Şimdi Ara

CD den başlama proglemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar elimde (Everstın dedıgıne gore) MSI 661FM2-V (MS-7060) marka anakartı olan,çok yenı olmayan bı masaustu pc var pc ye format atacagım ama klavyenın uzerındekı butun tusları denememe ragmen cd den baslatma menusu gelmedı BIOS tan ılk baslama yerınıde cd yaptım yıne olmadı bu bılgısayaraı cd den nasıl baslatabılırım kafayı yemek uzereyım lutfen bı el atın

• Cevap biosta kurcala illaki bulacaksın arkadaşa format atmadan evvel 1 saat uğraşmıştım
  • cd den seçtiğine emin isen ve başlangıçta cd yi görmüyorsa dvd okuyucun arızalı olabilir yada cd sorunludur
  • ıkı üç ayrı cd denedım dvd okuyucuda normalde calısıyor baslıngıcta sorun verıyor olabılrmıkı? ayrıca windows 7 cd sını takıp pc acıkken setup dosyasına tıklayrak kurulum yapsam yanı hıc cd den baslatmadan normal program yuklar gıbı nasıl olur ıse yararmı acaba ılerıde bı sorun cıkartırmı deneyenler tecrubelerını yazarsa sevınırım bende bıosu kurcalamaya devam edeyım ayrıca cevablarınız için teşekkürler
  • flash diskin varsa 4gb yada 8 gb windows 7 usb format tool ile flash diskten format atabilirsin flash ı takınca bios da ilk sırayı getrmeyi unutma

indirme linkihttp://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse
    flash diskin varsa 4gb yada 8 gb windows 7 usb format tool ile flash diskten format atabilirsin flash ı takınca bios da ilk sırayı getrmeyi unutma

indirme linkihttp://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html

Sağol banada lazımdı hocam

• ne yazıkkı flasım okadar buyuk degıl bugun alsammı ne yapsam bır tane :) arkadaşlar hıc direkt kurulum yapanınız yokmu cd den baslatmadan(normal program kurar gıbı dvd nın içine gireceğim ve setupa tılayacağım) eğer o şekildede oluyorsa hiç uğraşmaya gerek kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Cd devri kapandı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz gibi windows çalışırken ikinci bir windows kurulamaz.Kurulsa bile 2 işletim sistemi olur.Oda boşuna disk kalabalığına neden olur.

Şu anki işletim sisteminiz XP veya Vista ise makaleyi okuyun ;

http://www.microturk.net/bilgisayar/dvdsiz-windows-7-kurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 25 Nisan 2011; 17:10:48 >
  • Arkadaşlar sanırım niçin cd den başlamadığını anladım pc de şuanda takılı olan dvd okuyucu sonradan takılmış ben biostan cd yı seçiyordum ama dvd ile alakalı hiç bir şey yazmıyor biosta, sanırım bunun için başlarken dvd den başlamıyor siz nedersiniz sorun bu olabılırmı ve sorun buysa çözümü ne olabılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aamisos -- 26 Nisan 2011; 9:51:44 >
  • Dostum Win7 format atacaksan üstteki mesajımı oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aamisos

ıkı üç ayrı cd denedım dvd okuyucuda normalde calısıyor baslıngıcta sorun verıyor olabılrmıkı? ayrıca windows 7 cd sını takıp pc acıkken setup dosyasına tıklayrak kurulum yapsam yanı hıc cd den baslatmadan normal program yuklar gıbı nasıl olur ıse yararmı acaba ılerıde bı sorun cıkartırmı deneyenler tecrubelerını yazarsa sevınırım bende bıosu kurcalamaya devam edeyım ayrıca cevablarınız için teşekkürler

ben deamontools programıyla kuruyorum win7 yı ne dvd ne usb ile uğraşmıyorum sende bu şekılde kurabılırsın
  • açılışta f8 dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.