Şimdi Ara

cd-cd writer problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarimda bir adet cd ve bir adet writer vardi gecen gun writer bozuldu bende yeni writer aldim fakat yeni writeri taktigimda writerin kapagi acilip kapanmasina ragmen bilgisayar bir turlu gormedi. Bende baglanti kablolarinin yerlerini degistirerek denedim yinede calismadi sonra cd okuyucuyu baglamadan sadece cd writeri bagladim bu sefer duzgun olarak calisti, benim merak ettigim bu problemin olusmasinin sebebi cd suruculerde olan primery secondery kavramindan dolayi mi? yoksa baska birsey mi var yardimci olursaniz sevinirim. cd surucu ve writeri birarada nasil calistirabilirim? Bir baska fikir aradaki data iletim kablosunda mi problem var acaba? simdiden tesekkurler.

• jumper lardan kaynaklanıyor.bi kontrol edersen doğru şekilde çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipa^ -- 3 Eylül 2007; 15:59:54 >
  • arkadaşım jumper derken neyi kasteddin biraz açabilirmisin ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARD84

arkadaşım jumper derken neyi kasteddin biraz açabilirmisin ne yapmam gerekiyor?

writerı al eline.kablo takılan kısım sana dönükken sağdan 3. girişe dikkatli bak.3tane aşaada 3tane yukarda olmak üzere 6 pimli bi giriş var.orda siyah plastik ufacık bi parça var.onu olduu yerden cımbız yardımıyla al.diğer pimlere takıp dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.