Şimdi Ara

CD nin İçini Açamıyorum. Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell Inspiron 1300 laptop var. CD takıyorum ama içini göremiyorum. CD dolu eminim. Ancak içini açamıyorum. Sağ tıklayıp aç dediğimde de açılmıyor çift tıklamada da açılmıyor. Sorun ne olabilir. Sağ tıklayıp .ıkart dediğimde çıkartıyor ama.

Not: Dün akşam Windows yükledim. Driverların tamamını yükledim.

• Aşağıdaki adresten; CD-DVD bölümünden gerekli firmware güncellemesini indirip kurmanı tavsiye ederim.

Eğer sadece bir CD'de bunu yapıyorsa CD'yi başka makinede kopyalayıp tekrar dene.

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1300/B130&os=WW1&osl=en&catid=&impid=
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Şimd Office 2003 CDsi denedim onunda içini açmıyor.
    Farklı CD deniyorum açmıyor. hatta office CDsini çalıştırmadı bile.

Belki sisteminideki ayararda yada sürücüde bir problem vardır. Bunu anlamak için aşağıdaki isobuster yazılımı indir kur ve bak bakalım bu program üzerinden cd deki verilere ulaşabilecekmisin......
    http://mirror5.free-downloads.net/8497/isobuster_all_lang.exe
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • Programda görüyor CD içini.
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de olmustu fakat bir süre sora çıkart tak çıkart tekrar tak yöntemi ile okutmayı basarmısdım cd yi fakat senin bu sekilde de olmuyorsa bi servisle görüş derim

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bilgisayarı kapattım açtım sorun düzeldi.

Sorunun düzeldiğine sevindim . Umarım tekrar olmaz.......
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.