Şimdi Ara

CBW-700v ve Bağlantı Kesintileri Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık bir yıldır Uydunet kullanıcısıyım, yaklaşık bir aydır raksetmekte olan bir problem konusunda sizden tavsiye istemekteyim. Uydunet aboneliği ile verilen CBW-700v tipi bir kablosuz modemim var. Sıkıntısız kullanıyordum uzun süredir, fakat son bir aydır modemin aktif halde oldugunda sagdaki 4 ışıgının üçü sönmekte ve aynı dakika içinde geri gelmekte, yani ani internet kesintileri yaşamaktayım. Bu bir iki kere olsa problem edilecek bir şey degil, fakat günde 50den fazla defa olunca insanın canını çok sıkmakta.

resim temsili - fakat benim modemin aynısı. en sagda pembe daire ile işaretledigim ışık güç ışıgı. onun yanındaki üç ışık ise internete baglılıgı ifade ediyor. bu ışıklar aniden sönüp sönüp gidiyorlar bazen. sorun bu yani. çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla,
    Dogukan.

• quote:

Orijinalden alıntı: siddharthadogukan

Merhaba,
    Yaklaşık bir yıldır Uydunet kullanıcısıyım, yaklaşık bir aydır raksetmekte olan bir problem konusunda sizden tavsiye istemekteyim. Uydunet aboneliği ile verilen CBW-700v tipi bir kablosuz modemim var. Sıkıntısız kullanıyordum uzun süredir, fakat son bir aydır modemin aktif halde oldugunda sagdaki 4 ışıgının üçü sönmekte ve aynı dakika içinde geri gelmekte, yani ani internet kesintileri yaşamaktayım. Bu bir iki kere olsa problem edilecek bir şey degil, fakat günde 50den fazla defa olunca insanın canını çok sıkmakta.

resim temsili - fakat benim modemin aynısı. en sagda pembe daire ile işaretledigim ışık güç ışıgı. onun yanındaki üç ışık ise internete baglılıgı ifade ediyor. bu ışıklar aniden sönüp sönüp gidiyorlar bazen. sorun bu yani. çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla,
    Dogukan.

Pc yi kapadığında modemide kapıyorsan kapama sürekli açık kalsın o bi zararı olmaz. Aç kapa ne kadar çok yaparsan ömrü azalır modemin ve ilerde sürekli kopmalar yaşayabilirsin. Bende yatarken kapatıp akşam işten gelince açardım. Aradım müşteri hizmetlerini bişey bulamadılar ama teldeki kız modemi aç kapa çok yapmayın ömrü kısalır sürekli yeniden bağlanmaya çalıştıkça sorun yaratabilir kopmalar yaşanabilir demişti. Şimdi hiç kapamıyorum hep açık kopma olayı bitti. Eğer sende kullanmadığın zaman kapatıyorsan kapatma düzelir.

• bunun iki sorunu var. birincisi verdikleri modem çok kalitesiz, ikincisi ise hatları kaldırmıyor bazı günler ve devamlı çöküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.