Bildirim
CCCam Almalımıyım? Acemiye Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yerli kanalları illegal yöntemlerle izleme gibi konular banlanma sebebidir. Konuyu kapatsanız sizin için daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 8 Şubat 2015; 11:44:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CCcam ile hiçbir yerli platformu izleyemezsin zaten.
Hotbirdde fazlaca bir kanal kalmadı sky.it hd ler kapalı ve bunun dışında elle tutulur bir paketde yok.
Astra 19,2 de iyi paketler var ama taşıbacağın sitede astra uydusuna odaklı antenini merkezi sistemde olma olasığı %1 -
Cccamin bir esprisi pek yok gibi tabi sen bilirsin fakat ip tv üzerinden yayın yapan bir sürü paketi izleyebilecegin serverlar da var google amcaya sor bakalim ip tv server olarak arastir
ccamı genelde zorno için alıyolardı geçmişte ineternet gelişince onunda pek espirisi kalmadı yabancı dilin iyiyse anca bir halta yarıyor belegesel kanalları filan...ben hotbiridi çatıdan bile söküp attım izlenmiyor..hayır ccamla hiç bir yerli şifreli hd kanalını izleyemezssin..sana onerim goldmaster 1060+dsmart modül+turksat uydu yeter artar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2015; 16:04:32 > -
Yerli platformların hiçbirini izleyemezsin.Ayrıca hotbirdde yok artık SKY İT HD ler kapalı.Sadece Astra 19.2 de Canal+ Spain,Canal+ France,SKY DE platformları var Avrupa Ligleri,Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligini hd izleyebilirsin.İngilizce biliyorsan film ve belgesel kanallarıda güzel.Diğer türlü at çöpe gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 8 Şubat 2015; 17:39:27 > -
Bence ccam ile hotbird el altinda bulunsun. Bazen turk takimlarinin bazi sifreli avrupa maclarini hotbird uydusunda ccam ile izlenebilen sifreli kanallar olabiliyor.
ccamda sansürsüz filmleri izliyebilrisniz türkçe altyazı yükleme recerverları var sky calcıo şampiyonlar ligi
maçlarını izlersiniz GShare recerverlar sky italia HD izleniyor ama stabil tam olarak oturulmadı takılma olabiliyor
biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelyus
Arkadaşlar yeni evime taşınmama az kaldı.
DSmart HD + Internet almayı düşünüyordum.
Şimdide cccamm olayını araştırmaya basladım.
Cihaz olarak vu+ solo2 düşünüyorum.
CCCam alırsam yerli olan bütün hd kanalları izleyebilirmiyim?
Ayrıyetten cccam alırsam + ları neler olur?
Ben biraz masrafa girdim ama değdi. Eyluluydu dan Atlanta Shine aldım yanında 1 yıl full cccam server üyelik ile geldi. Toplamda 2000 kanal var heralde favorim olan vh1 ve mtv kanalları ve nat geo wild sd türkçe ve 3-4 belgesel kanalı daha buna ek olarakta ispanya ligi italya ligi almanya ligi hd olarak var. bayaa bir kanal var ek olarak yetişkin de vermişler. Yıllık alındığında fiyat makul bir bak istersen aylık 11 TL ye geliyor. Bence değer.
Digiturk e para gömülmekten iyidir. Yılda 135 TL eutelsat (hd olmayan kanallar açık bir çoğu açmıyor), Astra ve hotbird + Turksat malum zaten ücretsiz. Digiturk e yılda 500 TL vermektense bir kere daha azını vermek daha mantıklı.
Birde bu cccam de donma yok vs diyenlere bakma Cccam de ufak tefek donma olur. Şifre çözme olayına giriyor ama rahatsız etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 16 Şubat 2015; 8:38:07 >
-
7e deki cw olanlar izlenebiliyor diye duydum ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X