi ama windows 8 mobil işletim sistemi ağırlıklı daha çok ne bileyim ben ısınamadım ayrıca başlat menüsü yok. Tabi senin kararın senin hoşuna gittiyse windows 8 kurman daha iyi

ben windows7 devam en iyisi. yarın hayırlı haberleri veririm hocam.

• Notebookla birlikte gelen windows 8 e 2 gün dayanabildim. 3. gün Windows 7 ultimate'e döndüm ve anladımki Windows 8 tamamen dokunmatik özelliği olan mobil cihazlar için tasarlanmış bir işletim sistemi. Tabii zevk meselesidir tartışılmaz ama benim oyum Windows 7 ultimateden yana (:
  • Format driverini flaş diske atsanız bilgisayara takıp driver sürücüsüne tıklayın formatı atarsınız
  • Masaüstunden kurun sonra lan driveri yukleyin sonra driver genius ise yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.