Şimdi Ara

CD'siz Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC ye format atmak istiyorum ama XP'yi yükle yazan yerde donuyor bunun için CD'siz format atmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

CD'siz Format

• Böyle format atma cd yi boot ederek at.

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm
  • Eğer aldığın ekran görüntüsündeki gibi format atmaya çalışıyorsan google açıp nasıl format atılıcağını araştırmanı öneririm. Direk uygulamalı anlatımlar mevcut. Bu şekilde zaten format atamazsın.

Bunun dışında bir sorundan bahsediyorsanda sanırım anlaşılmamış sorunu nu daha iyi anlatmaya çalışırsan çözüm bulman kolaylaşır.
  • arkadaşım bu şekilde format atılır ama sen biosa gir. boot menüden cd\dvd ni 1.sıraya getir.öyle atmayı dene.Cd siz atmak istiyorsanda Flash bellekle at.ama ilk önce flashı biçimmlendirmen gerek.onun içinde google da biraz araştırma yapsan halledersin bu işi. Kolay gelsin...
  • Merhaba;

DH varken teknik anlamda veya format konusunda Google'a ne gerek var Peki Tamam fazla iddialı oldu
    Söylemek istediğim CD/DVD 'siz (Flash Disk ile) veya CD/DVD li format atmak konuları Anlatımları ile DH'de mevcut.

Flash Disc'i CD-DVD yapip format atmak

http://r apidshare.com/files/142783114/XP_kurulumu.rar.html XP Kurulumu Videolu anlatım. (6 MB) R ile A Arasındaki boşluğu silerek download işlemine başlayınız.

Ayrıca Anakartınız usb'den Boot etmeyi destekliyor ise Bootable CD-DVD'nizdeki herşeyi Flash Disc'e atarak boot seçeneklerinde USB seçip Kurulum yapabilirsiniz. Ama resimden anladığım kadarı ile buna gerek yok. Yapmanız gereken Bios ayarlarınızda First Boot Dvice seçeneğini CD/DVD yapım CD/DVD'yi takıp format ve kuruluma geçebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.