Şimdi Ara

CD kiralama yıllarında filmler daha mı iyiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir paket sigara parasına, 3 ₺, 2007-8-9 yıllarında film kiralar izlerdik pansiyonda o zamanlar CD oynatıcı ayrı DVD ve CD oynatan cihazlar ise lükstü sanki o zamanlar filmler daha bir kaliteli idi korsan indirip izlemek dâhi zordu. İnternet kafeden bir şey indirmeye kalk daimi müşteri olan oyun oynayan oyuncular lag girdi bilmem ne oldu diye hep bir ağızdan bağırırdı sonuç olarak ya kapı dışarı edilirdik indirme yapıyoruz diye ya da internet kafeci profesyonel ise hızımı çaktırmadan keserdi 

. Arkadaşımın evinde Kurtlar Vadisi Irak'ı sinema çekimi izlemiştik çatır çutur sesler gelir arada çeken kamerayı saklıyordu cızırtılı garip bir görüntü idi.

Şimdi PC'den indirip TV'den izlemek için ekstra cihazı geçtim Telefon(2K Ekran), TV(4K-HDR), Tablet, PC hepsinden aynı anda istediğiniz film ücretsiz TR dublaj korsan bulunabildiği gibi o zamanların bir sigara paketi parasına, CD kiralama ücretine yani, 75 ₺'ye Netflix gibi (4 kişi ortak) bir sürü film içeren seçeneklerde mevcut; ama eski tad lezzet yok.

Bir de o zamanlar film yapımcılarından tutta CD kopyalayıp köprü altında satan korsancılar dâhi bayağı kazanıyormuş sanırım pasta payı büyükmüş o zaman

• O zaman zordu her evde dvd cd player yoktu,talep fazla fakat işi yapan azdı talebe göre o yüzden onlar iyi kazandılar bence. sonrasında blu-rayler bişeyler çıktı, internetin telefonun yaygınlaşmasıyla da puf diye bitti gittiler.

her mahallede ayrı cd’ci vardı. oynayamadığım oyunların kapak fotoğraflarına bakıp hayal ederdim içeriğini. aynı filmi dönüp dolaşıp tekrar izlerdim,evdeki cd kaplarını karıştırırdım bazen istediğim film çıkmazdı ya da cd çizilmiş olurdu vs. ne güzel zamanlardı yav.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.