Şimdi Ara

CD Key In Already Use! Nedir bu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • counter strike 1.5 te bazı serverlara bağlanmak istediğimde CD KEY IN ALREADY USE gibilerinden bişi yazıyor..Ama aynı servera bazen giriyor bu yazı çıkmadan..Nasıl hallederim bu sorunu?

• cdkeyini değiştirmek zorundasın
  • Seninle aynı serverda oynayan ve aynı cd keyi kullanan 5 kişi varsa 6. kişi oyuna giremz ve senin aldığın hata mesajını alır..CD keyini değiştir ..Senn kullandığın cd key büyük ihtimalle 3333333333333 ...
  • evet 13 tane 3 olarak öğrenmiştim ben..nerden bulacam peki onu ya!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

Seninle aynı serverda oynayan ve aynı cd keyi kullanan 5 kişi varsa 6. kişi oyuna giremz ve senin aldığın hata mesajını alır..CD keyini değiştir ..Senn kullandığın cd key büyük ihtimalle 3333333333333 ...

Cd-key vermek forum kurallarına aykırı
  • Google'da "keychanger 3.0" diye türkçe sayfalarda arat, ilk çıkan adresten progrmı indir. Sonra farklı hl cd keyleri o programa ekleyip değiştir. Çok basir bir işlemde halletmiş olursun.

quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

evet 13 tane 3 olarak öğrenmiştim ben..nerden bulacam peki onu ya!
  • Araştırın biraz ben cd keyleri werdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The ve This/That farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RevengerX
    Pardon bilmiyordum sağol uyardığın için
  • Revenger başımıza devlet mi kesildin ?? Forum burası insanlara yardım ediyoruz..Once kurduğum cümleyi oku sonra cd key vs muhabbeti yap !

• En basit yöntem chatroomsa girmen..Play online - chatrooms : Senden cd key isteyecektir yeni cdkeyi yaz ve done de..
  • saol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

En basit yöntem chatroomsa girmen..Play online - chatrooms : Senden cd key isteyecektir yeni cdkeyi yaz ve done de..

Evet bu yöntem ideal .
  • arkadaslar ben bundan 3 sene önce felan orginal CS almisdim 4 CDli felan icde HLF felan var orginal ama 1 ay önce canim cekti bi oynayim dedim steam kurdum ama benim CD keyle baskasi oynuyor orjinal var oynayamiyorum bunun bi caresi varmi var ama ingilizce steam sitesi o yüzden ingilizce bilmiyorum ne gibi biseyler yapmam lazim oynamam icin. simiden tsk ler.
  • 3 sene önce aldığın Cs'nin cdkeyi Counter-Strike 1.5 uyumlu muydu 1.6 uyumlu muydu?Çünkü yanılmıyorsam tüm 1.5 Won sunucuları kapandıktan sonra 1.6 için Steam sistemine geçildi ve bu yüzden 1.5 deki cdkeyler orjinal yerine geçmiyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

3 sene önce aldığın Cs'nin cdkeyi Counter-Strike 1.5 uyumlu muydu 1.6 uyumlu muydu?Çünkü yanılmıyorsam tüm 1.5 Won sunucuları kapandıktan sonra 1.6 için Steam sistemine geçildi ve bu yüzden 1.5 deki cdkeyler orjinal yerine geçmiyor olabilir.

Aynen Öyle...
  • quote:

3 sene önce aldığın Cs'nin cdkeyi Counter-Strike 1.5 uyumlu muydu 1.6 uyumlu muydu?Çünkü yanılmıyorsam tüm 1.5 Won sunucuları kapandıktan sonra 1.6 için Steam sistemine geçildi ve bu yüzden 1.5 deki cdkeyler orjinal yerine geçmiyor olabilir.

baskasi tarafindan kullaniliyor benimki yani steam de öyle gösteriyor
  • Hmm bu durumu steam a bildirebilirsin ancak kutucuğundaki bandrolün filan fotosunu çekip maili gönderirken mailin içeriğine koyman lazım bu fotoyu kanıt olarak.
  • Silinmiş werdiğim cs keyler
    Kaydeden warsa özelden yollayabilirmi ?
  • quote:

Hmm bu durumu steam a bildirebilirsin ancak kutucuğundaki bandrolün filan fotosunu çekip maili gönderirken mailin içeriğine koyman lazım bu fotoyu kanıt olarak.

tskler cevap icin arkadaslar ama bende ingilizce yok yalniz fotoyu ceksem göndersem olurmuki? heralde olmaz ne anliycaklarki demi bilmiyorum ne yapcami bi ingilizce bilen bulmak lazim
  • İngilizcesi iyi olan bir tanıdığına yazdır mailini, anlat işte derdini mailde.Fotoyuda çektiğini belirt ve fotoyu koy en sonda.Kolay gelsin inşallah şikayetin cevapsız kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.