Bildirim
Cd-r nerden alayım??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
cd lerin tanesi 300 lira. tabiki kalitesine göre değişir ama orta derece istiyorsan siyah renkli olanı al 400 lira. _____________________________ ismail217=ayetullah. -
princodan şaşma derim en kullanırlıgı olan bos cd dir tanesi 350 civarı.... _____________________________ Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır, Toprak; uğranda ölen varsa Vatandır...
-
Tdk al...Ya da Plextor ucuz birşey diyorsan dms princo... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: trasher
princodan şaşma derim en kullanırlıgı olan bos cd dir tanesi 350 civarı....
+1 princodan şaşma kaliteden kaçma_____________________________ -
dms profesyonel tane 400 mükemmel _____________________________ -
bewlli bir yer diyemem ama dimond marka ben kullandım yaklaşık 100 lük 4 paket bitirdim 24 X 32 X yazdım genelde hiç bi sorun çıkarmadı..

_____________________________ P4 INTEL 3.2GHz 800MHz / 512*2 Kingston / 256 Mb Ati Radeon 9800 Pro / GIGABYTE 8KNXP,875P,HT,800,8X,SATA,dualDDR400,R / 19" Samsung MagicBright Flat / 200 gB Seagate
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler